Şimdi Ara

P170EM -Mavi Ekranlar Alıyorum - 8GB 1333mhz 2gb X4 hyperX kit,3820qm,750gb momentus xt,gtx 670m - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Monster ı arayıp kadir bey ile görüştüm dedim ben sorunlarla karşılaşıyorum,momentus xt yi mekaniğe düşürüp o para ile ram i 2 slot 8 gb 1600 mhz hyperx upgrade yapılacak ilk 15 olayı yüzünden bana geri gönderin bir an önce dedi ki faturayı iptal edip yeni fatura keselim ben de yarın bilgisayarı geri göndericem sipariş yetiştirmeye çalıştıkları için ulaştığı gün değil de bir sonraki gün gönderilir en geç dedi yolladığımın 4.günü monster geri gelicek büyük ihtimal umarım hiç sorunsuz bir şekilde kullanabilirim tek dileğim bu,meşgul ediyor gibi hissettim kendimi orayı arayıp ama açıkçası ben de hiç sorun yaşayıp bu duruma düşmek istemezdim,ablama araştırıp 815 tl ye acer notebook aldık,arkadaşıma casper notebook aldık ama teknoloji konusunda çok şanssızım kendime alınca hep çıkıyor bir sorun,sakınılan göze çöp batıyor işte,hayırlısı artık bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: altan99

ram konusunu araştırdığımda şunu gördüm 1866 mhz c11 ram ile 1600 mhz cl9 aynıymış mesela bunları overclock edince 1866 mhz e cl11 oluyorlarmış ve açıkçası işlemci 1600 mhz e kadar destek veriyor o yüzden ben şimdi hdd yi düşürüp o para ile ram i 8gb 1600 mhz e yükseltmeyi düşünüyorum fiyat farkı oluşmasın ileride 1866 mhz iyi olursa 365 tl ye satılıyor 16 gb hyperx c11 1866mhz ram alıp takarım,,sahi sen 1866 kullanıyorum dedin ya windowsta görünüyor mu şuan 1866 mhz olarak bir de aldığı deneyim puanı kaç 7.9 mu ? benim şuan 8gb 1333mhz hyperx kit ve puanım 7.7

Daha cihazı alamadık ki

Normalde bugün gelemsi lazımdı aradım hafta sonu dediler

Ne bileyim aldım walla 1866mhz alırsam bilgilendirirm :D Bios felan güncelletip yaparım ben onu olmadı anakartla el ele tutturup tanıstırırım tanısın 1866 mhz yi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.