Şimdi Ara

P0LAT ALEMDAR'ın Maskesini Arıyorum !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
7
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp çok ilerledi bir doktora görün bence kardeş
  • P8LAT'ın var olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm sen de Polat gibi başkonsolosluk bas da pokemon gibi zararlı olduğu anlaşılsın diziyi kaldırsınlar yayından yoksa dizinin biteceği yok

• Polat 2 bölüm sonra ölüyormuş zaten 2 bölüm sonra 210.bölüm oluyor.

Sonra 5 bölüm daha çekip 215.bölümde final yapacaklarmış.. 212.Bölümde Kara ile Pusat bi pusuda ölüyor. 213.Bölümde Abdül ile Gaye evleniyor. 214.Bölümde Ömer ile Nazife ölüyormuş. Erhan'ın dizide polat için film çekeceğim olaylarıda seneye sonbaharda bi film çekecek olmalarıymış. Böyle bi spoiler verdiğim için üzgünüm. Kaynak çok sağlam setten bi arkadaşım söyledi.

Şimdiden başın sağolsun ertuycuğum.

@ertuy37
  • geldi yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

olm sen de Polat gibi başkonsolosluk bas da pokemon gibi zararlı olduğu anlaşılsın diziyi kaldırsınlar yayından yoksa dizinin biteceği yok

Daima Devam Edecektir , İnşallah !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Polat 2 bölüm sonra ölüyormuş zaten 2 bölüm sonra 210.bölüm oluyor.

Sonra 5 bölüm daha çekip 215.bölümde final yapacaklarmış.. 212.Bölümde Kara ile Pusat bi pusuda ölüyor. 213.Bölümde Abdül ile Gaye evleniyor. 214.Bölümde Ömer ile Nazife ölüyormuş. Erhan'ın dizide polat için film çekeceğim olaylarıda seneye sonbaharda bi film çekecek olmalarıymış. Böyle bi spoiler verdiğim için üzgünüm. Kaynak çok sağlam setten bi arkadaşım söyledi.

@ertuy37

Bu Yazdıklarına Kendin Bile İnanarak Yazmamış , Yazamamışsın. Biraz Daha Çalışmaya Devam !!

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Polat 2 bölüm sonra ölüyormuş zaten 2 bölüm sonra 210.bölüm oluyor.

@ertuy37

hocam 10 yıllık dızıyı sımdımı kaldırcaklar dızın hedefı 2023 e kadar devam etmek Gerçek hayatta kimseye bir şey olmazsa Bence kaynak pekte saglam deıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

Böyle Bir Maske Arıyorum , Nereden Bulurum , Herşey Tamam Bir Tek Maskesi Kaldı !!

P0LAT ALEMDAR'ın Maskesini Arıyorum !!

Hocam cevaplarsan sevınırım herseyı tamam yazmıssın acaba tamam olan nelerı var sende yanı hangı esyalarını aldın ıster buradan ıster pmden cevaplarsan sevınırım
  • Bu adam ciddi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDark06

quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

Böyle Bir Maske Arıyorum , Nereden Bulurum , Herşey Tamam Bir Tek Maskesi Kaldı !!

P0LAT ALEMDAR'ın Maskesini Arıyorum !!

Hocam cevaplarsan sevınırım herseyı tamam yazmıssın acaba tamam olan nelerı var sende yanı hangı esyalarını aldın ıster buradan ıster pmden cevaplarsan sevınırım

Ayakkabısı , Pantolonu , Kemeri , Saati , Gömleği , Paltosu , Atkısı , Deri Eldiveni Sadece Maskesi Kaldı Ya Pff !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kovahead

Bu adam ciddi mi

Evet Son Derece Ciddi !!
  • p0lat

• noldu polat maskesi
  • Geldi
  • Hay..

ama konuyu açtığın iyi oldu şu üsttekilerden birini beğendim alacağım galiba.
  • eldiveni dediğim yerden mi aldın
  • HAY POLAT

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.