bir şey soracağım benim indirdiğim flash dosyası .flp uzantılı bir de bluetooth dosyası bir de .avr dosyası var. şimdi benim p900 update yaparken sony ericson adında klasör içinde update service denen bir klasör var. bu dosyaları buraya atsam buradan update yapılır mı. herhalde yapılmazdır elalemin aklıllısı değilz yaa...ama yinede bir sorayım dedim.
quote:
bir şey soracağım benim indirdiğim flash dosyası .flp uzantılı bir de bluetooth dosyası bir de .avr dosyası var. şimdi benim p900 update yaparken sony ericson adında klasör içinde update service denen bir klasör var. bu dosyaları buraya atsam buradan update yapılır mı. herhalde yapılmazdır elalemin aklıllısı değilz yaa...ama yinede bir sorayım dedim.
Evet dediğin gibi keşke elalemin akıllısı olsan. O klasöre koydukların bir işine yaramaz.
3 dosya sanırım bütün flash dosyaları. forumun birinde vardı, arkadaşın biri detaylı şekilde hangi flashların yükleneceğini yazmış. İlgilenirsen sana o yazıyı bulabilirim.
Bu arada bir seyahate çıkıyorum, çıkmasaydım fighter'ı kesin alacaktım. Dönünce inşallah. Çünkü bu yaşıma kadar da SE kullandım, bu yaşımdan sonra da SE kullanıcam inşallah. :)
sayın Offliner flash dosyalarının kurulumu ile ilgili sayfa linki verebilirseniz çok sevinirim. belki izmirde bu işlerle ilgili bir telefoncu bulabilirim.
klavyesi süpermiş beğendim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme