Şimdi Ara

Özgüven Eksiği Olanlar - Kız Konusundan Dertli Olanlar - GELİN BAKALIM- Değişim Zamanı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
58
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    nihahahaha :d aynen öle olmuş valla :D
  • Guzel konu. Azicik bakimla Tipli hale geliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun %99u hergün duş alır zaten...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabitlensin . :)

Guzel konu hocam elinize sağlık.

• Öncelikle emeğine sağlık hocam güzel yazmışsın ama şu puanlama konusunda tam katılmıyorum she is iut of my league diye bir film var puanlama konusunu anlatıyor her ne kadar film de olsa bir şeyler katabilir konuya diye düşünüyorum izlemenizi tavsiye ederim oldukça da eğlenceli bir film

• Emeğe saygı

• kör topal olmasın yeter kısmı çok iyiydi.
    güzel tespitler bu arada tebrik ederim.
  • bu spor programlarına nasıl ulaşırız?
  • Güzel olmuş. Tam DH ruhlu arkadaşlar için olmuş. Yalarum emerum konusundada uyarıda bulunmuşsunuz yazınız güzel
  • kısmen okudum, özgüven eksikliği yaşayanlar, kendini dışlanmış olarak görenler, kendine güvenemeyen insanların genel olarak yapması gerekenleri sıralamış uzun uzun yazmış.
    dinleyin bu arkadaşı
  • Güzel konu,ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céngaver

bu spor programlarına nasıl ulaşırız?

Sporcu.biz. adresinde bilgi var

Site ile alakam yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Xykna

başlığı baştan sona okudum, beta omega alfa kavramları konusunda tonla makale okudum. tonla hatunla tanıştım tonla hatunla takıldım çoğunu çiviledim. başlıkta mantıksız yerler var, hiçbir maddeye müdahale etmeyecektim fakat çoğunuz kitap okuma müzik v.s. olaylarını yanlış anlayıp kız için tipten tipe giren felsefeden başka bir tak konuşmayan benliğini kaybetmiş kişiler olmayın. zaten zevkinize uygun bir mekandaki her dişiyle muhabbet açabileceğiniz bir konu vardır. hiçbir erkek bütün kadınları etkileyemez eğer beta omega alfa kavramını biliyorsanız hak verirsiniz. centilmen mimikleri kullanın. bunları kendiniz deneye deneye çözeceksiniz fakat dış görünüş konusunda hata yok. yarışmacı arkadaşlara başarılar

alfa beta omega olayini ilk kez duydum o makaleleri paylasabilirmisin aradimda bulamadim
  • Şuan gerçekten aklı başı yerinde tecrübeli biriyle konuşsam iyi olur.Kızları anlamak gerçekten güç.İş öyle bi noktaya geliyor ki, siz elinizden geleni yapıyosunuz birileri için ama sonra onun onları hak etmediği hissine kapılıyosunuz ve o zaman her şey dahada kötü olabiliyor.
  • Kızlara yaranmak için bunlar yapmamalıyız . Kendimiz için yapmalıyız ben bir kızın peşinden koşmam özellikle tanımadığım bir kızın bir kız beni sevecekse ben olduğum için sevmeli gereksiz cool hareketlerim için sevmemeli tabi ben böyle diyorum ama sakın ama sakın ortalıkta orman kaçkını gibi dolaşmayı kastetmiyorum kişisel bakım, kültür önemli arkadaş çevresinde normal bir ortamın girdiğin de bunlar çok önemli neyse insan kendine bakmalı kişisel gelişim kitapları okumalı ama bunu bir kız için yapmamalı hadi bir kız arkadaş var iyi hoş çok güzel ondan ayrıldıktan sonra dünyan kararıyor her şey den nefret ediyorsun. Kıssadan hisse ortama girdiğinde gerektiğinde esprini yapıp arkadaşlarını güldürmeli eğlendirmeli gerektiğinde kültürünle etkilemelisin hiç bir kız senden üstün değildir onları erişilemez zannetmemek lazım günün yarısını makyajla geçirip makyaj geçtikten sonra yürüyen ölü gibi dolaşanlardan neden çekinmelisin ki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 2 Ağustos 2013; 12:47:07 >
  • Reserved

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

quote:

Orijinalden alıntı: Kerem-

Tam bir omega diliyle, anlaşılır bir dille yazmışsın...

Omega alfa kavramlarını biliyorsanız sizde konu açarmısınız

Beta yuvası olan bir yere daha önce çok şans tanıdık...

• Konuyu açan arkadaş çizik yemiş umarım konu kapanmaz!

• Hortlatayım da gençler okusun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.