1-bunun boyutu ne kadar 2-oyunu indirince bir aksilik olup oyunu filan kapama olur mu 3-bu adalara nasıl gidilir? 4-pokemon nasil yakalayacaz:D
quote:
Orjinalden alıntı: RaisliN
yav benim bir kaç sorum var kusura bakmassan
1-bunun boyutu ne kadar 2-oyunu indirince bir aksilik olup oyunu filan kapama olur mu 3-bu adalara nasıl gidilir? 4-pokemon nasil yakalayacaz:D
1- 34 mb çok deil =) 2- yok olmaz. Olduğunu hiç yaşamadım .. 3- sadece bir ada aktif. o ada cinnebar adası. sen yüksek levellere ulaş ben seni götüriyim oraya 4- pokemon yakalanmıyor, oyunda zaten bir pokemonsun.
Oynamıyom Ya Of Runtime Veriyor.
hacı açsana be şu serveri
Beyler Karasuya gittik tatil diye 5 gün:D geldim sonund artık yarından başlayıp yine açık
yarın niye şimdi açsan olmazmııııııı
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
Beyler Karasuya gittik tatil diye 5 gün:D geldim sonund artık yarından başlayıp yine açık
Karasu Nere
bir yer işte Şehir felan gibi karaduman gibi bi yermi acaba
Değiştir butonu artık kapalı bende olmuyor dicem biş ivar emre çok post kasıyosun Dikkat et her konunun sonunda senin mesajın var
quote:
Orjinalden alıntı: Mew_Three
bir yer işte Şehir felan gibi karaduman gibi bi yermi acaba
Suluova Olabilir
hmm o zaman serverler filan açılsında oyun tam oturunca indireyim ben kota kotadir değilmi
Ney?
quote:
hmm o zaman serverler filan açılsında oyun tam oturunca indireyim ben kota kotadir değilmi
Yugiohcumuz:D Akademi lideri:D ne zamandır görmüyordum senide:D
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
quote:
Yugiohcumuz:D Akademi lideri:D ne zamandır görmüyordum senide:D
artık sık sık göreceksin inş
İnşallah:D gerçi msndede arada bir yakalıyordum:D (Eren senmiydin? )
Boyutu yanlış verilmiş : 187 mb ama toplam boyut download boyutunu full sıkıştırıp 34yaptım:D
quote:
Orjinalden alıntı: Emo_1991
tmm post kasınca sanki elimize bişey geççek ama neyse msn verde ordan konuşak
vayt hoşgeldin görmemişim senİ.d msnde görüyordum ama :D harici hiç görmedim:d
yugi ya ben hamachiye giremiom ağ adaptorüne baglantı basarısız diyor :S
quote:
Orjinalden alıntı: FreeDi3
yugi ya ben hamachiye giremiom ağ adaptorüne baglantı basarısız diyor :S
Dolu Demekki
selam beyler bende tatilden geldim _______________________________ en iyi admin kim onu bilemem ama en semptaik admin benim Adminiz diye illa ciddi davranmakmı lazım