Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekranda pencereleri dairesel şekilde hızlı olarak hareket ettirirken kırılmalar oluyor sizdede oluyorm ..ekran kartı son 11.1 güncelleme var ondan olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

arkadaşlar ekranda pencereleri dairesel şekilde hızlı olarak hareket ettirirken kırılmalar oluyor sizdede oluyorm ..ekran kartı son 11.1 güncelleme var ondan olabilirmi.

10.12 ındırınce sorun kalmıyor dıyorlar ust mesajda yazılmıs
  • HD5650 için 10.12 64 bit bulamadım yardımcı olabilecek varmı?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

HD5650 için 10.12 64 bit bulamadım yardımcı olabilecek varmı?..

Yukarıda 10.12 için 64 bit linki verilmiş ordan indirebilirsin.

Bu arada recovery diski Packard Bell Recovery Management diye bir programla yapılıyormuş 3 DVD ye gereksinim duyuyor ayrıca bu araçla sürücü ve yardımcı programlarda yedeklenebiliyormuş. Şu anda Recovery diskini oluşturuyorum daha ilk DVD'yi yazıyor sanırım bir DVD 10 dakika yazma 10 dakika yedek doğrulama 20dk. buluyor 3 DVD toplam 1 saat sürer herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 31 Ocak 2011; 15:46:49 >
  • yarım saatden biraz fazla sürüyor dogru hatırlıyorsam recovery 3 dvdgerekli içinden bşr tane cıkyıor. 3 dvd ile bütün herseyin yedeğini alıyor program files vs vs..

@sezgin o bahsettiğin sorun önemli gibi bende öyle birsey yok 10.12 yi yükle bakalım ne olacak sorun gidecek mi.

Packard Bell Recovery Management buradan yapacaksınız arkadaslar recovery'i türkçe program nasıl yapılacagı basit zaten kendiniz yapabilirsiniz.

baska sorunu olan varsa yardımcı olmaya calısalım söyleyin. msn kullanmıyorum hocam buradan yada pm den sorarsan daha iyi olur.
  • 1.bluetototh nerde yaw bunda ..arka planda calışıyor ama kapatmak için simge falan yok sizde durum nasıl...
    2.ramler 1333mhz olmasına rağmen 1066mhz de calışıyor..
    3.birde şu GTA IV 10 defa kurdum diğer bütün oyunlar son ayarlarda kasmadan oynanıyor ama bu GTA IV 2 sn de bir kasma sorununa çözüm bulamadım hala uğraşıyorum. ayarları en dibe çekiyorum çözünürlüğü falan hala kasıyor demekki oyunda birşey var ..sorunu bilen varsa yazabilirmi.
    4.birde bu kendi bir işe yaramayan packetbell programları var onları tümden nasıl kaldırıp bilgisayarı rahatlata biliriz.

sorunlarım şu na bunlar yardımcı olan herkeze çok teşekkürler.

Ayrıca mkv filmleri çok rahaz izlemek isteyenler için ki en iyi player şu an ''Splash Player'' son sürüm indirip izleyebilirler..codec içinde google ''win7 codek'' yazın en basit codec çözümü olacaktır.saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 31 Ocak 2011; 18:05:34 >

• sezgin91; bluetooh fn +F2,ramler 1066 bendede öle gözüyor,6 gb olanin 1066,4 gb olanin 1333,gta 4 kasıyor evet 5730 ekran kartindada kasiyormuş üst sürüm olmasina rağmen ,gta ya özgü bir sorun olabilir?
    ayrica kampanya devam ediyor arkadaşlar ödeme seçeneklerine tıklayınca 6 taksit %25 indirimli fiyati görebilirsiniz (vatan bilgisayarda)
  • Bu bilgisayarı vatan'dan başka yerde satan yokmu ya :(
    World Card yokta :D aradada beya bi fark varyani 12 taksitle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

sezgin91; bluetooh fn +F2,ramler 1066 bendede öle gözüyor,6 gb olanin 1066,4 gb olanin 1333,gta 4 kasıyor evet 5730 ekran kartindada kasiyormuş üst sürüm olmasina rağmen ,gta ya özgü bir sorun olabilir?
    ayrica kampanya devam ediyor arkadaşlar ödeme seçeneklerine tıklayınca 6 taksit %25 indirimli fiyati görebilirsiniz (vatan bilgisayarda)

kardes bana msn gonderırmısn lutfen bıde vatan kaca kadar acık araba gelmedı gellsın alamya gıdıyorum
    DVD OLAYINI COZEMEDIM NASIL YEDEGE ALNIYOR FELAN MSN VERIRSEN ALINCA BANA OZETLERSIN OLAYI PC MENNUNSUNUZ DIMI GAYET SON ANDA ONERGNIZ BISE VARMI
  • i3 ve i5 serisi işlemcilerde bellek kontrol ünitesi en yükse 1066 mhz yi desteklediği için ramler 1333 olsa da 1066 olarak çalışır. i7 işlemcilerde 1333 mhz destekleyen ünite olduğundan 1333 olarak çalışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

sezgin91; bluetooh fn +F2,ramler 1066 bendede öle gözüyor,6 gb olanin 1066,4 gb olanin 1333,gta 4 kasıyor evet 5730 ekran kartindada kasiyormuş üst sürüm olmasina rağmen ,gta ya özgü bir sorun olabilir?

