Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
27.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizlerde de USB girişleri sorun olmaya başladı mı?? fan tarafındaki 2 USB imde ara sıra delleniyor. görmüyor bağladığım hiçbir şeyi...
  • Everest Home Edition programında "anakart kimliği" olarak ASUSTeK Montevina görünüyor, Asus anakart kullanılmış olabilir PB MT85 de...
  • yok benim usb normal çalışıyor. biosunu güncelleye bilirsen güncelle eyer sorun çözülemezse servis yolu gözüküyor
  • update e gerek kalmadı kendi kendine düzeldi gibi şimdilik...
  • arkadaşlar bu makineyi alalı 3 ayalan oldu ama almaz olaydım.usb ler sorun çıkartıyo durmadan birde makineyi açtıktan sonra ekrana görüntü gelmiyo 8.-9. kez denememde görüntü geliyo ekrana sürekli kapatıp açıorum kafayı yedirtecek.bu sorunlar sizdede oluyomu.ilk alındığı günden beri böyle ekran olayı.vistanın üzerine xp kurdum xp driverlarıda yok nette nerdeyse yardımcı olursanız sewinirim.
  • arkadaşlar vista sürekli hata vermeye başlayınca format attım en baştan ancak c nin yanında z diye birşey oluştu. nedir acaba bu yanlış mı yükledim yoksa. birde vista yı doğrumu yanlış mı yüklediğimi nasıl anlayıp düzeltebilirim. teşekkür ederim.

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK
  • birde henüz birşey yüklemedim. 267 gb boş alan normal mi
  • denizab arkadaşım sanırım donanımsal bir arza var, diyer soruna gelirsek; aldımdan beri orjinal vista ile kullanıyoru driver arama gibi bir sorunum yok, eyer xp driver bulursan biosuda yenilemen gerekiyor sonra bilgisayar haffi ısındımı kapanmaya başlıyor.

aadem o görünen senin yedeklemek için oluşturdun disk oem den de anlaya bilirsin yada oembp google yaz arat türkçe sitelerde yok yabancı kaynaklı sitelerde var ( google ile aratırsan yabancı siteleri türkçeleştirebiliyor) o zaman ne oldunu anlayabilirsin ben de o yolla öğrendim . 286 senin hdd alanın 19 gb vista ve yazılımların bulundu alan bu alan gittikçe genişleyecek yani bir anormalik yok.
  • Arkadaşlar ben makinayı en acil şekilde 64 bite vista yada xp ile dönüştürmek istiyorum forumdan okuduğum üzere yapan arkadaşlar var. sizden ricam bana bu konuda neler yapmam gerekiyor anlamında yardımcı olmanız pm den tel no verirseniz direk sizi arayabilirim makinayı alalı 3 hafta oldu ses klavye ve usb lerdeki ara sıra olan sorun dışında bir problem yaşamadım.
    64 bit kuran arkadaşlar yardımınızı bekliyorum saygılarımla

yazarsanız da zevkle okurum tekrar teşkkür ederim

Bugra Bezmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrabezmez -- 12 Mart 2009; 15:02:02 >
  • aslında ilk yazıyı yazdın zaman yazmayı düşündüm ama 64 bit yükleyenleri bekledim kimse cevap vermemiş 64 bitin ekstra bir olayı yok daha önce kullandım bilgisayardan biliyorum bu mt 85 orjinal 32 bit yazılımı ile kullanıyorum o yüzden yazmadım hiç bir işlem basamağı yok xp gibi cd takıyorsun ön yüklemeyi yapıyor sonra hard disk bölme biçimlendirme yatıktan sonra 3 saat yakın bir format başlıyor, ismini yada bilgisyara ne ad vercen bölümden sonra 64 bit hazır. ama sitesinde hiç bir yazılım yok haberin olsun, xp tafsi etmem bu bilgisayarlar vistaya göre yapılmış o yüzden ilk aylar normal çalışsada iki ay sonra sorunlar çıkmaya başlar.
  • Arkadaslar ilk indirime girdigi gün aldım bilgisayarı ve 3. günü felan 64bit'e cevirdim. Bazı arkadaslar cok acaip sorunlar yasamıs. ben Eylül 2008'den beri kullanıyorum suana kadar bi sorun yasamadım. ama eksisini gördüm. performans yapacaz die adamlar kasa malzemesinden eksiltmişler. klavye igrenc :) birde yüksek torrent kullanıcısı olarak bilgisayarın 2-3 hafta reset bile yemedigi oluyor.bilgisayarın yanında yatıyorum sizin tiz dediginiz ses yüksek performans'tayken geliyor. onu dengeli yada düşük mod'una getirdiginizde ortadan kalkıyor. bi arkadas xp'ye cevirin demişte bence sakın öyle birsey yapmayın. 64 bit vista ultimate yükleyin ondan sonraki tek sorununuz klavye kalacaktır onuda alışınca idare ediyorsunuz zaten
  • arkadasım vista ultimate 64 bit driverlarını nereden bulacam help me please
  • benim fanlar sürekli çalışmaya başladı ve klavye çok sinir bozucu .emanet durması değil de bazen yazmıyor .hele hızlı yazmaya hiç gelmiyor muhakkak kelimelerde eksik harfler kalıyor
  • ben 8 aya yakın kullanıyorum 10liraya çin pazarında satılan klavyeler daha kaliteli hızlı yazılmıyor tuşlara sert basmak gerekiyor.
  • Arkadaşlar fanlar sürekli çalışır elbette bir süre sonra, çünkü aletin içi tozlanır. Elektrik süpürgesi ile özel aparatları varsa onları kullanarak nazikçe klavye üstünden ve havalandırmalardan tozları çekin. Ben GTA IV oynuyorum 3-4 saat buna rağmen ciddi bir ısınma problemi yok. Klavye pek iyi değil doğrudur hep söylüyoruz ama bu PB nin genel bir sıkıntısı değildi, bu modelde bu donanımı uygun fiyata sunmak için kısılmış klavyeden.

