Şimdi Ara

Özür dilerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya valla ben almadım onları yaa bi ara mertle oratktık mert bize kazıkla net alacaktı sürekli çara girip çıkmıodu ama yemin ederim onlara ben dokunmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur2

şunu unutma caner mert le ortaklığımız bitti ben şifreyi değiştirdim bu olay sonra oldu

hayır sonra olmadı unuttunmu merte de sormuştun senmi sattın diye tekrar söylüyorum yemin ederim onlara ben dokunmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enson12yılöncegirmiş -- 6 Haziran 2007; 17:12:22 >
  • ya caner artık mertide suçlıyamıyacaksın bak doğruyu söle o aldıkların sana yar olmaz
  • ben sana nerden inancam
    mert dokunmuş olamaz çünkü ben beni gıcık etti diye diye direk şifreyi değiştirmiştim
    ve ben bu yokolma olayından önce şifreyi değştirdim ertesi gün eşyalar yoktu

• üfff yeter yaa tmm hepsini ben yaptım onuru ben hackledim merti ferrariyi burakı ben hackledim ırağı ben vurdum ikiz kulaleeride zamanında ben bombalamıştım iranla amerika arasındaki tartışmayıda ben başlattım cofe annan annem usame bin laden de babam olur oldumu içiniz rahatladıomı
  • canner onları bul ve olaydan kurtull
  • hayır sen o kadar itemlerimizi çal sonra kendini acındırcak sözler yaz artık sana oyunda arkadaş olcak bir tek kişi var oda yilmaz
    yilmaz belki sana 1-2 şey daha öğretir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Haziran 2007; 17:22:37 >
  • quote:

ben sana nerden inancam
    mert dokunmuş olamaz çünkü ben beni gıcık etti diye diye direk şifreyi değiştirmiştim

yalan söylediğin nası ortaya çıkıo şşifrei sen değil ben değiştirmiştim mert sürekli girip çıkmıyo diye

• quote:

Orjinalden alıntı: cannner

quote:

ben sana nerden inancam

yalan söylediğin nası ortaya çıkıo şşifrei sen değil ben değiştirmiştim mert sürekli girip çıkmıyo diye
    ya caner kim değiştirdi fark etmez sen sonuçta oraları itemleri falan çaldınmı çalmadınmı

• ya yemin ederim onlara ben doknmadım ama aura alırken bişeyler vermiştik belki onlarıda vermişizdir ama yemin ediyorum onlara ben dokunmadım
  • şifereyi ben değiştirdim çok iyi hatırlıom mert bana beni kas beni kas diyip duruodubir de üstüne aura yi bana versene dedi bende sinirlenip direk şifreyi değiştirdim

• sonra bende aurayı level 31 olunca foto çekmem için ödünç verecekti.Ama ben hesaba girdim sadece kazık atmak için hiçbirşey çalmadığımada yemin etmiştim hele Kur'an-i Kerim üzerine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.