Şimdi Ara

Pacific'te Sadece Takaslık 79 Lv Glavier. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu en az 3 saat içinde uplaman gerekiyor.Diğer arkadaşların satış konularına haksızlık yapmayı kimse istemez değil mi?(Mesela buna 3 saat sonra cevap ver.)
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Öncelikle hayırlı satışlar.

Konuyu en az 3 saat içinde uplaman gerekiyor.Diğer arkadaşların satış konularına haksızlık yapmayı kimse istemez değil mi?(Mesela buna 3 saat sonra cevap ver.)

Teşekkürler...

WarriorGuarD sanada teşekkürler...
  • 70 lvl FF bow +40K sp war istermisn?
    Charın adı XReD_MooNX
  • mrb benim profilimden bakarsan konuyu bulabilrisin alexander serverında 87 lwl itemli full int nuker varr msn yi eklersin hoşuna giderse takas yapabilriz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30797224/tm.htm çar hakkında detaylı bilgi bulabilrisin msn falanda
  • @eldeayblo
    Teklifin için teşekkürler ama 76+ arıyorum...

@AGA_OGLU
    Msn'imi eklersen ve konuya msnini yazarsan görüşebiliriz.
    Charının biraz skill sorunu var fakat lvli yüksek ama takas teklifini kabul ediyorum tabi anlaşırsak...
  • 79 Lv'a karşılık 75 Char teklif ediyorsun üstüne üstük soyuk
    Genede teklifin için teşekkür ederim fakat 87 lvl bence daha iyi...
  • charın üstüne gold koymayı düşünüyodm aslında ama böyle küfür eder gibi cevap vermeseydin daha iyi olurdu.
  • Küfür eder gibi cevap vermedim
    Sadece söylediğin teklifi tekrar düşünmen için ikaz eder gibi bir cümle kurdum...
    İster bi düşün 76 Nuker mi 87 nuker mi ?
  • açıkcası yalan olmasın ben diğer teklifi görmedim ondan teklif yaptım ama üstüne aradaki değeri kapicak kadar gold veya silk yüklemeyi düşündüm.ama zaten sen kararını vermişsin kardeşim hayırlı takaslar...
    hadi eyw.
  • saol
  • kanka ben aga_oglunun kardeşiyim msn sedatcan505@hot... ben ekledim bi görüşelim ne zmnlar online olursun
  • ekledim...
  • UP
  • UP
  • UP
  • UP
  • Yukarı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.