Şimdi Ara

p900 max kac mb destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar size bir sorum olacak p900 almayı dusunuyorum.Yalnız aklımda bir soru var max.kac mb destekliyor.

• bende kullandığım halde bilmiyorum şu an 256 Mb var ve sorunsuz çalışıyor daha önce başka bir forumda da konuyu açtım ama sağlılşı cevap alamadım kesin rakam bilmiyorum
  • Max 128 mb destekliyor ..

Fakat sandisk vb. benzeri bazı kartlarda, 2*128 MB üretim mimarisi oluyor, böylelikle 256 mb kullanabiliyorsunuz..
  • hocam, 128mb destekliyor (ancak memory duo stick bulmak cok zor, bulursanda pahaliya satiliyor, keske mmc olsaydi, cok ucuz!)
    ancak Negative nin beni bilgilendirmesine gore; bazi 256mb memory duo stickler varmis,..
    bu memoryleri P900 2*128 olarak gordugunden 256mb takilabiliyormus, ama bu belli bir markaymis ve denemek gerekiyormus,.. daha ayrintili bilgi isterseniz bu forumun admini olan guzel arkadasimiz Negative'ye danisabilirsiniz,..
    Bende 128mb memory duo stick alacam, ama bulamiyorum, herhalde yurtdisindan getirtecegim,..
    Siz bulursaniz bana da haber verin,. tesekkuler,..
  • Yurt dışıa bakmana gerek yok arkadaşım Ben Sony kameraları satan bir bayiden aldım. Sende Bayilere yada dijital fotoğraf makinesi satan mağazalara bak eminim ki bulursun.
  • abi ne kadara aldım acaba,
  • fiyat verebilir misin?... 128mb memory duo stick buldum, ancak 100 milyona satiyorlar,.. fiyatli geliyor,.. halbuki diger mmc, sd hafiza kartlarini 128mb 40 milyona bulmak mumkun,..
    Sen kaca aldin?..

Tskr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR iPhone 15 Pro Max 512 GB
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki 128 değil Ama yaklaşık bir buçuk ay önce sorduğumda 105 milyon dediler.. Demekki fiyatlar o zamandan bu zamana pek bir değişiklik göstermemiş
  • 128 mb i destekliyo bi cok mesajda oldugu gibi ben bi kac ay once 95 milyona almistim yazicioglundan
  • iste goruyorsunuz dostlar;

128mb memory duo stick 95.000.000TL - 105.000.000TL arasi
    128mb sd veya mmc 40.000.000TL - 70.000.000TL arasi

zira sd ve mmc cok daha fazla tuketildigi icin, alternatifler cok,..

Simdi en ucuz 128mb memory duo stick aramaya devam ediyorum, bulamazsam Almanya dan getirtecegim,.. zira orada baya ucuz,..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.