Şimdi Ara

P170EM kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün p170em canavarı teslim aldım.Fakat bir sorunum var.Bilgisayarı şarja takmadan tam performans alamıyorum oyunlar kasıyor.Şarja takdığım zaman performans artıyor.Denetim masasından ayarları değiştiriyorum intel ve nvidia ayarlarından değişiklikler yapıyorum fakat şarja takmadan oyunlar oynanmıyor.Yoksa hep şarjda mı takılı olmalı?

• Bu tüm laptoplarda böyledir, ekran kartını tam besleyebilmek için prize takılı olması gerekiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyoonur

Arkadaşlar dün p170em canavarı teslim aldım.Fakat bir sorunum var.Bilgisayarı şarja takmadan tam performans alamıyorum oyunlar kasıyor.Şarja takdığım zaman performans artıyor.Denetim masasından ayarları değiştiriyorum intel ve nvidia ayarlarından değişiklikler yapıyorum fakat şarja takmadan oyunlar oynanmıyor.Yoksa hep şarjda mı takılı olmalı?

pes 2012 yi oyanayabiliyorsun şarja takılı olmadığında

• ekran kartına ve işlemciye fazla yük bindirmeyen oyunlarda sorun yaratmaz. örneğin nfs 2 , counter, fifa ,pes vs kasmamalı . Bu tarz oyunlarda bir dener misiniz? Ancak güncel oyunlarda kasması normal. Zaten prize takmadan bf3 gibi oyunlar oynamaya kalkarsanız pili sömürür zaten alet.
  • quote:

Arkadaşlar dün p170em canavarı teslim aldım.Fakat bir sorunum var.Bilgisayarı şarja takmadan tam performans alamıyorum oyunlar kasıyor.Şarja takdığım zaman performans artıyor.Denetim masasından ayarları değiştiriyorum intel ve nvidia ayarlarından değişiklikler yapıyorum fakat şarja takmadan oyunlar oynanmıyor.Yoksa hep şarjda mı takılı olmalı?

tum laptoplarda boyledır sarjdan cıkarttıgın zman gereken stabıl guc alınamadıgından ıslemcı bı nevı bazal metebolızmaya gecıyor
  • güç te takılı olmadığı sürece tam yük altına girmez sistem hiç bir zaman
  • Fırsat bulunca deneyeceğim makinanın batarya üzerinde verdiği performansı ancak zaten pil ömrü açısından iyi bir kullanım şekli değil. Çok hızlı deşarj, çok hızlı şarj gibi yıpartıcı oluyor pil için.
  • Ben de yaşadım aynısını. Kabaca 3 kat düşüyor fps, yani örneğin 30'dan 10'a düşüyor. Acaba diyorum, pildeyken optimus sistemi HD 4000'i mi kullanıyor? Çünkü aradaki fark çok büyük.
  • quote:

malum prizde öyle olur normaldir
    Bişey sorcam
    SİPARİŞİ NE ZAMAN VERDİNİZ, TESLİMAT TARİHİ NE ZAMANDI?
    benimki 30 temmuzda daha gelmedi o bakımdan
  • 03/05/2012 de sipariş etmiştim.20 mayıs-30 haziran teslimdi 25 temmuzda geldi.umarım seninkide en kısa sürede gelir.Beklemek çok sıkıyor.

• Güç seçeneklerinden kullanımı yüksek performans seçiniz. Diğer türlü dengeli yada enerji tasarrufu modunda düşük fps verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.