Şimdi Ara

p-4 3.0 p-4 4.45 çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim p-4 3.0 işlemcim var gigabyte ip-100g board um vede mushkin ddr2-500mhz 2x1 dual ram lerim var
    ve denemelerim sonucu o.c yaparak 4.45mhz de çalıştırmayı başardım.
    fakat aliminyum ve paslanmaz işiyle uğraştığımız için kasayı özel olarak kendim yaptım kasada 13 adet 12mm fan 20 adet de 8mm coolermaster fan var
    fanların geneli 15 amp.adaptör ile çalışıyo psu ye güç binmiyor.ve psu enermax 620w. var paylaşmak isteyen yazabilir.

• ss yolla içimiz açılsın bide işlemci fanın ne
    bide kasanın resmini yollarsand sevinirim
  • peki vcore ve işlemcinin sıcaklıı kaç
  • fanım tt big typhoon

fakat o tek fanlı bense onu 4 fanlı yaptım
    her bir harddiskimin üzerinde 8mm fan var
    yarın resimlerinide göndermiş olurum
  • işlemci sıcaklıı peki
  • 110 derece fakat ben cpu fanlarınıda dahii rpm lerini yükseltiyorum 15 volt da çalıştırıyorum adaptörüm özel yapım ayar trimpotlu da..
  • şunuda söylemek isterim ki cpu boar dun neresine denk geliyorsa ben board un alt kısmına kısa devre yaptırmayacak şekilde 1 iletken kesici (conta gibi) koydum ve hemen akabinde 3mm. bakırı oraya dayadım ARTII bakırın üstünüde kasa aleminyum olduğu için kasaya deydirdim ve kasa ya değen yerlerindede ızgaralar var bu ızgaraların altında ise gene 12mm 4 adet fan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2em -- 19 Ocak 2007; 10:43:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 derece ve üstü işlemciyi yakar kardeş bide o fahrenayt tır büük ihtimalle celcius bakımından işlemcin 43.3 derece
  • Ss bekliyoruz. Bendede tt big typhoon 8IpE100G BOARD var. İşlemci olarak ise 2.8 var. Semesterda arkadaşın 3.0 la denemeler yapmayı düşünüyorum. Eğer bu bileşenlerle o hıza ulaştıysan çok güzel. Malum ben boarddan pek bişi beklemiyorum
  • ssssssssss yolla bakalım yaw bendede aynı kart var :D vcore vs hepsini yaz
  • o kadar fan o kadar ısı ss bekliyoruz merakla
  • valla ben kasayı merak ettim..bende paslanmaz işiyle uğraştım..alüminyum dan yapmayı bi ara kafaya koymuştum sonra yemedikasanın resimlerini yolla yeter işlemciyi boşver..bi nasıl yaptın prestemi şekil verdin lazer kesme ile mi vs.. nasıl yaptın merakla bekliyoruz
  • Ss ve fotoları bekliyorum ben oc den çok kasayı merak ettim nasıl bişey acaba
  • merhaba arkadaşlar

cpu sizlere ömür oldu
    bir ara 5.0 mhz e çıkardım, çalıştırdım bir kaç dakika sonra malesef kaput oldu üzülmedim bir amaç için yaptım ama başarılı olamadım.amacım 5.0mhz azıcık yukarı cıkmaktı.neyse
    pzartesi kasanın resimlerini göndereceğim arkadaşlar.
    bu arada kasayı ikitelli metal iş san sit tufan demirde lazer ile kestirdim fakat kestirmek problem deil mühendis arkadaşa bunun projesini çizdirmek işti.2 gün bekledim oda saolsun çizdi verdi auto cad te.
    görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2em -- 20 Ocak 2007; 8:34:17 >
  • başınız sağolsun
  • Dostlar sağolsun
  • Başın sağolsun kardeş.
  • Üzldüm şimdi calısmayı yakından takib ediyordum ama sonu böyle olması hiç iyi olmadı nerde hata yaptın acaba ???
  • o kadar uğraştın hiç mi ss yok yada video haybeye gitti cpu diyemedik vay be ne cpu muş
  • kasayı da gönder de hiç mi ss yok hakkat yau..

geçmiş olsun bu arada..kaç v verdin de yandı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.