Şimdi Ara

P5B almayı düşünüyorum fakat ram uyumluluğu ? + Raid sorunu eklendi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus P5B + E4300 + 2x1GB Twinmos 667 MHZ ram almayı düşünüyorum. Fakat bazı arkadaşlar P5B ile Twinmos ramların uyumsuz olduğunu ve dolayısıyla sistemin açılmadığını söylemiş. Acaba belirttiğim model anakart ve ram kullanan arkadaşlar kendi durumlarını anlatabilir mi ? Kingston ram almak istemiyorum kaç defa Kingston ram aldıysam hepsi kaba tabirle takoz çıktı dolayısıyla Kingston almak istemiyorum. Bu arada overlock için P5B ninde oldukça iyi olduğunu okudum(E4300 ü o/c için alıyorum). Özellikle fiyatı da oldukça iyi.

Yarın veya pazartesi gibi bu sistemi almayı düşünüyorum. Yorumlarınız benim için oldukça önemli.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -eXact- -- 4 Şubat 2007; 4:00:22 >

• Standart diye düşündüğüm SATA II raid sistemi sanırım P5B de yok deniliyor, hakkaten anakartın bizzat kendisi raid desteklemiyor mu yoksa ?

Bu standarttır diye hiç aklıma bile gelmemişti ama şimdi bir yerde okudum aklıma takıldı
  • Anakartta raid o yapılabiliniyor. Lakin bu ancak ve ancak e-sata kablonuz varsa mümkün....
  • ya mis gibi ds3 varken hem de raid yapılabiliyorken hem de oc kralıyken hem de bu kadar stabilken yaklaşık aynı paraya p5b alınır mı??
    http://forum.donanimhaber.com/m_11553003/tm.htm
  • P5B kullananlardanım, hiç bir sorun yaşamadım ve yaşamıyorum.
    6400 cpu mu hava soğutma ile 3760mhz lere kadar stabil çalıştırıyorum. (Ramlerin ddr800)
    Raid olayınıda e-sata kablosu ile halletmen münkün. Hatta forumda bi arkadaş satıyor bulamazsan bana pm at işini kolaylaştırayım.
    Fiyat performans kartı olarak görüyorum(şahsen)
    ama şunuda belirtmeliyim ds3 kullanmadım, bu konularda kesin konuşmak için deneyim gerek..
  • twinmos 512 mb ram 667 mhz kullanıyorum hiç sorun yoktur....
  • Arkadaşlar sonunda bugün sistemimi topladım. Asus P5B Deluxe aldım malum nedenden dolayı ram olarakta 800 mhz A-DATA Vitesta aldım 2x1GB. Sistemi henüz monte etmedim TT BigTyphoon bekliyorum
  • Arkadaşım ben de bu karttan alacağım ama bir sürü sorun okudum. Belki almam ama zannetmiyorum ki çok büyük sorunlar çıkarsın. Hatta bazı sorunları hallediyoru kendi. Bios ile ilgili ve ses kayıtta gürültü filtreleme tabi. Yine de bu diğer sorunlarını görmezden gelmemize neden olamaz ama işin fazla şeyini çıkarmadan fazla düşünme diyorum. Yoksa işin tadı kaçıyor... Ben öyle yapacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.