Şimdi Ara

p 535 ve vista bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bilgisyarda Vista home Premium var
    p 535 de ise active sync (WM5)

vista için active sync çalışmıyor.
    "Windows mobile device center" diye bir program var onu indirdim ancak bluetooth ile bir türlü bağlantı yapamıyorum.

Bunu deneyen oldumu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom karınca -- 3 Eylül 2007; 16:06:05 >

• Vista için zaten activesync kavramı ortadan kalktı. Onun yerine dediğin gibi Mobile Device Center Var.
    Mobile device center'ı aç. bağlantı ayarlarında aşağıdakilerden biriyle bağlanmasına izin ver seçeniğinde bluetoothu seç ve ok'le sonra p535'i activesync ile bluetooth yardımı ile bağlayabilirsin.
  • Ayrıca güvenlik ayarlarında engelleniyorsa o porta izin vermelisin.Genelde kablosuz bağlantıları Vista engeller.

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussein_erol

Vista için zaten activesync kavramı ortadan kalktı. Onun yerine dediğin gibi Mobile Device Center Var.
    Mobile device center'ı aç. bağlantı ayarlarında aşağıdakilerden biriyle bağlanmasına izin ver seçeniğinde bluetoothu seç ve ok'le sonra p535'i activesync ile bluetooth yardımı ile bağlayabilirsin.

bunları yaptım. ayrıca active syncteki ayarı da bluetooth a çevirdim.
    ama nafile.

535 den bilgisayara dosya atabiliyorum ancak mobile device center bir türlü bağlanamıyor.

ordan bağlanamayınca da program yükleyemiyorum.

quote:

Ayrıca güvenlik ayarlarında engelleniyorsa o porta izin vermelisin.Genelde kablosuz bağlantıları Vista engeller.

hangi güvenlik ayarları?
    yukarda dediğim gibi dosya gönderip alabiliyorm .. ayrıca bir güvenlik sornu olabilirmi??

• quote:

Vista için zaten activesync kavramı ortadan kalktı. Onun yerine dediğin gibi Mobile Device Center Var.

dostum

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=46F72DF1-E46A-4A5F-A791-09F07AAA1914&displaylang=tr

burdaki dosyayı indirip denermisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: losing

quote:

dostum

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=46F72DF1-E46A-4A5F-A791-09F07AAA1914&displaylang=tr

burdaki dosyayı indirip denermisin?

Bende zaten bu dosya ile bağlanmaya çalışıyorum.

Hiç vista ile mw5 i bağlayan biri yokmu ??

• ben sorunsuz bağlantı kurabiliyorum
  • Genel birşey midir bilmiyorum ama vista da bu şekilde senkron sorunları yaşayan kişilerle karşılaştım forumlarda.En son sanırım forum.xda-developers.com da gördüm ve çözümüde anlatılmıştı.Bir gözatarsanız iyi olur.Kolay gelsin.
  • com port ataman gerekiyor bt bağlantıda async bağlantısı için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.