bir kaç gün evvel açtığım ve bilenlerden yardımını istediğim P900 ekranının P910i ile uyumlu olup olmadığı ile ilgili konu hakkında araştırıp ve yaptırdıktan sonra yine burda kendim cevap verebilme şansım doğdu .......P900 lcd ekranının P910i ile uyumlu olup olmadığı ile ilgili konuya sanırım çoğu kişi de benim gibi yabancı kaldığı için doğal olarak ilgilenemedi..ilgilenen arkadaşlara ise teşekkürler.evet p900 ekranı p910i ye oldu hemde ne renk farkı nede başka bir sorun çıkarttı.hemde çok uygun fiyata 80 ytl ye yaptırdım.....sıfırı ÇİN orjinali olup 80-90 dolar civarında seyrediyor yani 100-120 ytl arasında değişiyor işçilikde eklenince baya bir tuzllu oluyor 150 ytl gibi.ama ben araştırdıktan sonra ekranı çalışan hurda bir P900 bularak(60 ytl+20 ytl işçilik) sorunumu hallettim..renk sayısı fazla olması ekranın değil telefonun kendi özelliğiymiş.maddiyat açısına gelince p900 ve p910i ekranı aynı fiyata ve aynı kategori altında satılıyor.buna internettende rastladım.belki benim gibi telin ekranını kırıpta bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlar için yazma gereğini duydum.saygılar
Cok faydalı bir bilgi tesekkürler...
Bilgi için sağol gerçekten faydalı şeyler bunlar birçok insanı uyandırdığını düşünüyorum
Gerçektende İyi Bir Bilgi, Teşekkür Ederim, Yardımlarınız İçin....
ama Benim Başka bir sorum olacak....bendeki p900ün dokunmatiği gidik, başka hurda cihazdan buldum onunda ekranı gidik......şimdi benimkinin dokunmatiği gidik olduğu için sökmeye kalktım....zannedersem bu olay şöyle;
en üstte dokunmatiğin bezi var (yada naylon diyeyim) onun altında dokunmatiğin camı, onunda altında ana ekran var.... bu doğrumudur? dokunmatik ekran derken naylonla dokunmatik camımı oluyor?
bu bilgiyi doğrularsanız sevinirim....ana ekranda sorun yok...yeni bir dokunmatik alacağım...
quote:
Orijinalden alıntı: 77efsane34Turkay
Gerçektende İyi Bir Bilgi, Teşekkür Ederim, Yardımlarınız İçin....
ama Benim Başka bir sorum olacak....bendeki p900ün dokunmatiği gidik, başka hurda cihazdan buldum onunda ekranı gidik......şimdi benimkinin dokunmatiği gidik olduğu için sökmeye kalktım....zannedersem bu olay şöyle;
en üstte dokunmatiğin bezi var (yada naylon diyeyim) onun altında dokunmatiğin camı, onunda altında ana ekran var.... bu doğrumudur? dokunmatik ekran derken naylonla dokunmatik camımı oluyor?
bu bilgiyi doğrularsanız sevinirim....ana ekranda sorun yok...yeni bir dokunmatik alacağım...
konuyu hortlatarak eline ne geçti merak ediyorm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme