Şimdi Ara

[P4 3.00GHz][MS-6743] Ekran Kartı Önerisi [25 TL - 100 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar son zamanlarda zaman geçirmek için oyun oynamaya başladım fakat aşağıdaki bilgilerdende anlayacağınız üzere sistem çok eski ve üstünde ATI Radeon 9250 var. Sistemde 1,5 GB ram olduğu için eğer imkan varsa ekran kartını geliştirip Ram takmak istiyorum. ( Ramlar DDR ) Fazla anlamıyorum bu işlerden ama aşşağıdaki bilgiler yeterli sanırım değilse sorun yollarım bilgileri. Şimdiden teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up
  • Bence masrafa gerek yok. Pek bir verim alacağınızı sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agp slotlu ati hd3650/2600pro gibi ekran kartlarindan alabilirsin bellegide 4slotluysa boardun 3.5gba yukselt 2adet1gb alip pek masraf etmezsin cod mw3 / deadpool / ac ilk oyunlar gibi seyleri oynayabilirsin dusuk ayarlarda bir arkadasim gta4 oynuyor ayni islemci ve hd3650 ile :)

• hocam 70 liraya 9500gt satıyorum. yeminle gta 5 bile oynatıyo. zamanının en iyi kartlarından. istersen satabilirim. pm at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Agp slotlu ati hd3650/2600pro gibi ekran kartlarindan alabilirsin bellegide 4slotluysa boardun 3.5gba yukselt 2adet1gb alip pek masraf etmezsin cod mw3 / deadpool / ac ilk oyunlar gibi seyleri oynayabilirsin dusuk ayarlarda bir arkadasim gta4 oynuyor ayni islemci ve hd3650 ile :)

Hocam çok sağolda internette satışı yok herhalde dediğin kartların. Birde bunlar kesin olur dimi hocam ?
  • kolay bulunabilen donanımlar değil malesef x1950gt/pro gibi kartlarda olur x1900gt hd2600pro hd3650 gibi kartları kullanabilirsin max 50tl ücret ver bu kartların herhangi birine :)

2adet 1gb ddr1 bellekte 40tl falan yapar 3.5gb ramin olur toplamda :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    hocam tamamda mesela x1950gt/pro ekran kartı ddr3 girişli ramleride değiştirmek gerekiyormu bunu takınca ?
  • Hayır dostum ramlerin aynen ddr1 kalacak onun bir alakası yok ekran kartı belleği o :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun kusura bakmayın anlamıyorum bu işlerden dediğiniz ramleri araştırıcak fakat amazonda bir kaç tanesine 200 dolar fiyat biçilmiş :D
  • Pardon ram demişim ekran kartlarının fiyatı 200 dolar ve baktım çoğuda yabancı site pek güvenemedim açıkcası. Ekran kartları bulunduğum şehirde varmıdır acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.