Şimdi Ara

P4 3.2 @ 7000 GHZ!!!!! ŞOK!!! İÇERDE!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır kelvinden daha soğuda varmış demekki
  • arkadaşım anlamadığım şey sıvı nitorjeni cpu ya nasıl boca ediyorsun?
  • ----- caPSSSS ----

babas, arkadas nitroyla ugrasitigi icin mailima attigi fotolardan birini ben upload ettim:::

http://img455.imageshack.us/img455/8059/cokgizli7009fd.jpg

ya da

B U R A D A N -> B U R A DA N

gorebileceginiz gibi faN cok hizli donuyor bu fotoda...... powersupply'a guvenlik sebebiyle blur cektim, kusura bakmayin.....

• bununda patentini alın 0 kelvinden daha soguk
    quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Sıfır kelvinden daha soğuda varmış demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Valandil

agbi,

bulusun vatanda kalmasi cok onemli. bu konuya dikkat edelim pls.

ayrica dogrudur, titanium sivi nitroyu tutabilecek tek maddedir dunyadaki. ;)

superiletken babas, sivi nitrojen -422 santigrat derece.

KENK, ELLERE DIKKAT AMAN DIYEYIM, BIZIM ATELYEDE ELEKTRONIK HOCASININ ELLERI KOPTU PERHIDROLDEN!! KIMBILIR NITRO NE YAPAR. AMAN DIYIM HER YERE SURMEYIN, DEGERLI MADDE.

elleri nasıl kopuyor perhidrolden benim de elime dökülmüştü ama sadece beyazlıyor ve biraz sızlıyor sonrada geciyor acısı......
  • bu bilgisayar P4 değilki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3on

quote:

agbi,

bulusun vatanda kalmasi cok onemli. bu konuya dikkat edelim pls.

ayrica dogrudur, titanium sivi nitroyu tutabilecek tek maddedir dunyadaki. ;)

superiletken babas, sivi nitrojen -422 santigrat derece.

KENK, ELLERE DIKKAT AMAN DIYEYIM, BIZIM ATELYEDE ELEKTRONIK HOCASININ ELLERI KOPTU PERHIDROLDEN!! KIMBILIR NITRO NE YAPAR. AMAN DIYIM HER YERE SURMEYIN, DEGERLI MADDE.

elleri nasıl kopuyor perhidrolden benim de elime dökülmüştü ama sadece beyazlıyor ve biraz sızlıyor sonrada geciyor acısı......

adam gırgır yapıyır dostum kopsaydı benim kopardı
  • ya alem adamsınız hee canınız sıkılıo evde napsak napsak düşünüyosunuz sora böle muhabbetlerle geceyi geçiriyosuz girin konu dışına yada başka topiclere orada muhabetler var güzel sabaha kdr muhabbet edin
    quote:

----- caPSSSS ----

babas, arkadas nitroyla ugrasitigi icin mailima attigi fotolardan birini ben upload ettim:::

ya da

gorebileceginiz gibi faN cok hizli donuyor bu fotoda...... powersupply'a guvenlik sebebiyle blur cektim, kusura bakmayin.....

• quote:

----- caPSSSS ----

ya da

sen o şekilde dökte sıvı azotu daha dökerken uçar be

• ya babs, simdi baski devreyi yaparken bakir cizgilerden birini pamukla silip yoketmek istedi tmm mi.

abi yaw transformator de yok, akuye bagli cogaltici devreydi..

o esnada ogrencilerden biri osilaskobun ustunden devirmis siseyi devrenin ustune.......

dolayisiyla hocanin de eline geliyo bunlar hep tabi

cok fena cok ;(((((((
  • quote:

----- caPSSSS ----

ya da

bu resimden sonra sanırım konunun kilitlenmesi ve daha fazla yorum yapılmaması gerektigini dusunuyorum

adamın canı sıkılmış burda egleniyor işte.
    sen kimin feykisinbaqem

• bana destek werecek yoq mu yaw?

BU BİLGİSAYAR P4 DEĞİLKİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

bana destek werecek yoq mu yaw?

+1000000000000000
  • Arkadaşlar, tartışmayı ciddiye almıyorsunuz sanırım ama aynı şey bitmeyen pil olayında da yaşanmıştı. Ondan sonra niye Türkiye'de bilim gelişmez diye kara kara düşünürüz. Ben uğraşan arkadaşa kolay gelsin diyorum, siz de köstek olmaktansa destek olun, eleştirileriniz yapıcı olsun.

+++++++++++++++rep babs, helal
  • foto koyabilirmisin rica etsem arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 26 Şubat 2006; 23:15:28 >
  • dikkat et fanlara elini kaptırmaaa
  • dostum herkez anladı onu sen inanıyomuydun ki bu olaya yapma gözünü seveyim
    quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

bana destek werecek yoq mu yaw?

• Resim olayı bitirmiş Hiç gülüceğim yoktu
  • arkadaşlar bi yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum. ben feyk değilim ve valandil denen adamı hayatımda görmedim. az önce tanıştık ve bana inandı(thx) bundan sonra beraber çalışıcaz.

bu arada hocanın eline üzüldüm dostum :(((((

ha ayrıca bu p4 değil diyen arkadaşa da demek istiyorum k bu sistem karma, p4 cpu ama görünümü amd. kabuk tasarımı daha iyi sogutma saglıyor. oq?? bilip bilmeden atmayalım pls.
  • akşam aşkşam kırize soktu bizi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.