Şimdi Ara

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3 Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
5
Favori
72.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hrnayn

Hocam driverla alakalıdır başka sebebi olamaz

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

Orijinalden alıntı: anelka68

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bilgisayarı hiç projeksiyona bağlayan oldumu ben bağladığımda görüntüyü sürekli kesip yeniliyor sizde de böyle bişey oldu mu bağlantı kesilip tekrar veriyor projeksiyona görüntüyü bu problem ekran kartından yada projeksiyonun bağlandığı yerden mi kaynaklanır? Bunun bir çözümü var mı ?

Hiç denemedim ama boş bir zamanım olursa bağlıycam onu bende çok merak ediyorum.

eyvallah dostum burdan paylaşırsan yada mesaj atarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Dostum denedim BENQ marka projesiyonlar tamamen sorunsuz çalıştı görüntü aktarımında kesilme ya da bir sıkıntı yok

eyvallah dostum peki bende ki bu sıkıntı neden olabilir acaba ne yaptıysam olmadı bunun bi çözümü var mıdır acaba ?

Sorunun ne olduğunu bilmem gerek yani bağlantıda ya da projeksiyonda da bir sorun olabilir buradan bir şey diyemem

dostum ne bağlantıda ne de projeksiyonda bir sorun var başka pc lerde hiç bir problem olmadan çalışıyor sanki benim bilgisayarda bir sorun var gibi çünkü arada birde ekranda anlamsız çizgiler yada soldan sağa doğru simsiyah bir şerit çıkıyor kendiliğinden niye böyle oldu alalı daha 2 ay oldu ama bişeyler var galiba bunda..

Ben sana olan şeyi söyleyeyim: onboard ekran kartıyla çalıştırmaya çalışıyor ve o da yemiyordur bir zahmet başlatı açıp oraya "dxdiag" yazıp ekran sekmesine bakar mısın AMD ekran kartını görüyor mu

adas bnm makinada yok onboard ekran kartı

cevap için teşekkür ederim dediğini aynen yaptım dostum ve evet görüyor amd ekran kartını hala bulamadım bu sorunun nedenini..

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

Hocam driverla alakalıdır başka sebebi olamaz

driverla alakalı olsa aygıt yöneticisinde gözükür en azından kart üstünde soru işareti falan çıkar ben onboard ekran kartıyla ilgili hiçbirşey göremiyorum bilgisayarda + driver yüklüyorum donanım bulunamadı diyo
  • makineyi f/p olarak çok beğendim. Yalnız hiç bir yerde stokta yok nerden bulabilirim ?
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-606tk-ls44-core-i5-2410m-23ghz-6gb-ddr3-500gb-17-dvdrw-2048mb-hd6650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56594

• quote:

Orijinalden alıntı: efpa

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-606tk-ls44-core-i5-2410m-23ghz-6gb-ddr3-500gb-17-dvdrw-2048mb-hd6650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56594

efpa'nın verdiği heralde piyasadaki en uygunudur ama fiyatlar o kadar arttı ki benim 6 ay önce aldığımdan 100 lira pahalı ki Vatan bilgisayarda %25 indirimli fiyatı 1500 TL

• Bende bu laptop var fakat asassins creed calistiramiyorum ekran karti yetersiz gibi, oyun aciliyor ornegin adamin yurudugu zemin gozukmuyor bu tarz sorunlar. Kac defa silip tekrar yukledim bu bilgisayarin asassins creed i en dusuk ayarlarda bile oynatamamasi normal mi? Ya da benim kesfedemedigim ayarlar mi mevcut, yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

Bende bu laptop var fakat asassins creed calistiramiyorum ekran karti yetersiz gibi, oyun aciliyor ornegin adamin yurudugu zemin gozukmuyor bu tarz sorunlar. Kac defa silip tekrar yukledim bu bilgisayarin asassins creed i en dusuk ayarlarda bile oynatamamasi normal mi? Ya da benim kesfedemedigim ayarlar mi mevcut, yardimci olursaniz cok sevinirim.

