Bildirim
P150HM Serisinde tümleşik 3G ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Evet o soket var ama arkası boş. Yani çalışmıyor. Monster'daki cihazlarda bu opsiyon gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bodycik
Evet o soket var ama arkası boş. Yani çalışmıyor. Monster'daki cihazlarda bu opsiyon gelmiyor.
teşekkuerler -
peki biz basitce ekleyebilirizmiyim -
monster yetkililerine sormak lazımm -
O kart okuyucunun kasa içindeki bağlantılarının yapılıp yapılmadığını kontrol etmek lazım.(Muhtemelen yapılmıştır)
Daha sonra, o kart okuyucu yorumlayacak 3g Modem PCI-X kartı satın alınıp takıldığında çalışacaktır diye düşünüyorum. Bende p170HM var bu makinalarda bu okuyucu yok. O yüzden dediklerim sadece teorik. -
dediğin gayet mantıklı benim sadece kafama takıldı meraktan soruyorum yoksa kullanıcağımdan değil yani ama 3g kullanan arkdaşlar varsa eğer böyle bir şey varsa onların işini kolaylaştırıcaktır diye düşünüyorum. -
Anten tesisatı da gerektirebilir ama.. Geçen sefer aklıma gelmedi. -
anten onemlı degıl bi kablo atılır olur biter . Burdan monster yetkililerıne sesleniyorum opsıyonel olarak koysanızda secsek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X