quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la iLa kanku imzayLa urasıom :D
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la nolsun ya iş güç uğraşıyoz senden nbr iidir beckir'im iş güç koşuşturuyoruz işte...
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la nolsun ya iş güç uğraşıyoz senden nbr Ben de yakaldım..Musakka-Ozyoldaş olayının benzeri... WeeDSmoKa - Beckhir....Yanlış nickle cevap verdi.
quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la iLa kanku imzayLa urasıom :D nasıl yani; hala aynı ama imza... @StranGe_MesseGer; beckhir'in tarzına alış alış artık o bu forumun artizi...
quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la nolsun ya iş güç uğraşıyoz senden nbr iidir beckir'im iş güç koşuşturuyoruz işte... Kolay gelsin hacı. @StranGe_PassenGer, bu tarz mesajları yeni mi görüyonuz yaf. @BaMKaN, ne alakası var şimdi ? Bunu geçmişte çok kişi yapardı ben de yapardım şimdi yine aklıma geldi yaptım. @WeeDSmoKa, naber La :D
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la nolsun ya iş güç uğraşıyoz senden nbr iidir beckir'im iş güç koşuşturuyoruz işte... Kolay gelsin hacı. @StranGe_PassenGer, bu tarz mesajları yeni mi görüyonuz yaf. @BaMKaN, ne alakası var şimdi ? Bunu geçmişte çok kişi yapardı ben de yapardım şimdi yine aklıma geldi yaptım. @WeeDSmoKa, naber La :D Kıymetini bil herkese artiz demem
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa Fakemisin değiLmisin bak doru söLE :D naber la nolsun ya iş güç uğraşıyoz senden nbr iidir beckir'im iş güç koşuşturuyoruz işte... Kolay gelsin hacı. @StranGe_PassenGer, bu tarz mesajları yeni mi görüyonuz yaf. @BaMKaN, ne alakası var şimdi ? Bunu geçmişte çok kişi yapardı ben de yapardım şimdi yine aklıma geldi yaptım. @WeeDSmoKa, naber La :D i La ne oLsun.. La imzamı silmiş kuraL dısı die.. yaLnısLıkAL 5. satırı zokmusum oraya :D gene oLe gaLipa :S
quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN Kıymetini bil herkese artiz demem Ei bakim, sağol abi eyvallah. @asi, bence 5 satırdan diil de msn durumunu koymuşun ondan uçmuş imza :D 2 resim olayı..
quote:Orjinalden alıntı: sonix! her 15 dakikada bir imzasının resmini değiştiriyor quote:Orjinalden alıntı: drony /> 15 dakikada değil her açılışta
quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: sonix! her 15 dakikada bir imzasının resmini değiştiriyor quote:Orjinalden alıntı: drony /> 15 dakikada değil her açılışta
quote:Orjinalden alıntı: sonix! her 15 dakikada bir imzasının resmini değiştiriyor quote:Orjinalden alıntı: drony /> zaman rölesi mi koydu diyosun
quote:Orjinalden alıntı: PurePoison istediğim resimleri avatarıma göre nasıl uygun hale getirebilirim acaba Photoshop ve daha birçok resim işleme programı ile yapabilirsin. hatta Powerpoint'te bile yapabilirsin.... Yapamazsan, buraya koyman halinde, düzenleyen birileri mutlaka çıkacaktır
fake olduğunu ne zaman açıklayacan... quote:Orjinalden alıntı: PurePoison istediğim resimleri avatarıma göre nasıl uygun hale getirebilirim acaba