Şimdi Ara

Packard Bell - Asus - Dell arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabaar bana laptop seçimi konusunda yardımcı olur musunuz lütfen çok kararsızım p.b teknik servis konusunda internette pek bilgi elde edemedim ayrıca özellik ve fiyat açısından daha uygun olmasına rağmen.Bahsettiğim 3 bilgisayarın modeli şunlar:

Dell 5010-T37F23
    Asus K52JC-EX248D
    Packard Bell TK85-F4085-JN-001TK

hangisini önerirsiniz?

• Packard Bell iyi bir tercih olur ayrıca P.B'nin servisine Acer servisi bakıyor.
  • Bende P.B'ci oldum. Kendimde almayı düşünüyorum.
  • ben internette p.b yetkili servis bulamadım hiç ya asus dell falan direkt çıkıyor ama yaygın değil mi servis p.b de
  • quote:

Orijinalden alıntı: enamor35

ben internette p.b yetkili servis bulamadım hiç ya asus dell falan direkt çıkıyor ama yaygın değil mi servis p.b de

Yanlış bilmiyorsam ACER ile aynı yerde üretiliyor Bu yüzden de ACER servisini kullanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Orijinalden alıntı: enamor35

ben internette p.b yetkili servis bulamadım hiç ya asus dell falan direkt çıkıyor ama yaygın değil mi servis p.b de

Yanlış bilmiyorsam ACER ile aynı yerde üretiliyor Bu yüzden de ACER servisini kullanıyor olabilir.

Evet Acer bakıyor P.B'nin sevisine
  • P.B. den uzak dur kardeş, forumu araştır sabahtan akşama kadar PB nin problemlerini çözmeye çalışıyoruz, Acer e ait bu marka, muhattabın yok, yok cızıtı yok ekranda karıncalanma problemleri çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede uzak dur bir yıldır kullanıyorum şimdiki aklım olsa almazdım
  • asus ama k52 değil mümkünse n61 olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.