Şimdi Ara

Packard Bell Easynote TS11HR Kurulum Baslattim.. KURULUM TAMAM. ARTIK YARDIM ZAMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Packard Bell Easynote TS11HR modelli Laptop a bir turlu kurulum baslatamiyorum... kurulum icin 10.6.x Snow Leopard Hazard cd si ile yapmaya calisiyorum. aldigim hata ise dos ekranda siyah yazilar gecerken bazen kendi duruyor devam etmiyor bazende belirli bir yere kadar gelip '' still waiting root device'' hatasini vermektedir.. Bu hatayi giderme yollari bir kac eklenti eklemek diye bir kac baslikta okudum fakat MAC OS da pek bilgim olmadigi icin nasil eklenicegi hakkindada pek bilgim yok o yuzden icinde ekli olan Egerki Baska CD tavsiyeleriniz Varsa Yazarsaniz sevinirim.. Model olarak Kurulum Yapan arkadas var forumda tek wireless calismadigini soyledi.. fakat arastirmalar sonunda wireless inde suan calisan kext inin oldugunu buldum.. (Diyeceksinizki Arkadasa Ulasin ? Arkadas Pek ONLINE olmuyor bende kuruluma artik gecmek istiyorum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menna -- 12 Nisan 2012; 19:33:01 >

• Kuruluma Gectim ilk kurulum yaptigimda Birsey secmedigim icin sanirim sistem acilmadi simdi 2 inci kez kurulum yapiyorum kurulum ekraninda neler secmem gerekli? hizli cevap alabilirsem suan gerceklestiricem... Format olarakda MAC OS EXTENDED (JOURNALED) Bunu sectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menna -- 12 Nisan 2012; 18:05:13 >
  • Kurulumu Yaptim Fakat Suan icin baya KEXT eksiklerim var ve nasil kurulur tam bilmiyorum Yardimci olucak ARKADASLAR Lutfen Yardim Edin
  • Bu konular forumda defalarca tartışıldı. Biraz incelerseniz tüm sorunlarınızın cevabını bulabilirsiniz.
    Aynı soru defalarca sorulduğu için artık cevap yazmaktan sıkıldı forumdaki arkadaşlar.
    Aşağıdaki linki incelerseniz bir çok sorununuza cevap bulabilirsiniz.
    Veya en yakın kaynak Google.
    Kolay gelsin

http://forum.donanimhaber.com/m_31698351/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.