Şimdi Ara

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3 Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
5
Favori
72.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HD_maniac

Notebooku Vatan bilgisayardan aldım. Ürünün sitesinde ikinci bir hdd takılabileceği yazıyordu. Alt kapağı açtığımda ikinci hdd için bulunan yuvanın üstünü kapatan bölümün plastikle kaplandığını gördüm. Ancak elimdeki 2.5"lik hddyi bir şekilde yerleştirmeyi denemeye karar verdim ve plastikleri kırıp çıkardım :) Kapakta hiçbir engel kalmadı. Ancak kapak yine de kapanmadı. Belki daha ince bir sata hdd bu yuvaya sığabilir.

Dostum bunu gerçekten yaptığın için teşekkür ederim çünkü o plastikleri kırınca hd sığar mı sğımaz mı düşünüyordum. Denemiş olmana sevindim ama bende başka çözüm bulamadım en son artık alt kapağa delik falana açacağım :D İnce hdd bulamadım ama ancak 1.8" bir hdd olabilir ama onuda internette göremedim.

• can6prmk dostum,
    Rica ederim. hepimiz bir şeyler deneyip elimizdeki bilgileri paylaşıyoruz :)
    Plastikleri kırdıktan sınra kapağın kapanmasına çok az kalmıştı ama tırnaklar geçmeyince tabi bir anlamı kalmadı :) Mecburen Hddyi geri söktüm. Bence kapağı delmene gerek yok.(500 gb da az buz bir kapasite değil hani) Olmadı kapak tam kapanmadan kullanabilirsin yada benim gibi 2.5"lik bir hdd kutusu ile usbden bağlarsın :)
    1.8" samsung super slim hddler varmış yurtdışı sitelerden inceledim ama Türkiyede bulunacağını sanmıyorum.

Biraz da Packard Belle veryansın edelim:
    Adamlar hem ürün reklamında 2. hdd bağlayıp kapasiteyi 1.5 TB'a çıkarabilirsiniz diye övüyorlar sonra da denediğimizde hüsrana uğruyoruz.
    Bir de hddnin yuvasının altında bir plastik bölüm var ama altı devre dolu. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal...
  • 500 GB bana yetmiyor çünkü imzamda da gördüğün üzere 1 TB harici hdd'im zaten var dostum. Ama içi film dolu :D
    Benimde amacım o 2. hdd yuvasına corsair SSD takmaktı. rami 8 gb yaptım şimdi sıradaki amacım o ama şöyle bir fikir geldi aklıma zalman'ın 2,5" hdd slotlu notebook soğutucusu var
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc2500-plus-zm-nc2500-plus-12---17-2.5-hdd-slotlu-notebook-sogutucusu-%283-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=50590

Bilgisayarın içine SSD koyup çıkan 500 GB'ıda soğutucunun içine koymak gibi bir hedefim var. Tabi ondan önce senin yaptığını deneyecektim ama sen yaptıysan fayda yok. Tek çare budur.

• Ekran kartının yeni sürücülerini yüklemek istediğimde bilgisayarınızda uyumlu donanım bulunamadı hatası veriyor sizce sebebi ne olabilir ?
  • ben bılgısayardan felan anlamam da.benm de taa uc ay öncesınden aldıgım bı packard bell im var.dune kadar norton vırus koruması varken bı baktım kı gıttı bıttı :D antıvırus programlarından hangısını önerırsınız?? bı de şuan koruma felan yok.hemen yaptırmam gereklı mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberikaa

ben bılgısayardan felan anlamam da.benm de taa uc ay öncesınden aldıgım bı packard bell im var.dune kadar norton vırus koruması varken bı baktım kı gıttı bıttı :D antıvırus programlarından hangısını önerırsınız?? bı de şuan koruma felan yok.hemen yaptırmam gereklı mı??

Hemen yap tabi. Microsoft Security Essentials'i öneririm başkalarını dinleme ben Norton'u aldığım gün sildim çünkü bir işe yaramaz. İşletim sistemini Microsoft yapıyorsa ona karşı en iyi savunmayıda o yapar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Ekran kartının yeni sürücülerini yüklemek istediğimde bilgisayarınızda uyumlu donanım bulunamadı hatası veriyor sizce sebebi ne olabilir ?

Nerden yüklemeye çalıştınız sürücüleri ?
  • Bilmediğiniz saçma sapan yerlerden ekran kartı sürücülerini yüklemeyin buyrun yeni Catalyst 11.8;
    Windows XP 32-bit
    Windows XP 64-bit
    Windows Vista ve 7 32-bit
    Windows Vista ve 7 64-bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 25 Ağustos 2011; 14:45:29 >

• arkadaşlar bende bugün vatanın internet mağazasından 1750 tl ye aldım cihazı,hatta aldıktan 6-7 saat sonra fiyatı 1950 küsur olmuş

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-501tk-ls44-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd6650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53809

Piyasayı baya araştırdım.uygun fiyatlı yeni model 17'' laptop bulmak ne kadar zormuş anlatamam.aslında bu modelin i7 işlemcili olanı çıkacak onu almayı çok istedim(oyungezer dergisi okuyanlar varsa laptop karşılaştırmasını görmüştür)ama o modeli kendi stesinde dahi bulamadım.

