Şimdi Ara

packard bell notebook da sistem başlatılamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah bilgisayarı açık bırakıp evden çıktım, yarım saat sonra geldiğimde biraz fazla ısınmıştı ve kitlenmişti hiç bir tepki vermiyordu ben de açma kapama düğmesine uzun basarak kapattım ve yeniden başlattım sorunsuz açıldı.
    bundan sonra annem basit gamehouse oyunlarından oynarken yine aynı şekilde kitlenmiş bilgisayar, güç kablosunu ve pilini çıkararak kapatmış şimdi de açılmıyor.
    açma tuşuna basıldığında packard bell yazısı çıkıyor ancak 4x2 sekiz kutuda çıkıyor, sistem doğru kapatılamadı türünden bir uyarı verip tarama yapıyor sonra vistanın yüklenme ekranı çıkıyor ama daha sonrasında simsiyah kalıyor, tüm bunlar da aynı şekilde sekiz kutuda.
    sizce sorun ne olabilir? ekran kartında falan mı bi sorun var yoksa vista mı problemli?
    yardımcı olursanız sevinirim..

• iştetim isteminden kaynaklanan bir hata .
    formatla düzelir , yada kurtarma konsolunu kullan , ama format daha iyidir
  • bilgisayarı safe mode da açmayı başardık dosyaların yedeğini alıp kendi içinden çıkan dvdlerle formata başladım, ekran normal haline döndü, formatı sorunsuz tamamladı ama bu sefer de vista kurulumu sırasında kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra yine ekran karardı ve 40 dakka falan bekledikten sonra yine güç kablosunu çekerek kapattım. şimdi başlatırken biostan itibaren yine ekran 8li halde, ve sistem kurulumu tamamlanamıyor. bir kaç kere açmayı denedim, yine memory check system check falan yaptıktan sonra farklı yerlerde kilitleniyor.
    ekte önceden safe mode da açtığım halinin fotoğrafını da koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi npm -- 6 Eylül 2009; 22:25:06 >

• yok mu yardım edebilecek olan? biosunu restore defaults dedim bootmgr eksik diyip açmıyo bilgisayarı... kendi dvdsinden sistem yüklemeye çalışınca da validation code istiyor, ne yazdıysam kabul etmedi.
  • bu ekranın 8e bölünmesi donanımsal bir sorun. servise götürmekten başka çare yok.
  • donanım olsa hiç açılmaması lazım değil mi? ya da ekranda hiç görüntü olmaz ne biliyim. kaç kişiye sordum hiç kimse böyle sorun görmemiş...
  • daha önce böyle bir sorunla karşılaştım. yani bu şekilde gelen bilgisayarlar oldu(notebook) vga chipinden kaynaklanıyordu sorun. sende de buna benzer bir sorun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.