Bildirim
P4 3.00 GHz overclock ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
478 pin işlemciyle iyi çıkmışsın.Daha fazla o.c çekmek istiyosan stok fanı değiştir dicem ama 478 pin için soğutucuda yok.Max çıkabiliceğin işte bu kadar 3.3 ghz daha fazla çıkamazsın.İşlemcini yada sistemini değiştirmen gerekli.478pin işlemciden 775 pin işlemciye geçmen lazım buda biraz masraflı olur senin için anakart-ram-işlemci-ekran kartı parası.... -
quote:
Orijinalden alıntı: N-0NE
478 pin işlemciyle iyi çıkmışsın.Daha fazla o.c çekmek istiyosan stok fanı değiştir dicem ama 478 pin için soğutucuda yok.Max çıkabiliceğin işte bu kadar 3.3 ghz daha fazla çıkamazsın.İşlemcini yada sistemini değiştirmen gerekli.478pin işlemciden 775 pin işlemciye geçmen lazım buda biraz masraflı olur senin için anakart-ram-işlemci-ekran kartı parası....
bugün biraz daha oc. yaptım ve 3.45ghz yi gördüm ama yaptığım test programlarında da fazla bir fark yoktu bende 3.30 da kullanıyım dedm...
para olsa direk İ7 920 li bir sistem kurak istiyorum ama maalesef bu aralar mümkün değill... bakalım bu İ5 ler biraz fiyatları düşürür de bizde bir PC toplarız
-
yeterli bencede bu işlemciye göre fazla abartmaya gerek yokki 70c bile yüksek bence 3.30 da kaç dereceyi görüyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Speed_Passion
yeterli bencede bu işlemciye göre fazla abartmaya gerek yokki 70c bile yüksek bence 3.30 da kaç dereceyi görüyorsun
aynı dereceler de bir fark yok. (Boşta 50 - yükde 70 ) voltaj ayarlarına dokunmadım sadece fsb hızını biraz arttırdım , voltajı yükseltince fazla ısınıyor soğutucu iyi olmadığı için -
fan sesine nasıl dayanabiliyorsun arkadaşım yaw?????????????
o sıcaklıkta heralde 5000 le falan dönüyodur o fan -
quote:
Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))
fan sesine nasıl dayanabiliyorsun arkadaşım yaw?????????????
o sıcaklıkta heralde 5000 le falan dönüyodur o fan
valla insan zamanla alışıyor o sese...
ama PC yi kapatınca büyük bir sessizlik oluyor
-
zamanında p4 3.0 prescott işlemcim ve 2*1highlevel ramlarimle harika işler çıkarmıştım
stok fanımla 3,4 GHz stabil çalıştırdım hatta 3,6 yı bile gördüm ama anakartım süperdi
p4p800-x asusum gözünü seveyim ama zorlarken yedik anakartı arkadaşın yazıyı görünce anılarım depreşti de bir iki kelime yazayım dedim -
ben p4 2.8 i kırık stok fanla 3.5 gibi bi değerde bayağ bi çalıştırdım sonra elimizdekinden de olmayalım diyem 3.2 ye aldım şu an 3.2 gibi bi değerde kırık fan gayet stabil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X