Şimdi Ara

Özkula vs Natro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar firmamıza bağlı 16 adet web sitesi var. toplamda 80-100 gb gibi bir alanada ihtiyacımız var. daha önceden çalıştıkları kişiye güvensizlikten dolayı alan adlarını ve hostingi üzerime alacağım ve kontroller bende olacak. başta isim tescile baktım ama biraz pahalı gibi. natro ve ozkula uygun gibi duruyor. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
    tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim?

• hiçbiri :D yurdışı kaynaklar daha yüksek uptime sunuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm Atıldı,
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Mesala? Bir.kaç.adres varmı? Hiçbir.bilgim.yok bu konu.hakkında. Yardımcı olursanız sevinirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Mesala? Bir.kaç.adres varmı? Hiçbir.bilgim.yok bu konu.hakkında. Yardımcı olursanız sevinirim?

Yurt dışı bazlı çok firma var, lakin sorun olduğunda arkanızda duran kimse olmaz, verileriniz çöp olur sizde tekrar buraya gelip neden böyle oldu diye konu açarsınız, anlatmak istedigim her zaman bu hizmetleri yer firmalardan almanızı öneririm dilerseniz bende yardımcı olurum net internet'te sunucularımız mevcut
  • aldığın firmaya göre değişir.

Daha önce ozkuladan hizmet alıyorduk ve uptime oldukça düşüktü sürekli bir sıkıntı.

Ozkulayı geçtim veri merkezlerinde sıkıntı çıkıyor günümüzde :(

onuda geçtim veri merkezine giden telekom bağlantısında sıkıntı çıkıyor.

Sunucu sistemleri ile ilgili olduğumdan ben kendim yurtdışısından vps kiralayarak sistem kuruyorum. (Herkese göre değil pek tavsiye etmem bilginiz yoksa verileri çöp edersiniz güvenlik bilginiz yoksa da bilgili kötü amaçlı kullanıcıların oyuncağı olursunuz.)

Mümkünse hizmet alacağın yer yurt dışından hazır sistem satın alıp bunun üzerinden hizmet veren firma olması. Kendi geliştirici ekibi olmasında fayda var. En azından sen leb demeden anlamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

aldığın firmaya göre değişir.

Daha önce ozkuladan hizmet alıyorduk ve uptime oldukça düşüktü sürekli bir sıkıntı.

Ozkulayı geçtim veri merkezlerinde sıkıntı çıkıyor günümüzde :(

onuda geçtim veri merkezine giden telekom bağlantısında sıkıntı çıkıyor.

Sunucu sistemleri ile ilgili olduğumdan ben kendim yurtdışısından vps kiralayarak sistem kuruyorum. (Herkese göre değil pek tavsiye etmem bilginiz yoksa verileri çöp edersiniz güvenlik bilginiz yoksa da bilgili kötü amaçlı kullanıcıların oyuncağı olursunuz.)

Mümkünse hizmet alacağın yer yurt dışından hazır sistem satın alıp bunun üzerinden hizmet veren firma olması. Kendi geliştirici ekibi olmasında fayda var. En azından sen leb demeden anlamalı.

ozkula bu konuda gelişmiş değil net internet'te sunucularımız mevcut şuanda sıkıntı yaşamıyor müşterilerimiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.