Şimdi Ara

P90 alana sövüp tec9 çekenler!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunda mevcut olan silahı bir insanın alması ve ona oyunu bilmiyor denmesini hiç bir zaman anlamamışımdır sizene kim ne kullanıyorsa kullansın maçı kaybediceğimi hissedirsem auto bile alırım savaşta herşey mübah zira karşı rakip iyiyse ne p90 ne tec 9 keser onu gelir yine kafana vurur
  • :D :D hiç sekmez eminim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok haklısın kardeşim :D aynen öle ama benim gıcık oldugum bi silaha kızarken bir diğer silahı kendisi alan kişi karşıdakine noob demesi :D

Adam tec9 alınca Pro karşıdaki p90 alinca noob he gülüm he her Scar alanda silver zaten :D

• mesut372 kullanıcısına yanıt
    demek daha hiç denk gelmemişiz :)

valla ikisi de çok iyi silahlar belli pozisyonlarda. silahlara küsüp almayarak kaybeden sen olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayganz -- 18 Ağustos 2015; 20:25:22 >
  • Evet dostum silahlar iyi hs oranı cok yüksek kimseyi merde B tünelde p90 li biriyle karilaştirmasin Allah :D

Silahlarda sorun yok dostum ben p90 A noob deyip tec9 la Pro olanlara söyledim yoksa hangimiz mac son roundlarda giderken Scar cekmedik :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaixXxee kullanıcısına yanıt
    of dün gece 5 scar çektik rakip 7 sülalemize sövdü
  • Yapmayın olum şöyle şeyler zaten bu aralar herseyi ruslara yiteliyrz :D

Bİ öle şeyler yapınca davay davay felan Yazın alttan :D putin felan rus sansınlar :D

• Bu silahları oyuna kullanılsın diye koymuşlar. P90 alırsın noob, scar alırsın noob, tec9 alırsın noob.

P90 ile rush yaptığım vakit patır patır ölen rakiplerin ağlamasına bayılıyorum. Sen al sen de yap. Bu da bir yetenek
  • Nabak kullanmayak mi gardaş kosarken ziplarken egilirken tek atmayak mi hiç? Saka bi yana fiveseven tech9dan daha etkili ona laf eden yok

• Yıl 2015 hala tec9 oynayan var

Cz75 adamdır,yiyosa bunla oynayın biz de bilirdik 24 mermiyi adamın üstüne yardırmayı

• Cs 75 de bn longa sıkıyorm mermi şort gidiyor abi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Bu silahları oyuna kullanılsın diye koymuşlar. P90 alırsın noob, scar alırsın noob, tec9 alırsın noob.

P90 ile rush yaptığım vakit patır patır ölen rakiplerin ağlamasına bayılıyorum. Sen al sen de yap. Bu da bir yetenek

P90 noob diyenlere yarıda mikten buy p90 and do it better mthrf*ckr diye bağırıyorum çok hoşuma gidiyor

• Haha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut372

Tec9 alan adam fakirlikten alır.Her rankda mevcuttur tec9 oyuncusu.Ama p90 alan adam cahillikten alır.Lem üstünde daha görmedim p90 alıp koşa koşa tarayan.

sen daha n0thingi tanımamışın
  • adam lem üzeri p90 alan gormedim demiş, harbiden nie bu oyunu takip ediosunuz bırakın anlamıyorsanız

pro turnuvaları biraz takip et bi zahmette, Flusha başta olmak üzere, GTR ve ya TSM den falan alan oyuncuları biraz izle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.