Benim asıl sıkıntım DVD yazıcı. Çok sesli ilk çalışma sırasında. LG marka aslında ama çok sesli. Onun dışında çok memnunum ben performanstan genel olarak, canavar gibi çalışıyor alet, batarya da henüz üzmedi beni 7 ay oldu, dışardayken güç tasarrufunda film izlerken ya da internete girerken 2 saat kadar gidiyor, ekran parlaklığı full iken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrabezmez

arkadasım vista ultimate 64 bit driverlarını nereden bulacam help me please

hocam vista 64 bit driver'ları kutusundan cıkan drivers cd'sinde var zaten. 64bit xp yapcam diyorsan onu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar rusyadan akadaşıma Packard Bell MT85 P8400 tavsiye edicem sizce nasıl ? .Teşekkürler.

Packard Bell MT85 P8400

EASYNOTE
    MS Windows Vista HP SP1
    Intel
    Core2Duo P8400
    2.26 Ghz
    3 Gb
    DDR II SDRAM
    Serial ATA I
    320 Gb
    1.066 Ghz FSB
    Intel
    PM45 Express
    ATI
    Radeon HD 3650
    512 + 1279(Sistem) МB
    HyperMemory
  • quote:

Orjinalden alıntı: selolim

Arkadaşlar rusyadan akadaşıma Packard Bell MT85 P8400 tavsiye edicem sizce nasıl ? .Teşekkürler.

Packard Bell MT85 P8400

EASYNOTE
    MS Windows Vista HP SP1
    Intel
    Core2Duo P8400
    2.26 Ghz
    3 Gb
    DDR II SDRAM
    Serial ATA I
    320 Gb
    1.066 Ghz FSB
    Intel
    PM45 Express
    ATI
    Radeon HD 3650
    512 + 1279(Sistem) МB
    HyperMemory

İşlemcisi filan gayet yeterli.

Ekran kartı biraz daha iyi olabilirdi.

Fiyat verirseniz daha iyi olur. Fiyatına göre değerlendirme yaparız.
  • Arkadaşlar şu usb sorunu bendede var. Takıyorum görmüyor. Flash belleği sağ sola oynatıyorum öle görüyor
  • Millet bende acayip bela bir sorun çıktı. Bu alete özel birşeymi onu bilmiyorum ama.

Sorun şu: Ben live xp kullanıyorum vistada çalışmayan bir programdan ötürü. Özellikle o açık olduğu zaman firefoxta 8 den fazla filan sekme açtığım zaman (bu arada müzikte çalıyor) birden makina kilitleniyor. 10 sn sonra tik diye bir ses geliyor yeniden kapatıp açmadan düzelmiyor. Evet bu şartlar belki kasıyor ondan diyorsunuzdur ama 1 haftadır live xp yi açmadan sadece müzik ve firefox açıkkende olmaya başladı. İşlerimin ortasında durup durup kilitleniyor. Eskiden 4-5 ayrı türde kasan program çalıştırsam bile banamısın demiyordu ama şimdi firefox ta 10 sekmeden sonra gümlüyor. Çökmesi yakındır böyle giderse :( Varmı bir çare bilen? niye böyle oluyor nasıl kurtarcam bu aleti. Şimdi garanti var vatan bilgisayara götürsem diyorum ama onlarda format atmadan bırakmıyorlar bende 250 gb veri var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.