Bildirim
P4 işlemcinin adında 3.00 yazmasına rağmen yanında 2.00 yazıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yine de o işlemciyi çöpe atmanın zamanı gelmiş en azından benim gibi E2160 ya da daha üstü ile takas etmeyi deneyebilirsin. Benim de 2. ve 3. pc'im P4 (hatta Pentium D) idi, E2160 ve E2200 ile takas ettim. anakart destekliyorsa tavsiye ederim
eğer işlemcinde speedstep özelliği varsa işlemci boşta olduğu zamanlarda hızı düşer, program bunu gösteriyor olabilir. herhangi bir sorun yok. işlemciye yüklenince gerçek hızına çıkıyor olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocZ -- 26 Haziran 2013; 18:48:37 > -
boştayken yavaşlatıyordur kendini benim i5 bile 3.5 de çalışmasına rağmen şuan 1.6 ya düştü oyun felan açınca tekrar hızlanıyor -
Yani ben bir oyun açtığımda o 3.00 Ghz ün hepsini kullanır onu mu demek istedin ? :D (bu konularda berbatım :D)
-------EDIT--------
Tamam sağ olun anladım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasdgamerwasd -- 26 Haziran 2013; 18:51:16 > -
aynen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X