kardes bana msn gonderırmısn lutfen bıde vatan kaca kadar acık araba gelmedı gellsın alamya gıdıyorum
    DVD OLAYINI COZEMEDIM NASIL YEDEGE ALNIYOR FELAN MSN VERIRSEN ALINCA BANA OZETLERSIN OLAYI PC MENNUNSUNUZ DIMI GAYET SON ANDA ONERGNIZ BISE VARMI

walla dostum 10 a kadar açık.internetten de alabilirsin tahminim saat 24 e kadar indirim geçerli olur.:)
    walla bende yedek yapmadim ortak.. burdan okuduğum kadariyla 3 tane boş dvd gerekiomuş eğer yoksa almayi unutma 1 tane içinden çıkıyor.program var rocovery management gayet basit gördüğüm kadariyla yaparsın dostum :)
    msn kullanmiyorum ama gtalk yada icq istersen verebilirim...
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-lm98-jo-200tk-lm98-core-i5-480m-2.66ghz-6-gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51794
    burda ödeme seçeneklerine tıklayın %25 indirim li fiyati 1509

• 100tk 4gb ramler 1333 mhz olarak calısıyor.

GTA4 hic yuklemedim ama nvidia oyunu ise kısıtlama getiriyor olabilir. mesela bende 4850iceq 1gb ekran kartı vardı eski masa üstünde bir tek cod black opsu 800*600de bile çalıştıramıyordu.

bu laptop sadece vatanda var bilgisayar toptancısı dayım olması ragmet hic bi yerden bulamadım gittim vatandan aldım bende
  • Vatan'da maximum karta da indirime giriyormu hiç bilen varmı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImJuNNy -- 31 Ocak 2011; 19:30:54 >
  • arkadasım okuman yok mu kac kere yazacaz bi konuyu oku enaz 7-8 yerde yazıyor
  • bu arada 3 tane dvd harçamak istemeyenler , norton ghost son sürüm kurarak hdd ye yedek alabilirler bana göre daha iyi yöntem tabi hdd yi 2 ye bölmeleri daha iyi olur.

ve bu arada uzun uğraşlar sonucu kendi cabamla GTA IV kasma sorununu çözdüm.. GTA IV kurduktan sonra 1.4 patch in crackini oyunun kurulu olduğu yere atın sonra 1.4 patch kurun..bu sıralama çok önemli önce crack sonra patch ve başka hiçbir patch kurmayın birşey yapmayın..directx güncellemesi de yapılmalı..ve oyuna girdikten sonra grafik ayarlarından hiç bir şeye dokunmayın yoksa oyun bozlur özellkle gölge ayarlarını hiç ellemeyin, sadece su kalitesi ayarını ve çizim uzaklığı ayarını düşüreblirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 31 Ocak 2011; 20:13:06 >

• ürünün 200tk modelini cumartesi günü öğleden sonra 1.600 e aldım.bugünde vatanın önünden geçerken %25 indirimini gördüm.şansızlığıma küfrederek içeri girdim.ilk gördüğüm müşteri hizmetlerine indirimin ne zaman başladığını sordum.bugün başladı ve sadece bugün için geçerli dedi.bu yapılan indirimlerden daha önce sizin haberiniz olumuomu daha dün 1.600 e aldım neden bana indirim olacağı söylenmedi bu yaptığınız düpedüz adam kazıklama değilmi diye sordum.bizim indirimlerden haberimiz olmuyo müdürler belirliyo dediler.
    @PythEch ve @kronik sizlere ne zaman söylediler indirim olacağını veya nasıl olduda söylediler.herhangi bir mail yazsam bu konu hakkında işe yararmı ? Bir sorum daha olacak bu modelde turbo boostu nasıl açıyoruz çözemedim orasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otebostan -- 31 Ocak 2011; 20:15:07 >
  • hocam kimse söylemedi, bizde kazık fiyattan hatta 100tk modelini aldım, yani ben 4gb lık modeli aldım diger gün 6gb lık 200tk modeli cıktı simdiden %25 indirim cıktı. anlayacagın sen 1 kere kazık yediysen ben 2 kere yedim ve hatta canta hediyeside var onuda almadım ben 30 tlde extra cantaya verdim, ama bu kadar buyutmeye gerek yok ürün benim verdiğim parayı hakediyor, içim rahat burada yardımcı olmaya calısıyoruz diger ihtiyacı olan arkadaslar kaçırmasın ürünü diye.
  • ya haketmesine hakedio ona lafım yok.ama PythEch bana indirim olacağı söylendi demiş.gerçekten söylendiyse nie banada söylenmedi veya neden bizim haberimiz olmuyor die yalan söylüyor.
  • satıs temsilcisinin kafasına göre bir kaç yerden daha duydum bunu bazıları diyor alma 1 haftaya kadar indirim olacak, 1 haftalık biliyorlar diger gün mü indirim olmayacagını bilmiyorlar sanki, düşünüce sinir bozucu evet.
  • sinir bozucu olmazmı hacı ya.1 gün erken aldığım için 100 tl fazla veriyorum.o 100 tl bnm 1 aylık akbil+yemek param orasını düşününce.ben yinede hiç bişi olmamış gibi davranamam.mail falan yollucam.bişi çıkarmı sanmıyorum ama üstüme düşeni yapmak zorunda hissediyorum kendimi.
    Bu arada turbo boosta ilgili bi soru sormuştum bilgin var mı? Bi de ekran kartı güncellemesi için pcnin bi uyarı sistemi varmı ben mi takip etmeliyim sitesinden.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.