Şimdi Ara

Packard Bell Easynote TJ65 CORE 2 DUO T9600 2.8 GHZ-4GB-320GB-DVDRW-15,6''-1024MB GT240-BT-CAM- W7PR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü birkaç gün önce aldım. Ürünün ana donanım unsurlarına baktığınızda fiyatına göre oldukça uygun bir ürün olduğu

görülüyor fakat özellikle internetten satın alıyorsanız ürün elinize geçtiğinde ürünün diğer donanımlar açısından problemli

olduğunu göreceksiniz. Öncelikle ses çıkışında sorun var. Hem kendi hoparlörleri hem de kulaklık çıkışında cızırtılı ses

sorunu var. Creative kulaklık kullanıyor olmama rağmen ses cızırtılı.

Bunun dışında touchpad olabildiğine kalitesiz. Kimi zaman hiç çalışmıyor, kimi zaman takılarak çalışıyor. Normal

çalıştığında ise hareketleri küçük bir zaman kaymasıyla geç algılıyor. Ayrıca parmağınızın üzerinde rahat edebileceği

şekilde tasarlanmamış.

Klavyesinde şu an için bir problem yok, ilk aldığımda i tuşunda bir takılma vardı, bu sorun teknik servis tarafından

çözüldü. İlerleyen zamanlarda bir sorun çıkarır mı bilmiyorum fakat klavyenin tasarımı rahat kullanım açısından iyi değil.

Benim şu ana kadar karşılaştığım problemler bunlar. Satın alalı henüz 4 gün oldu o nedenle bunlar dışında birşey

söyleyemiyorum, ayrıca ekran kartını zorlayacak bir işlem yapmadığımdan ekranda herhangi bir problem var mıdır yok mudur

bilemiyorum.

Özellikle dikkat çekmek istediğim şey ise bu bilgisayardaki hataların tüm seride bulunmasıdır. Yani ürün piyasaya

sürülmeden önce testler yeterli yapılmamıştır.

Kanaatimce yüksek özelliklerine karşın ucuz fiyata satılmasının nedeni, hatası bol olan bir sürüm olmasındandır. Packard

Bell bu ürünü bir an önce elinden çıkarmak için fiyatta indirime gitmiş olmalı...

Aynı üründen satın alan arkadaşlar varsa onların da görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizivefilm -- 26 Nisan 2010; 12:56:34 >

• bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri benim notbookda yok,iyi ki de yok .
  • ben bu laptopu 5 aydır kullanıyorum saydığın problemlerin hiç birini yaşamadım gayet memnunum.
  • ewt aynı model kullanıyorum Kasım 2009 da aldım ses ve ekran problemiyle karşılaştım.ekran yüzünden 1 kez servise yolladım.oyun oynarken ekran gidip geliyordu pikseller hareketleniyordu.serviste herhangi problem bulamamışlar.güncel sürücü yüklemişler ve bios güncellemişler.klavyesi diğer bilgisayarlara göre kullanışsız.ama tasarımı fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@k@moz

ewt aynı model kullanıyorum Kasım 2009 da aldım ses ve ekran problemiyle karşılaştım.ekran yüzünden 1 kez servise yolladım.oyun oynarken ekran gidip geliyordu pikseller hareketleniyordu.serviste herhangi problem bulamamışlar.güncel sürücü yüklemişler ve bios güncellemişler.klavyesi diğer bilgisayarlara göre kullanışsız.ama tasarımı fena değil.

bu sorunların hepsi bende var bende servise yolladım format attım driverlar gitti tekrar servise yollamak istemiyorum internetten de bulamadım sen sen ol format atma derim

@doyle
    @hellstar71

bilgisayarda neler yaptığınızı yazabilirmisiniz acaba ?

not olarak düşmek istiyorum bu bilgisayar bildim bileli vatan bilgisayarda fırsat ürünü bildim bileli indirimde neden indirimde olduğuda gayet ortada kesinlikle kimseye önermiyorum bu bilgisayarı

• ben bi kez format attımıştım herhangi bir problem çıkmadı.yine win7 kurduysanız driverlarını kendisi tanıması lazım otomatik.ekran problemi yüzünden servis bi kaç kişiye değişim raporu vermiş. bu forumda okumuştum.kullanım alanı olarak soruyorsanız bilgisayarı öle yoracak şekilde kullanmıyorum... günlük kullanım....biraz pes 2010 oynuyorum oyun olarak,film ve internet.......ses problemi kalmadı çok şükür.çok sinir bozucuydu.pıtır pıtır.şuan herhangi bir problem kalmadı şimdilik.ama kimseye pb tavsiye etmem açıkçası.
  • Ürünü servise götürdüm, değişim yapıldı fakat yeni aldığım üründe de aynı problemler vardı. En sonunda tekrar götürdüm, bilgisayar bu kez iade amaçlı olarak ithalatçıya gönderildi. İthalatçı da seride bulunan hatanın farkında olduğundan iadeyi kabul etti ve 2 gün önce ürünü iade ettim.

Ürün hakkında vatanbilgisayar.com'un yorum sayfasında da bu sorunları paylaşmak istedim fakat yorumum yayınlanmadı. Bu daha önce de başıma gelmişti. Vatan Bilgisayar olumsuz yorumları yayınlamıyor, ya da yeterli sayıda olumlu yorum yapıldığında olumsuzları da yayınlamaya başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FAKE SİN FAKE, PACKARD BELL NERDE İADE EDİYORMUŞ ZOR İADE EDERSİN
  • sorun olarak görmüyorlar ki ne iadesi
  • Ben Eylül 2009 dan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntıı yaşamadım Cod 5 oynarken fazla ısınıp kapanıyordu bölüm geçtiğimde onun haricinde bazen fazla ısınıyor ama başka bi problemle karşılaşmadım ben memnunum diyebilirm. Tek sıkıntım şimdilik sesi az çıkıyor
  • Pes 2010 oynarken fazla oynayınca laptop cart diye kapanıyor. Birdefa oldu bu ama bir defa uzun süre oynadım zaten...Birdaha alsam Packard Bell asla...!
  • evet arkadaşlar sorun bios kaynaklı büyük ihtimal 1.00 versiyonuna geri dönün biosun..
  • ewt pes 2011- call off duty wf2 gibi oyunlarda belli bir süre sonra çat diye kapatıyo kendisini.çok aşırı da ısınmıyor aslında.demekki hepsinde oluyor
  • Beyler bendede aynı model var bende Vatan computer'dan aldım bir kere servise verdim ve format atılarak ve güncel bir versiyon yüklenerek iade ettiler bana ama asıl sorum uygulama veya oyun oynarken ekran aniden gidiyor alta kernel gibi ifade çıkıyor servise verdikten sonra dahada bozuldu aynı uyarı geliyor ardındanda pixsellerde karıncalanma falan oluyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.