Herneyse,şimdi cihazın oyun performansı nasıl.ısınma durumları fazlamıdır,herhangi bir öneriniz varmıdır.bir çok şeyi konuda okudum,eklemek istediğiniz bişeyler varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

arkadaşlar bende bugün vatanın internet mağazasından 1750 tl ye aldım cihazı,hatta aldıktan 6-7 saat sonra fiyatı 1950 küsur olmuş

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-501tk-ls44-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd6650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53809

Piyasayı baya araştırdım.uygun fiyatlı yeni model 17'' laptop bulmak ne kadar zormuş anlatamam.aslında bu modelin i7 işlemcili olanı çıkacak onu almayı çok istedim(oyungezer dergisi okuyanlar varsa laptop karşılaştırmasını görmüştür)ama o modeli kendi stesinde dahi bulamadım.

Herneyse,şimdi cihazın oyun performansı nasıl.ısınma durumları fazlamıdır,herhangi bir öneriniz varmıdır.bir çok şeyi konuda okudum,eklemek istediğiniz bişeyler varmıdır?

1800'lerdeydi iyi düşmüş sende iyi kapmışsın helal. Hayırlı olsun dostum ;)

• Bu laptopa Sata3 girişi olan bir hdd taksam hdd'i görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

arkadaşlar bende bugün vatanın internet mağazasından 1750 tl ye aldım cihazı,hatta aldıktan 6-7 saat sonra fiyatı 1950 küsur olmuş

www.vatanbilgisayar.com

1800'lerdeydi iyi düşmüş sende iyi kapmışsın helal. Hayırlı olsun dostum ;)

sağol hocam

• quote:

www.vatanbilgisayar.com

Güle güle kullan dostum . . . soruların ve problemlerin olursa yardımcı oluruz

• Arkadaşlar laptopun içinde pdf olarak hazırlanmış bir kullanma kılavuzu var. Oradaki resimlerde ikinci hddnin üzerindeki kapakta bir çıkntı var ama bize satılanlarda yok.

Orjinal LS 44 Resimleri :

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3  Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M

• O kapaktan bulmak gerek. Hepimiz araştıralım yedek parça olarak satılan bir yer vardır elbet. Yurt dışı ya da çinde olabilir ben getirtebilirim.
  • Adi herifler ya bize niye aynı ürünü sınıf sınıf üretiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

Adi herifler ya bize niye aynı ürünü sınıf sınıf üretiyolar

Adaş yapacak bir şey yok araştıralım bulalım o kapaktanda alalım hepimiz.
  • arkadaşlar cihaz elime geçti.performansını görmek için haliyle bir crysis 2 yükledim fakat 1600x900 ,yani full çözünürlükte kararlı-oyuncu ve gelişmiş modlarda hiç beğenmedim akıcı değil,crysis in dx11 patchinide indirmedim haliyle.kartın sürümünü güncellemeye çalıştığımdada 2 mb lik bir dosya iniyor ve hiç bir işe yaramıyor.bana bu oyunu ve benzerlerini akıcı oynayabilmem için yapmam gereken tüm güncellemeleri ve varsa indirmem gereken programları yazarsanız sevinirim.
    teşekkürler...
  • quote:

arkadaşlar cihaz elime geçti.performansını görmek için haliyle bir crysis 2 yükledim fakat 1600x900 ,yani full çözünürlükte kararlı-oyuncu ve gelişmiş modlarda hiç beğenmedim akıcı değil,crysis in dx11 patchinide indirmedim haliyle.kartın sürümünü güncellemeye çalıştığımdada 2 mb lik bir dosya iniyor ve hiç bir işe yaramıyor.bana bu oyunu ve benzerlerini akıcı oynayabilmem için yapmam gereken tüm güncellemeleri ve varsa indirmem gereken programları yazarsanız sevinirim.
    teşekkürler...

Catalyst 11.8 Windows 7 64-bit

Bu siteden bütün güncellemeleri yükle ondan sonra en ufak bir takılma olmaz bende Crysis 2'yi 1600x900'de oynuyorum hatta bitirdim yani ama hiçbir takılma görmedim. Keza GTA 4'te de aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 28 Ağustos 2011; 22:33:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

arkadaşlar cihaz elime geçti.performansını görmek için haliyle bir crysis 2 yükledim fakat 1600x900 ,yani full çözünürlükte kararlı-oyuncu ve gelişmiş modlarda hiç beğenmedim akıcı değil,crysis in dx11 patchinide indirmedim haliyle.kartın sürümünü güncellemeye çalıştığımdada 2 mb lik bir dosya iniyor ve hiç bir işe yaramıyor.bana bu oyunu ve benzerlerini akıcı oynayabilmem için yapmam gereken tüm güncellemeleri ve varsa indirmem gereken programları yazarsanız sevinirim.
    teşekkürler...

Catalyst 11.8 Windows 7 64-bit

Bu siteden bütün güncellemeleri yükle ondan sonra en ufak bir takılma olmaz bende Crysis 2'yi 1600x900'de oynuyorum hatta bitirdim yani ama hiçbir takılma görmedim. Keza GTA 4'te de aynı şekilde.

sağol hocam yükledim ama yine gelişmiş modda kasılmalar oluyor.oyuncu modunda fena değil.bu kadarıda normal sanırım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.