Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Kurumlar arası not ortalaması ile yatay geçiş hakkında bilgisi olan biri var mı?
  • silientt1 kullanıcısına yanıt
    Trace’i geçemeyince hazırlığa göndermiyorlar mı yatayla gelenleri? İlk defa duydum. Emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silientt1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Anladım, teşekkür ederim.

• okulda sınamalı geçmenin bir cezası var mı ? sürekli sınamalı geçen bir öğrencinin bursu falan kesilir mi ya da alabileceği ders kredisi azaltılır mı ?
  • antika1211 A kullanıcısına yanıt
    2.00 ortalama ve üstü 36 kredi alabiliyorsun. Sınamalı geçince 30 kredi veriyorlar. Ayrıca mezun olacağın vakte kadar bunu düzeltmen lazım 2.00 altındakiler mezun olamıyor.

• Bu okulda havacılık yönetimi bölümünü okuyan varsa yardımcı olabilir mi

• Ben %50 bursluyum..seneye okulda 5.senem ve 2. Sınıfa geçiyorum..internette yanlış anlamadıysam burs süresi varmış 6 yıl diye..yani benim son sene bursum kesiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: antika1211

Ben %50 bursluyum..seneye okulda 5.senem ve 2. Sınıfa geçiyorum..internette yanlış anlamadıysam burs süresi varmış 6 yıl diye..yani benim son sene bursum kesiliyor mu?
    Lisans süresi için 6 sene, hazırlık dahil değil.

• antika1211 A kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilmiyorsam hazirlikta 1 yil, lisansta 1 yil olmasi lazim. Toplam 6 sene diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leskodjer

Lisans süresi için 6 sene, hazırlık dahil değil.

Alıntıları Göster
    hocam emin misiniz çünkü diyor ki hazırlıkta 2 sene lisanstan 5 toplamda 6 olabilir yazıyor internette.. ben girdiğimde sanki 7 ydi diye hatırlıyordum ama internette şuan benim ilk yazdığım gibi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antika1211 -- 8 Haziran 2018; 17:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyoda

Yanlis bilmiyorsam hazirlikta 1 yil, lisansta 1 yil olmasi lazim. Toplam 6 sene diye biliyorum ben.
    bende öyle anladım da şimdi hazırlıkta 1 yıl kalınca ve lisansda da 1 yıl kalınca haliyle 7 yıl oluyor ama toplamda 6 yazmışlar.. yani sadece hazırlıkta veya lisansın birinde 1 sene kalma hakkımız var galiba ben mi yanlış anlıyorum.
  • quote:

bende öyle anladım da şimdi hazırlıkta 1 yıl kalınca ve lisansda da 1 yıl kalınca haliyle 7 yıl oluyor ama toplamda 6 yazmışlar.. yani sadece hazırlıkta veya lisansın birinde 1 sene kalma hakkımız var galiba ben mi yanlış anlıyorum.

Alıntıları Göster
    ben lisansı 5 senede bitiremezsen kesiliyor diye biliyorum. Hazırlıkta kalınca nasıl eklendiği hakkında bir fikrim yok. Muhtemelen 1 sene hazırlık + 5 sene lisans şeklinde düşünülmüştür. Lisans için 6 sene derken yanlış ifade etmişim, lisansta 6.seneye kalırsan kesiliyor burs. Hatta 7. sene de hala bitmiyorsa okuldan atılıyorsun sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leskodjer

ben lisansı 5 senede bitiremezsen kesiliyor diye biliyorum. Hazırlıkta kalınca nasıl eklendiği hakkında bir fikrim yok. Muhtemelen 1 sene hazırlık + 5 sene lisans şeklinde düşünülmüştür. Lisans için 6 sene derken yanlış ifade etmişim, lisansta 6.seneye kalırsan kesiliyor burs. Hatta 7. sene de hala bitmiyorsa okuldan atılıyorsun sanırım.

Alıntıları Göster
    6 sene sürüyor deniyor burs yani 7.senende bursun kesiliyor sanırım .. 6 . senende mevcut bursun sürüyor.
  • Uluslararası finans ve bilgisayar mühendisliği çapı yapan var mı? Ne kadar yoğun olur?

• yaz okulu için herhangi dışarıdan bir üniversiteden fizik 2 alan var mı ? acaba hangi okulları kabul ediyor özyeğin fizik için
  • Dersin %100 ing olmasi gerekiyormus. Birde dersi almadan icerigini sunman gerekiyor.

• quote:

yaz okulu için herhangi dışarıdan bir üniversiteden fizik 2 alan var mı ? acaba hangi okulları kabul ediyor özyeğin fizik için

Hortlatıyorum fizik2’yi en son sadece Boğaziçi üniversitesi kabul ediyorlardı haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bdoo -- 26 Haziran 2018; 14:03:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaat Mühendisliği Master programı hakkında aydınlatabilecek birileri var mıdır forumda?
  • Merhaba.

Şu an sıralamalar açıklanmadı tabi ki ama şimdiden bir ön araştırma yapmak gerekiyor

Beklentim Itü ingilizce bilgisayar mühendisliğine (zaten tütkçe kalktı diye biliyorum) gidebileceğim yönününde ama kafamda soru işaretleri var.

Özyeğin üniversitesini geçen yıl da görmüştüm sınav dönemimde ama dikkatimi çekmemişti. Şimdi bakınca öğretmen kadrosu, eğitim misyonu, şartları ve yabancı dil eğitimi gayet güzel gözüküyor.Düşündüğüm bölüm bilgisayar mühendisliği tam burslu bu arada.Bu bölümde okuyanlar ve özellikle tam burslu okuyanlar izlenimlerini benimle paylaşabilirlerse çok mutlu olurum dmden de soru alırsalar tercih döneminde ayrıca konuşmayı isterim. Mezunların durumu üniversitwnin sosyal yapısı (öğrenci kalitesi ve özellikle de tam burslu öğrenci sayısının düşüklüğü öğrenci kalitesine yansıyor mu) akademiayenlerin öğrencilere karşı tutumu nasıl

Yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi tatiller

• Ulaşım hakkında bilgi verecek varmı ? Gerçekten çok mu zor avrupa yakasında oturan biri için
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.