Bildirim
p800 spot ne kadar ? dogubankda ne kadar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben ekimi bekliyorum,p1000de girerse piyasaya baya ucuzlayacak,yazln clkacak telefonlar da ayrl..bence biraz beklemekte fayda var..
garantili slflrlar su anda 640tl(yanlLmlyorsam) -
Abi yazın cep telefonsuzmu gezcem bosver ya gider alirim bi p800 olur biter
p1000 cikana kadar ohoo -
piyasadaki p800 6600 sx1 3650 gibi teller garantisiz alınmaz arkadaşlar p800 e paran yetmiyosan garantili 3650 ne bileyim gidipte garantisiz bi ürün alma sonra başın çok ağırır -
http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=474408&aType=product&catId=3471
en guzeli...Burdan aldim , 6 ay taksitle -
sakın garantisiz alma bayağı karmaşık bir cihaz sonra birşey olursa [wand] -
Ben P800 kullandim o telefonun yazılım guncellemesi biraz dert onun disinda bir sorun olmaz.
Alacagim yer 45gun garanti verirse aldigim gun son yazılımı yukletirim 1 dahada ellemem
ha dogubankta 400 falan diyorlar ondan dedim hemen alayım 0ini.
kulaklıgım falan duruyor P800 orj kulaklıgı:) -
P800 633.5420.000 T.L. Hepsiburada.com'da... -
valla şimdiye kadar garantili telefon hiç almadım herhalde şansa bir problem başıma gelmedi:)nokia6600 ım dahil -
orijinal kulaklık varsa al mükemmel ses çıkartıyor baslar tizler yerinde yani öyle öftürükten değil saygılar yani ucuza geliyorsa sonra arızalanıca aynı paraya denk gelir merak etmesen :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- xiaomi telefona imei atma kodu
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- engellenen çağrı ne demek
- asker telefonu
- iphone ses tanıma nedir
- telefon hoparlör temizleme
- s22 çıkış tarihi
- pin kodu kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X