Şimdi Ara

P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
49.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p20 Lite bulamadım bir türlü. Bildiğiniz stokta olan mağaza var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar, telefonum bozuldu acil ihtiyacım var. Cevresinde gören duyan varsa mesajını bekliyorum. Tesekkürler
  • 3/32 GB olanı mı aldırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

3/32 GB olanı mı aldırdınız?
    Evet mi a2 3/32

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın.
  • Trabzon'da Forum AVM içerisindeki Migros'ta iki model de yok.
    Bugün farklı bir modeli almak için evden çıkmıştım ki bizim mahalle içerisinde bulunan diğer Migros'a öyle bir bakayım dedim.
    1 tane olan a2 Lite Siyah'ı da ben aldım. Diğer modelden hiç yoktu.
  • P20 lite modeli vodafone'da 394 tl * 6 ay taksitle satılıyor. mate 10 lite da 344 tl * 6 ay taksitle. bilginiz olsun.

• P20 lite modeli Almak istiyorum da izmit'te bulamadım hiç bir migrosta. Var mı etrafında gören eden alma imkanı olan acaba ?
  • HodriMeydan89 kullanıcısına yanıt
    Malesef izmite gelmedi kardeşim.hepsini gezdim gümrükte takılıyor gibi bir cvp veriyorlar. Akıbeti hakkında kimse bilgi veremiyor.bende beklemedeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eridim

Diyarbakır 5M den aldım.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 15:51:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

p20 lite ile a2 lite 4/64 arasında ben ciddi bir fark göremedim, bir şey mi kaçırıyorum?
    Arada çok büyük fiyat farkı var değmez p20lite ye. Arada 200 tl olsa belki

• CHARISMATIC kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı görüşteyim.

• recep41 R kullanıcısına yanıt
    Doğrudur yok hiç bi yerde, Olur da gelirse haber verebilir misin sana zahmet.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hocam Eğer çentikli tasarım takıntınız yok ve tasarıma çok takılmıyorsanız. bu cihaz yerine M6note 4/64gb öneririm Türkiye Distribütör garantili

www.hepsiburada.com
    Meizu M6 Note 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/meizu-m6-note-64-gb-meizu-turkiye-garantili-pm-HB00000BFPUW

Kamera ve pil konusunda çok daha tatmin edici olacaktır.

Garantisiz cihaz alacaksanız RedmiNote5 de mantıklı bu fiyata

• Gittigidiyor

1499 satıoyor. 50 tl de wordpuan.

GittiGidiyor
    Xiaomi Mi A2 LİTE 32 GB 3 GB RAM Global Rom Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-a2-lite-32-gb-3-gb-ram-global-rom-cep-telefonu-371230446

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

P20 lite modeli vodafone'da 394 tl * 6 ay taksitle satılıyor. mate 10 lite da 344 tl * 6 ay taksitle. bilginiz olsun.
    tarife sartı varmı ? ,mevcut tarife oluyormu ?
  • Xiaomi a2 lite Galeria 3m den sanalda görünüyordu. Siparis ettim aradilar yok dediler, ama isterseniz yarina erteleyip olan şubelerden tedarik etmeye calisalim dedi eleman. Tamam dedim. Bir gün sonra getirdiler. Aldim jelatin acilmamis kutulu, eleman gittikten sonra kutuyu actim. Biraz baktiktan sonra ölü piksel, parlak piksel gibi birşey gördüm. Hemen sanal görevlisini aradim. Gelip alamayacaklarini soylediler. Galeriaya gittim, iade almadilar. Siparis geldikten 15dakika sonra aradigimi soyledim, servise göndereceğiz dediler. İade hakkim var dedim, yukariya yazmam gerekiyor dedi eleman.fisi faturayi fotokopi cekip teli bana geri verdiler. Bir gün sonra aradilar. Ürünü bize birakin, servise yollayacagiz, ya servis degisecek yada iade isteyecek, bizde iade edecegiz dediler. Aslında o parlak piksel çok görünmüyor ve ekranin en altinda. Ama sifir telefon olunca kıl oldum :( acayip canim sıkıldı.
    Alirken dikkatli inceleyip görerek alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 7 Eylül 2018; 21:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

tarife sartı varmı ? ,mevcut tarife oluyormu ?

Alıntıları Göster
    Ben red kullanıyorum dostum, o yüzden sormadım. Benim tarifeme de üst ya da alt paket red tarifelerinde de bu tutar vardı. İsterseniz bi Vodafone shop’tan net bilgi alın. Yanlış yönlendirmiş olmayayım sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Xiaomi a2 lite Galeria 3m den sanalda görünüyordu. Siparis ettim aradilar yok dediler, ama isterseniz yarina erteleyip olan şubelerden tedarik etmeye calisalim dedi eleman. Tamam dedim. Bir gün sonra getirdiler. Aldim jelatin acilmamis kutulu, eleman gittikten sonra kutuyu actim. Biraz baktiktan sonra ölü piksel, parlak piksel gibi birşey gördüm. Hemen sanal görevlisini aradim. Gelip alamayacaklarini soylediler. Galeriaya gittim, iade almadilar. Siparis geldikten 15dakika sonra aradigimi soyledim, servise göndereceğiz dediler. İade hakkim var dedim, yukariya yazmam gerekiyor dedi eleman.fisi faturayi fotokopi cekip teli bana geri verdiler. Bir gün sonra aradilar. Ürünü bize birakin, servise yollayacagiz, ya servis degisecek yada iade isteyecek, bizde iade edecegiz dediler. Aslında o parlak piksel çok görünmüyor ve ekranin en altinda. Ama sifir telefon olunca kıl oldum :( acayip canim sıkıldı.
    Alirken dikkatli inceleyip görerek alın derim.
    sanal olarak hangi site migorselektronik mi sanalmarket mi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.