Oyunu silip tekrar yükleyeceğine driver'ı silip tekrar yüklemeyi dene bir de. Bakalım öyle aynı şeyi yaşayacak mısın
  • Arkadaşlar bahsi geçen pb modelden abimde var dün assasin's creed revelations yukledim bütün detayları full ayarda en ufak kasma olmadan oynadım.fan sesi rahatsız edecek boyutta degildi ki full detayda yeni bir oyundan daha fazla zorlayamam heralde.ısınması brotherhoodu oynadıgım acer makinelere böre çok çok daha azdı,acer altında fan olmasına ragmen aşırı ısınıyordu.17 inc olması tasıma anlamında zor olsada oyun ve film amaclı kullanıcılar için ideal gibi görünüyor.15.6 inç modelden kac gram daha agır oldugunu birtürlü bulamadım meraktan onu arastırmıstım ama sonuc alamadım malesef,tasıma kısmında nekadar fark eder bi cıkarsama yapabilirdik belki kaba taslak.modelin herseyi iyi hos ancak eksik kısımları harddiskin 500 yerine 640 olabilir olması,birde ram için düşününce aynı fiyata 8gb olanların varlıgı.Bende gözümü karartıp aynı makineden almaya karar verecekken vatan bilgisayarda yazan fiyatlara göre ultra indirimli casperlar dikkatimi cekti.casperlara karsı bir güvensizliğim var nedense hileci göz boyamacı bilincsiz kullanıcıya hitap eden bir firma olarak duyduk konustuk hep ama bu sefer aynı paraya artı özellikleri olan bir makineye denk geldim.altta yazdıgım makinenin artıları 640gb ve 8gb raminin olması.ekran kartı için desktop makinelerde gözü kapalı ati diyebilirdim ancak yorumlardanda bakında casperdaki gt540m nvidia kart da artı özellik gibi duruyor.bu iki cihazı kıyasladıgımızda aynı fiyata casperda daha fazla özellik var gibi duruyor ama daha önce hic casper kullanmadıgım için bilmedigim birseyler olabilirmi diye tereddütteyim.bu konuyada açıklık getirirseniz eger vatandaki kampanya bitmeden ya pb yi alacağım yada casperla devam edeceğim,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Casperin linki ve özellikleri;

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vti2410b-core-i5-2410m--230ghz-8gb-ddr3-640gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54265

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 2410M
    İşlemci Hızı 2.30GHz Turbo ile 2.90GHz
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT540M
    Ekran Boyu 15,60 inch HD-LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• quote:

quote:

Bende bu laptop var fakat asassins creed calistiramiyorum ekran karti yetersiz gibi, oyun aciliyor ornegin adamin yurudugu zemin gozukmuyor bu tarz sorunlar. Kac defa silip tekrar yukledim bu bilgisayarin asassins creed i en dusuk ayarlarda bile oynatamamasi normal mi? Ya da benim kesfedemedigim ayarlar mi mevcut, yardimci olursaniz cok sevinirim.

Oyunu silip tekrar yükleyeceğine driver'ı silip tekrar yüklemeyi dene bir de. Bakalım öyle aynı şeyi yaşayacak mısın

Sorun onboard ekran kartindan kurtulamamam. Ben amd ekran kartini secemiyorum, bunu nasil manuel olarak secebilirim bunu bir turlu bulamadim.
  • quote:

quote:

quote:

Sorun onboard ekran kartindan kurtulamamam. Ben amd ekran kartini secemiyorum, bunu nasil manuel olarak secebilirim bunu bir turlu bulamadim.

Manuel olarak seçemezsin ama format atar ya da driver'ı silip baştan yüklersen ondan sonra tekrar driver yüklendiğinde zaten seçili olan ekran kartı AMD olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Manuel olarak seçemezsin ama format atar ya da driver'ı silip baştan yüklersen ondan sonra tekrar driver yüklendiğinde zaten seçili olan ekran kartı AMD olacaktır.

Bu kadar zor muymus bunu degistirmek.
    Tesekkur ederim denicem.

• Yok, format attım, ekran kartının en son sürümünü defalarca silip tekrar yükledim hala sorun devam ediyor...
    Hala yerleşik ekran kartından, Amd ye geçemiyorum.

Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim?
  • quote:

Yok, format attım, ekran kartının en son sürümünü defalarca silip tekrar yükledim hala sorun devam ediyor...

Ben de onboard ekran kartına geçemiyorum
  • quote:

quote:

Yok, format attım, ekran kartının en son sürümünü defalarca silip tekrar yükledim hala sorun devam ediyor...

Ben de onboard ekran kartına geçemiyorum

Benim işaretlediğim yer sizinkinde Amd 6650 gözüküyor değil mi?

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse?
    Bu kadar zor olmaması lazım bu olayın..

• Aynen öyle dostum bende sende gözüken onboard kartı göremiyorum
  • quote:

Aynen öyle dostum bende sende gözüken onboard kartı göremiyorum

En başından beri aynı mıydı?
  • quote:

quote:

sanırım evet
  • quote:

quote:

quote:

sanırım evet

Dxdiag in ekran goruntusunu koyar misin dostum, ne fark var merak ediyorum.
    Yarin servise goturucem artik makineyi kimsenin haberi yoksa servislik galiba..

• Servise değil de vatana götürmeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 13 Aralık 2011; 0:29:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.