Şimdi Ara

P. Okl. K.lığı Tuzla / İstanbul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @19CARSIBJK03 339. dönem konusuna yazmıştım

quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Tuzla yedek subay P. Komando arkadaşlar aramızdan gözüne kestirdiklerini Eğirdir'e postalayacaklar. Tuzla'da kalanlar sevinmesin yardırmaya devam. 1 ay sonra yemin töreni var, yemin törenine kadar çarşı izni yok. Kalan 8 haftanın da 5 tanesinde çarşıyı kitliyolarmış bir şekilde diye bir söylenti duydum. Bir de okulumuzun videosunu izleyin kıvama gelin.http://www.youtube.com/watch?v=PhYtrA-R6I8 (yalandan gülüyorum)

• quote:

@19CARSIBJK03 339. dönem konusuna yazmıştım

quote:

Tuzla yedek subay P. Komando arkadaşlar aramızdan gözüne kestirdiklerini Eğirdir'e postalayacaklar. Tuzla'da kalanlar sevinmesin yardırmaya devam. 1 ay sonra yemin töreni var, yemin törenine kadar çarşı izni yok. Kalan 8 haftanın da 5 tanesinde çarşıyı kitliyolarmış bir şekilde diye bir söylenti duydum. Bir de okulumuzun videosunu izleyin kıvama gelin.http://www.youtube.com/watch?v=PhYtrA-R6I8 (yalandan gülüyorum)

Bu ne ya resmen komando oluyoruz haberimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 10 Nisan 2011; 12:55:53 >

• tuzlanın ahçıları bizim kışlaya geliyordu bugur pilavı tavuktan başka yemek bilmezmi bir insan ya tost yemekten içim dışıma çıkmıştı
    quote:

Yemekler zaten orada yapılmıyormuş, şirkete yaptırıyolarmış diye duydum.
  • Selam gençler salı günü tanışmak kısmet olur inş ve aynı bölüğe düşeriz :D o eğitim 3 ay da gırgır şamata olmadan geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjinal Adam -- 10 Nisan 2011; 14:11:29 >
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. Okl. K.lığı
    TUZLA İSTANBUL
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği P. Okl. Öğr. ve Kurs A. K.lığı
    TUZLA İSTANBUL

ARKADAŞLAR VARMI BENİM GİBİ KISA DÖNEM ARANIZDA ?
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı KOL.K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI
    TUZLA İSTANBUL
  • Yarın İzmir'den otobüs ile geliyorum arkadaşlar.
  • şaka maka asteğmeniz dostlar ve asteğmenlerin tek dostu yine asteğmenlermiş :) o yüzden tanışalım kaynaşalım birbirimizi kollayalım yoksa geçmez bi yıl :)
  • Yemekler güzel olsun ve uyurken beni zırt pırt uyandırmasınlar yeter. Sonrasında, dağ bayır koştursunlar problem değil benim için (biliyorum bu cümleyi, kelimesi kelimesine bana yedirecekler ama olsun. Özgüvene tavan yaptırmak lazım gitmeden önce).
    Benim de merak ettiğim konu; biz eğitimi hangi rütbe ile alacağız. Yani acemi birliğinde asteğmen muamelesi mi göreceğiz yoksa er mi? Ardından ne zaman rütbe alacağız vs?

Ekleme: Bir de ben saat 12:00 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Erken teslim olursam bana ne yaparlar/yaptırırlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephemerid -- 10 Nisan 2011; 21:14:46 >
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 den fazla arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
    Sınıfı P.KOMANDO
    Statüsü Yedek Subay Komando
    Branşı KOL K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    TUZLA İSTANBUL
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2012
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri -

bu branşındaki KOL K. ne oluyo bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackalsifo -- 10 Nisan 2012; 1:57:35 >
    Sınıfı P.KOMANDO
    Statüsü Yedek Subay Komando
    Branşı KOL K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    TUZLA İSTANBUL
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2012
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri -

kol k. ya bende pek bi anlam veremedim. kolordu komutanı gibi laflar dolaştı ama bende uşaktan 23,59 aracıyla istanbula yola çıkacağım 11 nisan gecesi. 13-14 gibi içeri girmeyi planlıyorum. o saate kadar komutanlığın çevresinde takılacak biyerler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.