Bende seninle Aynı Bilgisayarı Aldım 1418 Tl'ye şu an vatanda fiyat 2002 TL
x64 ultimate yükledim, ama bluetooth un simgesi yok aygıt yöneticisinde de yok.ilk aldığımda da yoktu basic yüklü iken... bir de bu klavye de home,end tuşlarına basınca sayfa başına veya sayfa sonuna neden gitmiyor? ilave olarak geri dönme tuşuna basınca kırılacakmış gibi ses çıkıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: can6prmk
quote:
Orijinalden alıntı: efpa
arkadaşlar bluetooth yok veya çalışmıyor.. x64 nerden indireceğim..
Bluetooth olmaz olur mu var tabi ki hatta çalışıyor ben kullandımda.
Yükleme merkezinden indir. Ama orada Atheros ve Boardcom olarak 2 tane görünür. Atheros'u indireceksin. Bluetooth ve Wireless kartı Atheros bu bilgisayarın aklınızda bulunsun.
"Bluetooth-Atheros-Bluetooth Driver -6.33.1123.0302 -110.4 MB-2011/01/19" siteden bunu indirdim. klasör olarak"Bluetooth_Atheros_6.33.1123.0302_W7x64_A" oluştu,yükledim ama görünmüyor.. driver genıus pro ile taradım,yine yok..
quote:
"Bluetooth-Atheros-Bluetooth Driver -6.33.1123.0302 -110.4 MB-2011/01/19" siteden bunu indirdim. klasör olarak"Bluetooth_Atheros_6.33.1123.0302_W7x64_A" oluştu,yükledim ama görünmüyor.. driver genıus pro ile taradım,yine yok..
efpa bende de 606tk modeli var, bende bluetooth u hicbir sekilde kullanamamistim ilk gun ama sonradan f3 e bastiginda ekranda wireless on - bluetooth off belirten bi kutucuk cikiyor.burdan bluetooth u aktive etmemiz gerekiyor.daha sonra bende bluetooth sorunsuz calsmaya basladi.Belki farkli bir problem yasiyor olabilirsin ama yinede belirtmek istedim
hay allah razı olsun ... peki klavye sorunum sende de var mı?
1-back tuşu farklı ses çıkarıyor"çıt" diye 2-home -end tuşları sayfa başına ve sayfa sonuna gitmiyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hellbutcher00096
arkadaşlar bilgisayarımın windows deneyim dizini puanı çok kötü
grafiklerden 5.5 oyun grafiklerinden 6.5
alıyor diğer arkadaşlar ls44 ile 6.7 aldıklarını soyluyolar
bılgısayarı ılk açtıgımda 5.6 dı sonra 5.5e düştü
ati kartını guncelleştirmeye çalışıyorum kurulu programda güncelleştirme kontrol et dediğimde güncel diyor ati nin sitesinden 11.9 sürümünü indirmeye çalıştırdıgımda donanımınız ile uyumlu değil diyor yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ___??? yardım bekliyorum bios günceleme falan yazılmış nasıl yapılıyor ?
Valla benim puanlarımı söyleyeyim sana
İşlemci: 6,9 Ram: 7,4 Grafikler: 6,7 Oyun Grafikleri: 6,7 Birincil sabit disk: 5,6 (Bunuda arttırmak istiyorsanız SSD alın denemek için SSD taktım 7.6'ya çıktı)
arkadaşlar bilgisayarımın windows deneyim dizini puanı çok kötü
grafiklerden 5.5 oyun grafiklerinden 6.5
alıyor diğer arkadaşlar ls44 ile 6.7 aldıklarını soyluyolar
bılgısayarı ılk açtıgımda 5.6 dı sonra 5.5e düştü
ati kartını guncelleştirmeye çalışıyorum kurulu programda güncelleştirme kontrol et dediğimde güncel diyor ati nin sitesinden 11.9 sürümünü indirmeye çalıştırdıgımda donanımınız ile uyumlu değil diyor yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ___??? yardım bekliyorum bios günceleme falan yazılmış nasıl yapılıyor ?
Valla benim puanlarımı söyleyeyim sana
İşlemci: 6,9 Ram: 7,4 Grafikler: 6,7 Oyun Grafikleri: 6,7 Birincil sabit disk: 5,6 (Bunuda arttırmak istiyorsanız SSD alın denemek için SSD taktım 7.6'ya çıktı)
İşlemci: 6,9 Ram: 7,4 Grafikler: 5,6 Oyun Grafikleri: 6,5 Birincil sabit disk: 5,9
puan durumu ..
quote:
1-back tuşu farklı ses çıkarıyor"çıt" diye 2-home -end tuşları sayfa başına ve sayfa sonuna gitmiyor
2-fn +home ----fn+end ama 1.sorunum devam ediyor... klavye tuşunu söküp taksam mı?
quote:
x64 ultimate yükledim, ama bluetooth un simgesi yok aygıt yöneticisinde de yok.ilk aldığımda da yoktu basic yüklü iken... bir de bu klavye de home,end tuşlarına basınca sayfa başına veya sayfa sonuna neden gitmiyor? ilave olarak geri dönme tuşuna basınca kırılacakmış gibi ses çıkıyor..
Backspace ya da başka bir tuştan senin bahsettiğin gibi bir ses dumadım. Home ve End tuşları içinse istersen NumLock'u kapat ya da numerik klavye kullanıyorsan benim gibi Shift+Home ya da Shift+End ikilemesine alışman gerek. Ki zor değil zamanla elin alışır.
quote:
quote:
2-fn +home ----fn+end ama 1.sorunum devam ediyor... klavye tuşunu söküp taksam mı?
Sök tak derim bu sefer kırabilirsin. Ama hallederim dersen ya da daha önce taktıysan sök. Ama daha önce sökmediysen elleme. Çünkü büyük tuşların altında ayrıcana tutunsun diye birde metal çentik vardır onu takamama ihtimalin var.
bugün vatan yolu gözüktü.."alırken sanki hatırladığım notebook un kutusu açıktı" bir de 8 parça ürün aldım ve hiçbirinin garanti belgelerini kaşelemediler.
Phılıps Azur GC-4860 Ütü ------------------216 tl +kdv Sony 32BX320 Lcd tv ---------------------- 591 tl +kdv * 2 adet HP Officejet 6500A Plus e-All-in-One Yazıcı ---------------263 tl +kdv PACKARD BELL LS44 CORE İ5 2410M-2.3GHZ-6GB DDR3-500GB-17"-DVDRW-2048MB HD6650-CAM-BT-W7BAS------- 1200 tl +kdv AOC 21.5" F22S+ GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR ----------------------212 tl +kdv TUNCMATIK LITE 650VA LINE INTERACTIVE UPS ----------------------68 tl +kdv LOGITECH M325 UNIFYING WIRELESS OPTICAL NB MOUSE ---------31 tl +kdv K360 UNIFYING WIRELESS KEYBOARD -------------------------------- 39 tl + kdv
Arkadaşlar ben aynı laptopun 4 gb ram, gt540M 1gb olan modelini kullanıyorum yani bir alt model tasarım dizayn aynı..
bende F fonksiyonları değişik çalışıyor mesela bir programı kapatabilmek için fn+alt f4 e basmam gerekiyor fn e basmadan nasıl yapabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Arkadaşlar ben aynı laptopun 4 gb ram, gt540M 1gb olan modelini kullanıyorum yani bir alt model tasarım dizayn aynı..
bende F fonksiyonları değişik çalışıyor mesela bir programı kapatabilmek için fn+alt f4 e basmam gerekiyor fn e basmadan nasıl yapabilirim?
Biosta seçeneği var dostum multimedia key yazan yeri function keyle değiştiriyosun hatırladığım kadarıyla
quote:
Orijinalden alıntı: jaka®
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Biosta seçeneği var dostum multimedia key yazan yeri function keyle değiştiriyosun hatırladığım kadarıyla
teşekkürler düzelttim
evet beyler 606 tk vatan bilgisayar tarafından değiştirildi. sıfırını aldım,çıktım.. ""1900 tl fiyat vardı""
quote:
Orijinalden alıntı: LastJoker
Bu laptopta Batlefield 3 ve Crysis 2 çalıştıran varmı?
