e o zaman fotoğrafları bekliyecen sen sadece bir ara elektronik parça satan yerlerden 50k trimpot 100 k trimpot al diyecemde ölçü aleti ince uçlu havya ıvır zıvır lazım biz sana anlatalım sende anakartı eline al doğru bir elektronikçiye git orda yaptır . bu yapılanlardan sonra kart garanti dışı kalıyor unutma
gece boyunca xtremeforums da araştırdım hocam, gerek kalmadı sağol şimdi eli kibar bi elektronikçi bulmam lazım
hocam sen o resimleri çözmedi isen bence boş ver hiç girişme
quote:
Orjinalden alıntı: SebA_StiAn
hocam sen o resimleri çözmedi isen bence boş ver hiç girişme
çözdüm çözdüm :) yarın anakart bi gelsin elektronikçiye gidip ypatıcam hepsinden :>>>
yaw ne elektonikçisi sen yaparsın be adam bence boardu görünce teknolojiyi görünce hocam sen manyakmısın buna havya dokundurulurmu der
quote:
Orjinalden alıntı: SebA_StiAn
yaw ne elektonikçisi sen yaparsın be adam bence boardu görünce teknolojiyi görünce hocam sen manyakmısın buna havya dokundurulurmu der
hocam biliyom da , evde havya var ama en dandiğinden, şimdi bulamayalım moboyu lehime veririz bir iki milyon temiz temiz hallederiz işimizi dimi
ya arkadaşlar anakartım geldi fakat P4P800 SE 1005 official biosu flashladım , ama 190 fsb falan açmıyooo , işlemciş P4 2.4 prescot 533fsb. ne yapmalı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme