Aslında mantıklı bir şey. Pantolonun paçalarının kirlenmesini, ıslanmasını önler. Ama işte...
quote:
Orijinalden alıntı: D.Garp
quote:
Orijinalden alıntı: TheMüb
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
quote:
Botun içine konmaz,fakat paçayı kıvırıpta giyebilirsin.Yani paçayı botun içine koymak banada acayip geliyor.
Bot dediğin ayakkabı taa bileğin üstüne baldırların ortasına kadar geliyor , oraya kadar kıvırmak komik göstermez mi sence hiç denemedim :D
O kadarda kıvırma o zaman vur dedik öldür demedik.
O da doğru Geçen arkadaşlarla oturuyoruz , erkekte ilk nereye bakarsın konusu açıldı , kızlar hep ayakkabıya bakarım , kalitesini gösterir kafasındalar Düşündüm arkadaş ben bot falan giyerken dışarısına atıyorum ne marka olduğu
gözükmüyor falan diye Sonra sokakta dolaşan liselilere batkım içine sokmuş bir kaçı onlarda , apaçi , tikky kafasındalar ikilemde kaldım
Öyle kızlarla mı arkadaşlık ediyosun
Öyle kızlarla arkadaşlık mı ediyorsun değil işte arkadaşım çoğu kız bu kafadadır emin ol , bir yaştan sonra devreye bunlar girer erkek seçimlerinde . Şöyle bir röportaj var bak mesela
"çoğu kız bu kafadadır emin ol" üniv. 3.sınıfdayım bu güne kadar ayakkabıya bakarım diyeni olmadı , o cümleyi kuran bi kızın ne kadar zeki olduğu tartışılır.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Botun içine konmaz,fakat paçayı kıvırıpta giyebilirsin.Yani paçayı botun içine koymak banada acayip geliyor.
Bot dediğin ayakkabı taa bileğin üstüne baldırların ortasına kadar geliyor , oraya kadar kıvırmak komik göstermez mi sence hiç denemedim :D
O kadarda kıvırma o zaman vur dedik öldür demedik.
O da doğru Geçen arkadaşlarla oturuyoruz , erkekte ilk nereye bakarsın konusu açıldı , kızlar hep ayakkabıya bakarım , kalitesini gösterir kafasındalar Düşündüm arkadaş ben bot falan giyerken dışarısına atıyorum ne marka olduğu
gözükmüyor falan diye Sonra sokakta dolaşan liselilere batkım içine sokmuş bir kaçı onlarda , apaçi , tikky kafasındalar ikilemde kaldım
Öyle kızlarla mı arkadaşlık ediyosun
Öyle kızlarla arkadaşlık mı ediyorsun değil işte arkadaşım çoğu kız bu kafadadır emin ol , bir yaştan sonra devreye bunlar girer erkek seçimlerinde . Şöyle bir röportaj var bak mesela
"çoğu kız bu kafadadır emin ol" üniv. 3.sınıfdayım bu güne kadar ayakkabıya bakarım diyeni olmadı , o cümleyi kuran bi kızın ne kadar zeki olduğu tartışılır.
Giyim kuşam , saat , ayakkabı bir erkekte kaliteli giyimini yansıtır , ciddi ve ileriye yönelik düşünen çoğu kızda bir erkeğin maddi durumuna bakar öncelikle ( haa bu doğru demiyorum ama çoğunluk böyle gördüğüm kadarıyla . ) Ben
üniversiteyi bitirmiş biri olarak çevremdekiler böyle . Sen de ileride okulunu bitirir , mesleğini alırsan eline durumun böyle olduğunun farkına varırsın , Okul zamanlarında genelde yakışıklı ve sempatik erkekleri tercih eder kızlar ama yaş
biraz ilerler ve evlenme çağına gelince biraz maddi durum devreye giriyor bence
Valla ben bu yaşıma kadar bot giymeyi sevmezdim, geçen cat aldım paçaları da içe soktum(çoğu kişi marka göstermek için yapıyor diyebilir) ama çok hoş duruyor bana kalırsa. Benden sonra bir kaç kişi daha böyle yapmaya başladı. Kim ne derse desin zaten pekte şeyimde değil nasıl mutluysam öyle yaşarım. O yüzden ne istersen yap kimseyi dert etme, kimseye dert olma.
genelde cat olanlar yapıyor sarı olanlardan kızılay dağıtmış gibi herkeste görmeye başladık yine
Bak bence şöyle yap,Paçanın biri bot'un içinde diğeri bot2un üstünde olsun,Hem tarz görünür,bayanlar dağınık erkeklerden hoşlanır hem botunu gösterirsin,hemde ne görgüsüz bu botu gösteriyo demezler,paçanın birini içeride unutmus diye düşünürler ,)
Ben sokuyorum supra var onla iyi oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme