Şimdi Ara

ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
6
Favori
23.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir ekleme yapıyım, bu konuyu açarken büyük kar elde etmek veya yalan bilgilendirme yapıp para kazanma amaçlı açılmadı. İlk açtığım konu çeşitli sebeplerden kapatıldı bu açılmış 2. Konu. Ben zaten sanalpazar üzerinden ilanlar açarak çek puan veya rahat taksit yapabişmeleri amaçlanmıştı. Ben siparişleri alıp Erhan Özkaleli kargolamasını yapıyordu. Kusur arayan insanlarla uğraşmak beni yordu, neden kamera kolisine koydunuz diyen bile çıktığından sanalpazar satşını kapattım. Zile pekmezi sitesinden satış devam etmekte fakat benim ilgim alakam artık yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Bir ekleme yapıyım, bu konuyu açarken büyük kar elde etmek veya yalan bilgilendirme yapıp para kazanma amaçlı açılmadı. İlk açtığım konu çeşitli sebeplerden kapatıldı bu açılmış 2. Konu. Ben zaten sanalpazar üzerinden ilanlar açarak çek puan veya rahat taksit yapabişmeleri amaçlanmıştı. Ben siparişleri alıp Erhan Özkaleli kargolamasını yapıyordu. Kusur arayan insanlarla uğraşmak beni yordu, neden kamera kolisine koydunuz diyen bile çıktığından sanalpazar satşını kapattım. Zile pekmezi sitesinden satış devam etmekte fakat benim ilgim alakam artık yok.

insanlara iyilik yaramaz kardeşim, zileyi ve yöresel ürünlerini tanımayabilirsin ama bilmediğin fikir sahibi olmadığın şeyi kötüleyip aşağılamak kimsenin haddi değildir. ben orhan beyi de, erhan beyide, çalışanlarınında çoğunu iyi kötü tanırım, zilede ikamet etmiyorum ama oranın insanı olduğumuz için, oraya özgü şeylerden de vazgeçemiyoruz. misal kömeyi bir kere yiyen insan, glikoz şurubuna bandırılmış sözde cevizli sucuğun satıldığı yere uğramaz. yada yüzerlik otunu kalenin eteklerinden topladığımızda, bilmeyen birisine verirsen kaldırır çöpe atar.

bence satışlarına devam et, hatta zileden cemalettin abi (ikram kuruyemiş) bu işleri bayadır yapıyor ve satışlarıda gayet iyi. üstelik fiyatları zile piyasasına göre çok daha yüksektir. şayet satışlara devam edersen hertürlü destekleriz kardeşim

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Aynen kimseye iyilik yaramıyor, fabrikanın sattığı fiyata site komisyon kestiği halde üzerine ekleme yapmadan kimsenin uğraşmak istemeyeceği karlarla sarışa koyduk ama birkaç kişi hariç geneli memnun edemedik. Erhan beyle görüşüp tekrar değerlendirme yapıp satışa koyabiliriz. Veya zilepekmezi web sitesinden siparişlerini verebilirler. Salça, köme, yaprak, pekmezler hepsi satışta. Sanalpazar sadece bir alternatif olarak sunmuştuk. Tekrar açacak olursak bilgilendiririm

• Özkaleli Salçayı tadan bir daha market salçasını almaz bu kadar da iddialıyım Sürekli kullanmak durumunda kaldığımız yiyecek sonuçta bir an önce tanışın derim. Sarı leblebiyi çoğu kişi sevmez ama umarım tatma imkanınız olur kıl çuvallarda sıcaklığı tazeliği korunan leblebinin keyfine varırsınız. Öyle yediğimiz taş gibi leblebilerden değildir iri taneli ağızda dağılan müthiş bir lezzettir. Zile Pekmezi ve kuşburnu bambaşka ama özellikle kuşburnunun tadına bakın iştah açıcıdır öyle insanın içini bayan bir lezzette değildir. Kuşburnuyu(reçelini değil kendisini) çaydanlıkta kaynatıp içip o lezzete varmanızı da naçizane tavsiye ederim. Glikoz veya şeker katılmamış üzüm şırasıyla yapılmış kömeyi de beğeneceksiniz( cevizli sucuk)
  • Hocam sizin salça ile paylaşmış olduğunuz bilgileri daha önce okudum.Ben ürün üzerindeki etiket kısmında içindekiler bölümünü kendi gözlerimle görmek istiyorum.Anlatmak istediğimi anlamışınızdır umarım.Örnek verecek olursam Tat marka köy tipi domates-biber karışık olan cam kavanoz salçayı kullanıyoruz evimizde içindekiler kısmında sadece domates tuz ve limon yazmakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Hocam sizin salça ile paylaşmış olduğunuz bilgileri daha önce okudum.Ben ürün üzerindeki etiket kısmında içindekiler bölümünü kendi gözlerimle görmek istiyorum.Anlatmak istediğimi anlamışınızdır umarım.Örnek verecek olursam Tat marka köy tipi domates-biber karışık olan cam kavanoz salçayı kullanıyoruz evimizde içindekiler kısmında sadece domates tuz ve limon yazmakta..

Salça az kaldığı için cam kavanoza koymuşuz bidonu çekme şansım yok. Erhan beyle iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır

http://www.zilepekmezi.com/

05424014343
    Erhan Özkaleli

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.