Şimdi Ara

p990i SONY'nin P SERİSİNDE SON NOKTASI ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat tahmini en az 1300 olucaktır. Ben p910i nin 1400 e satıldığı günleri çok iyi hatırlarım. Hatta bir ara ağlıyodum baba bana bu teli al diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vegetawrc

Fiyat tahmini en az 1300 olucaktır. Ben p910i nin 1400 e satıldığı günleri çok iyi hatırlarım. Hatta bir ara ağlıyodum baba bana bu teli al diye.

EVET P910 KARAHANLI DEVLETİ ZAMANINDA ÇIKMIŞTI..
  • eksikliklerin giderilmesi çok iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

BAK ŞİMDİ BİR NOKİACI OLARAK SYMBİAN KOYMUŞ AKIL EDİP SE BAK BU TELİ ALACAM İNATTAN VAZGEÇSİN BENİM GİBİ ÇOK KİŞİ ALIR

günaydın
  • hadi beh nerden biliyon, medyum falanmısın sen yoksa
    quote:

Orjinalden alıntı: volkicons

en iyi ses n92 de olcak
  • EVET YANİ Symbian P800 den beri var. SAmsungla karıştırmayasın arkadaşım.
  • üstüne para verseler yanımda taşımam

hadi takoz gibi yaptın bari tasarımını falan düzeltseydi, göze hoş duran bişe yapsaydın (!) oda yok..
  • bence çok hoş. Taşımaya değer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

BAK ŞİMDİ BİR NOKİACI OLARAK SYMBİAN KOYMUŞ AKIL EDİP SE BAK BU TELİ ALACAM İNATTAN VAZGEÇSİN BENİM GİBİ ÇOK KİŞİ ALIR

günaydın

SANADA GÜNAYDIN.

• yaw arkadaslar bu tel dijital manyak olmıyan bise yok super super imse laf kondurmasın ben n92 alcam
  • adamım nereden uydurdun bunu
  • quote:

en iyi ses n92 de olcak

adamım nereden uydurdun bunu şindi???
  • Bu cihazı herkes eleştirecektir.özellikle Nokiacılar..Ama şu bir gerçekki onlar bile bu telin ne kadar üstün bir tel olduğunu biliyorlar.Ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda bilgi sahibi olanlar varmı,teşekkürler..
  • yaw gormedinizmi tanıtım videosunda da telden çıkan sesi ve arkadaki iki adet kockoca hoparloru
     p990i SONY'nin P SERİSİNDE SON NOKTASI ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkicons -- 24 Ocak 2006 21:53:43 >
  • Güzel telefon ya p990i
  • N92 ye sözüm yok ama şunuda herkes bilirki sony dünyada en iyi ses ve görüntü kalitesine sahip marka.
  • quote:

yaw gormedinizmi tanıtım videosunda da telden çıkan sesi ve arkadaki iki adet kockoca hoparloru

Senin bayiine geldi mi bu S61,½ telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 25 Ocak 2006 4:50:20 >
  • bayrampara carrefour - teknosa ya gidenler bilir. w800i ve arkasında iki koca hoparlor. anlican s.e n92nin yapacağını çoktaaaan yaptı. sen hala iki kolondan bahsediyon ama doğru, nokianın ilk olacak
    quote:

yaw gormedinizmi tanıtım videosunda da telden çıkan sesi ve arkadaki iki adet kockoca hoparloru

• Nokiacılar daha cihaz cıkmadan saldırmaya başladılar bileBu SEP990 ın nasıl bir cihaz olduğunu daha şimdiden anlatıyorArkadaşlar bu cihazın ne zaman çıkacağı konusunda fikri olanlar varmı diye sormuştumTeşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.