Şimdi Ara

P170EM'imimden vazgeciyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kampanyalı olarak 7000 lira hangi ara satıldı o özellikler de laptop ya? Ben 5000'i geçtiğini hiç görmedim de. İptal et paranı al, daha ucuza alırsın o özelliklerde laptopu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 20 Eylül 2012; 11:37:20 >
  • @metallurgy haklisin kardes ben de msi arastirayim dedim sorunlu monster alicam yine q61ms 12 ekim teslimli 3000 yakin para ediyor en cqzip bu geldi su kampanya muhabetini acarmisin nasil ayni kampanyadan yararlanicam ki bir de eski urunu iptal edince artik onun taksitlerini odemeyecegim degil mi odedigim kadari ay ay geri yaticak 2-3 aylik bir kisim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnccp

@metallurgy haklisin kardes ben de msi arastirayim dedim sorunlu monster alicam yine q61ms 12 ekim teslimli 3000 yakin para ediyor en cqzip bu geldi su kampanya muhabetini acarmisin nasil ayni kampanyadan yararlanicam ki bir de eski urunu iptal edince artik onun taksitlerini odemeyecegim degil mi odedigim kadari ay ay geri yaticak 2-3 aylik bir kisim yani

evet iptal edince ödediğin şekilde para iadesi yapılır. ay ay mı yapılır direk mi yatırırlar bilmiyorum ama arayıp konuşursanız daha iyi olur.

Benim demek istediğim şu. Sen şimdi bu 7 bin tl'lik laptopu ne zaman sipariş verdin ? Sipariş verdiğin zaman sallıyorum 16 ekim tarihini seçtin ve xxx tl indirim şeklinde aldın. İşte şimdi arayıp laptop iadesi değil de sipariş değişikliği yapmak istiyorum da. İstediğin modelin hemen al fiyatından o xxx tl indirimi uygularlar. Anlatabildim mi?

• Hallettim kardes sagolasin yardimlarin icin de. Ay ay geri yatacakmis q61ms siparisine degistirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hallettim kardes sagolasin yardimlarin icin de. Ay ay geri yatacakmis q61ms siparisine degistirdim

İyi hayırlı olsun.
  • iyi bakalım. güle güle kullan arabanıda bilgisayarınıda.
  • @metallurgy
    @Kyle Butler (dexter'dan galiba)

ikinizde saolun arkadaşlar
  • quote:

Kankam buraya yazdigima gore laptop icindir

kankam benki gibi bir sistem kur yeter bence
    + hortladım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 20 Eylül 2012; 20:17:18 >
  • sevindim döndüğüne sistem aşağıdaki yetecek artık bir şekilde araba da olması gereken bir şeydi

pardon daha imza değişmemiş hallederim birazdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnccp -- 20 Eylül 2012; 20:44:56 >
  • quote:

sevindim döndüğüne sistem aşağıdaki yetecek artık bir şekilde araba da olması gereken bir şeydi

pardon daha imza değişmemiş hallederim birazdan :)

he iyi olmus gtx 670M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 20 Eylül 2012; 21:38:53 >
  • bu arada nasıl 2 gb oluyor + keşke 170em olsaydı biz 170emö dostlarıoydık, ışıklı klavye
  • ışıklı bunda da var kankam da dediğin gibi 170em dostuyduk o kötü oldu ama araba sevdası işte

yokmuş neyse nasılsa ttesportun ışığı yeter:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnccp -- 20 Eylül 2012; 21:50:54 >
  • neyse hayırlısı benım de kafam karısık yaw yaty geçiş yapcam yarım dönem belki uzama ihtimali varmış + ben 4 yıllık olmasına ragmen eski okul ilçede burdan antalyay geçimmi bilmiyıoruym çünkü ösys ye tekrar hazırlancam orda daha saglam hazırlanırım gibi geliyor ama napalım biraz da sosyayllik istiyorum kızlar felan :S :S çelişki
  • quote:

ışıklı bunda da var kankam da dediğin gibi 170em dostuyduk o kötü oldu ama araba sevdası işte

yokmuş neyse nasılsa ttesportun ışığı yeter:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.