Ekran kartı ve ekran boyuru çok ters, kart yetersiz kalır gibime geliyo
Yardım lutfen
battlefield 3 rahatlıkla oynanıyor oynuyorum.
quote:
quote:
quote:
Yardım lutfen
Çok teşekkürler,
Ayarlar ve goruntu nasıl, low-medium-high-ultra hangisinde oynannış en rahat, multiplayer denedin mi hiç? buyuk ekran olması oyun oynamada buyuk ayrıcalık, takılma gibi sıkıntı yoksa alıcam
BF3 ve Crysis 2'yi bildiğin en yüksek çözünürlükte oynadım. Hatırladığım BF3'te ultra yaptım. Baktım high'dan fazla bir şey yazmışlar ultra diye dedim nedir bu yaptım online'a bi girdim bu kadar rahat oynayabileceğimi tahmin etmiyordum. Hiçte dediğin gibi ekran kartı takılır falan yok canavar gibi. Bi an acaba alienware'da falan oynuyormuş gibi hissettim. Hiç kasmadı ultra ayarlarda bile. Ama bunun temel nedeni aldığım gün bilgisayarı formatlamış olmam ve her daim güncel ekran kartı driverlarıdır bilginize.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yardım lutfen
Çok teşekkürler,
Ayarlar ve goruntu nasıl, low-medium-high-ultra hangisinde oynannış en rahat, multiplayer denedin mi hiç? buyuk ekran olması oyun oynamada buyuk ayrıcalık, takılma gibi sıkıntı yoksa alıcam
BF3 ve Crysis 2'yi bildiğin en yüksek çözünürlükte oynadım. Hatırladığım BF3'te ultra yaptım. Baktım high'dan fazla bir şey yazmışlar ultra diye dedim nedir bu yaptım online'a bi girdim bu kadar rahat oynayabileceğimi tahmin etmiyordum. Hiçte dediğin gibi ekran kartı takılır falan yok canavar gibi. Bi an acaba alienware'da falan oynuyormuş gibi hissettim. Hiç kasmadı ultra ayarlarda bile. Ama bunun temel nedeni aldığım gün bilgisayarı formatlamış olmam ve her daim güncel ekran kartı driverlarıdır bilginize.
can sen ilk günden aldıgında format mı attın bilgisayara sadece format mı ?
ultimate 64 mü kurdun
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yardım lutfen
Çok teşekkürler,
Peki win7 ultimate ve win7 home basic arasındaki farkları biliyorum ama bu oyun performansına etki ediyomu?
Basic de fark ediyo ama bundan emin değilim, home premiumda oluyo hemen alıp oyunlar başlamalı
Vatanda 1670TL nasıl? düşer mi? siz kaça aldınız?
ben basic 2 gb ekran kartlı olanı 1448 e aldım %25 indirimden vatanda sürekli %25 çıkıyo bekleyin derim ama garantisi yok tabi.
home alıp premium yada daha yüksek versiyon kurabilisin. 100 lira fark vardı ben alırken o parada cebine kalır.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yardım lutfen
Çok teşekkürler,
Peki win7 ultimate ve win7 home basic arasındaki farkları biliyorum ama bu oyun performansına etki ediyomu?
Basic de fark ediyo ama bundan emin değilim, home premiumda oluyo hemen alıp oyunlar başlamalı
Vatanda 1670TL nasıl? düşer mi? siz kaça aldınız?
ben basic 2 gb ekran kartlı olanı 1448 e aldım %25 indirimden vatanda sürekli %25 çıkıyo bekleyin derim ama garantisi yok tabi.
home alıp premium yada daha yüksek versiyon kurabilisin. 100 lira fark vardı ben alırken o parada cebine kalır.
ekran kartında 1gb veya 2 gb olması basic veya premium olmasından daha mı onemlidir ona gore karar veriyim..
Bide DirectX 11 mi DirectX 10 mu var bu donanımda
1 gb ile 2 gb arasında pek fark olmuyo hissedilecek bi fark yok diyebilirim.