Bildirim
PACKARD BELL DOTS2-R-TK102 N450 2GB 320GB W7S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben Packard Bell'i tercih edip aldım Exa'dan. Devamlı alışveriş yaptığım bir müşteri temsilcisinin indirimi ile. Yalnız üründe sorunla karşılaştım. Bilmiyorum hem bu üründe hem başka bir Packard Bell'de sorun çıktı mı ama anlatayım.
Ürünü aldığımızda ilk açışımızda kullanıcı adı vesaire girdikten sonra sistem bize kısıtlı yetkiler verdi. Saati bile değiştiremiyorduk. Recovery yapıp ilk haline dönüştürmeye çalıştık ama olmadı. Tabi hem okul hem de KPSS yüzünden 15 günlük sürede PC'yi inceleme fırsatı yakalayamaığımıuzdan değiştirme talebmiz de gerçekleşmedi ve ürünü Sarıgazi'deki Koyuncu Elektronik'e verdik. 1 hafta sonra döndüklerinde HDD'în arızalı olduğunu ve değişeceğini söylediler. Israrlarımız sonucunda değişime ikna ettik ama eski ürünü verirler mi acaba diye korkuyorum. Herhangi bir ürün kodu vesaire de almadık ki var mı bilmiyorum ama. Şimdi sitesinde online arıza kontrolünde DOA kapsamında değişecek diyor. Kesin değiştirirler mi eskisini mi verirler endişeliyim açıkçası.
-
cevabın için saol.
Tam bilmiyorum starter versiyou olduğundan kaynaklanıyor olabilir bu durum.
tabi hdd de üretim hatası da olabilir pc eline gelince bi hakkında bilgi verirsen çok iyi olur -
samsung daha iyi çünkü pil süresi çok daha uzun...
bu arada diğer arkadaşın durumu ise doa demek damage on arrivel yani ürün fabrika çıkışı olarak arızalı o yüzden yeni bir başka bilgisayar veya iade hakkınızı kullanabilirsiniz -
Bu arada pil konusunda haklısın boraedremit. Tabi Packard Bell de iyi ama Samsung çok az daha iyi diyebiliriz.
Ben kız arkadaşıma aldığım için biraz da dış görünüşe önem verdik. PBB biraz daha ufaktı. Bunun nedeni de ekranın yanındaki boşluğun daha kısa olması. Bir de ekranı, tuşlar falan kısacası genel görünümü daha hoş geldi. Yoksa biz de Samsung almak için gitmiştik aslında ;)
Diğer cevap için de sağol. İnşallah sorunsuz hallolur. Pazartesi gidip öğreneceğiz. -
sırf bunun için üye oldum ürün gayet iyi çalışıyo gold mağzasından aldım bahçelievlerde daha dün
2 gb bellek
iyi gözüküyo yanında kılıf ve 8gb usb verdiler şarjı %100 doluydu ve güc tassarufu modunda 8 saatten uzun kullandım goldun kurulum ekibi kurdu çünkü pc deözel bir şifreleme yöntemi var ve ayrıca 60 günlük norton veee
full TAMAMEN FULL TÜRKÇE VİDEOLU ANLATIMLI PHOTOSHOP ELEMANTERY e nediyim
ayrıca ayıptır söylemesi fifa 2010 oynuyorum
-
ayıptır sorması :D ne kadara aldım hepsini toplam? -
Bu atom işlemcilerde 1gb 2gb farkediyor mu bilen varsa söz alsın bir zahmet.
Digitalversus'ta okudum, toplamda 4 yıldız almış packard bell, samsung n210 5 tam yıldız almış pb'nin ekranı ve klavyesi daha iyi dese de. Pb 5.5 saat, samsung 7 saatten fazla video oynatabiliyor çünkü daha güçlü pili var. Yine de azımsanacak süre değil. -
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşımın bir sorunu var ve çözemedi henüz. Wireless üzerinden internete bağlanabiliyor ama kablodan bağlanamıyor. Evde masaüstünden girebiliyormuş ama kabloyu netbooka takınca görmüyor.
Ürün değişimden önce de aynısını yapıyordu ama değişimle farklı bir cihaz verince yine aynısını yapıyor. Acaba bir ayar mı yapılması gerekiyor?
Not: İlk hatayı verdiğinde Starter, şu anda da Ultimate yüklü. -
Packard Bell'in netbook bazında özellikle DOT serisi bence genel kabul görmüş bir model olarak artık ön plana çıkmaya başladı. Özellikle bu son seri yani TK102 performansı ile diğer rakiplerine oranla çok daha iyi bir cihaz diye düşünüyorum. Fiyatı da yine diğerlerine göre biraz daha cazip. Samsung N150 ürünü ile karşılaştırma yaparsak PB'nin artıları daha fazla görünen köy kılavuz istemez. Fİyat olarakta şuan PB'nin CarrefourSa satış fiyatının Ankara Batıkent için 649 TL olduğunu biliyorum. Tabi PB'nin netbook ürünlerinin orjinal kılıf hediyeli olduğunu herkes biliyordur herhalde. İlgilenen arkadaşlara duyurulur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X