Şimdi Ara

Özür dilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylosilvin -- 24 Ocak 2015; 5:40:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sylosilvin

Forumda pokemon hakkında bir takım olaylar oldu(içinde ben varım)verdiğim rahatsızlıklar üzere özür diliyorum.erkeklik bende kalsın kabus22dende özür diliyorum.ve resmin yalan olduğunu söylüyorum yani kendim yaptım

RESMİN MONTAJ OLDUĞU İÇİME DOĞMUŞTU.UNUTALIM BU OLAYLARI YARIN SANKİ HİÇ KAVGA ETMEMİŞ GİBİ GİRİN FORUMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylosilvin -- 24 Ocak 2015; 5:40:35 >
  • Ne gerek var böyle şeylere şunun şurasında alttarafı bi oyun oynuyoruz. Geçen gün biri ekledi saçma tekliflerde bulunda ortak olalım filan dedi yok olmicam dedim biraz ısrar etti sonra küfretti engelledi. Bu bana koymadı sallamıyorum beni ilgilendirmez o ama bu kadar gereksiz bi konuda insanlara küfredip kavga etmenin onları kötüliycek şeyler yapmanın anlamsız olduğunu söylüyorum.
  • önemli olan bu olaydan ders alman vede kabus22 nin seni affetmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: berke1994

önemli olan bu olaydan ders alman vede kabus22 nin seni affetmesi

+1903
  • İftira atmaya çalışıyorsun, tabiiki özür dileyeceksin!
    Bir de " erkeklik bende kalsın " diyorsun ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önce kaçtı sonra özür diledi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende özür dileme.
  • ben biliyordum zaten iftira oldugunu ama kabus seni inşallah affeder kücük fln ama kurnazdır kerata nese önemli olab itiraf etmen zaten
  • ne oluyor bu foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylosilvin -- 24 Ocak 2015; 5:39:23 >
  • benle ilgili ne yalan uydursan uydur umurum diil artık senle muaatam olmuyorum zaten uzaylıların dilinden anladığımm pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylosilvin -- 24 Ocak 2015; 5:39:33 >
  • dur o nokta noktayı getiriyim üstüne alınma tabii ki ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylosilvin -- 24 Ocak 2015; 5:37:55 >
  • Bu ne la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim kimden nedne özür diliyor ? Hatasını anlayıp özür dilemek asilliktir, helal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.