Konuyu en az 3 saat içinde uplaman gerekiyor.Diğer arkadaşların satış konularına haksızlık yapmayı kimse istemez değil mi?(Mesela buna 3 saat sonra cevap ver.)
up
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Öncelikle hayırlı satışlar.
Konuyu en az 3 saat içinde uplaman gerekiyor.Diğer arkadaşların satış konularına haksızlık yapmayı kimse istemez değil mi?(Mesela buna 3 saat sonra cevap ver.)
Teşekkürler...
WarriorGuarD sanada teşekkürler...
70 lvl FF bow +40K sp war istermisn? Charın adı XReD_MooNX
mrb benim profilimden bakarsan konuyu bulabilrisin alexander serverında 87 lwl itemli full int nuker varr msn yi eklersin hoşuna giderse takas yapabilriz.
@eldeayblo Teklifin için teşekkürler ama 76+ arıyorum...
@AGA_OGLU Msn'imi eklersen ve konuya msnini yazarsan görüşebiliriz. Charının biraz skill sorunu var fakat lvli yüksek ama takas teklifini kabul ediyorum tabi anlaşırsak...
79 Lv'a karşılık 75 Char teklif ediyorsun üstüne üstük soyuk Genede teklifin için teşekkür ederim fakat 87 lvl bence daha iyi...
charın üstüne gold koymayı düşünüyodm aslında ama böyle küfür eder gibi cevap vermeseydin daha iyi olurdu.
Küfür eder gibi cevap vermedim Sadece söylediğin teklifi tekrar düşünmen için ikaz eder gibi bir cümle kurdum... İster bi düşün 76 Nuker mi 87 nuker mi ?
açıkcası yalan olmasın ben diğer teklifi görmedim ondan teklif yaptım ama üstüne aradaki değeri kapicak kadar gold veya silk yüklemeyi düşündüm.ama zaten sen kararını vermişsin kardeşim hayırlı takaslar... hadi eyw.
saol
kanka ben aga_oglunun kardeşiyim msn sedatcan505@hot... ben ekledim bi görüşelim ne zmnlar online olursun