Şimdi Ara

Packard Bell Recovery Management hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusuna yazdım fakat anladığım kadarıyla pek aktif değil.
    TS11HR-604 TK model laptopa recovery yapmayı deniyorum.. Öyle sanıyorumki, 3. dvd'de bir problem var %88'de takılıyor.
    Windows dvd si ile format atıp dvdleri tekrardan hazırlamak istiyorum fakat bu programı hiç bir şekilde bulamadım..

Yardımcı olabilecek, ya da daha önce bu sorunla karşılaşmış olan var mı?

Teşekkürler, iyi forumlar.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER

• recovery bölümünü silmediyseniz bilgisayar açılırken alt+f10 yapıp harddiskten recovery yapabilirsiniz. bios ayarlarından alt f10 ile recovery'nin kapalı olmadığına emin olun.
    windows dvd'siyle format atarsanız recovery dvd'si hazırlayamazsınız, çünkü ayrı bir programla hazırlıyorsunuz dvd'leri. windows dvdsiyle birlikte kurulmuyor o program.
  • Merhaba,

Tüm çabalarıma rağmen, recovery i başlangıçta çalıştıramadım.. Alt+f9-f10-f11 vs bütün hepsini denedim
    Biostan kapatıp tekrar açtım. HDD'de o kısım olduğu halde bir türlü çalıştıramıyorum recovery i..

Benim sorunum o ayrı programı bulabilmek zaten,p.bell'in sayfalarında malesef yok,başka bir taraftada bulamadım.
    Partition hala varolduğundan, programı bulabilirsem dvd leri yeniden oluşturabileceğimi ümit ediyorum.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER
  • aynısı benim başıma geldi hdd yedekledim ama f10 çalmışmıyo
  • Kardeş Alt+(Fn)+F10'nu denedin mi ? Denemediysen Biostan ayarlara bak büyük ihtimal biosta Special Tuş bölümleri önceliktedir o yüzden Alt+(Fn)+F10 yaparak bir daha deneyebilirsin olmazsa Hiren Boot CD ile o bölümü çalıştırabilirsin yani Manuel Boot edebilirsin Windows Loader yazacaktır hiren de boot seçeneklerinde onu seçerek recovery yükleyebilirsin ama tavsiyem Windowsunu kendin ayarlaman olacaktır. Çünkü recovery de tutulan windows içinde senin belki ömrün boyunca hiç açmıyacağın gereksiz programlarla doludur bu yüzden Kendin yüklemesin diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertSener

Merhaba,

Tüm çabalarıma rağmen, recovery i başlangıçta çalıştıramadım.. Alt+f9-f10-f11 vs bütün hepsini denedim
    Biostan kapatıp tekrar açtım. HDD'de o kısım olduğu halde bir türlü çalıştıramıyorum recovery i..

Benim sorunum o ayrı programı bulabilmek zaten,p.bell'in sayfalarında malesef yok,başka bir taraftada bulamadım.
    Partition hala varolduğundan, programı bulabilirsem dvd leri yeniden oluşturabileceğimi ümit ediyorum.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER

Hocam sizin sorunç özüldü mü acaba? Ben yeni aldım laptopumu. Ama şimdi recovery yapsam bilgisayarın tonla gereksiz programı var. Onlar da yedeklenecek. Ben bunu istemiyorum. Nasıl çözebilirim?

• benimde bi sorum olucak yardım ederseniz sevinirim. bende recovery açılıyor fakat kullanıcı verilerini koruyarak yükleme yapmaya çalıştığımda işletim sistemi yok, bilgisayarınızda hiçbir kullanıcı verisi bulunamadı diye bi hata veriyor halbuki diskin içi doluydu. bilgisayar açılışta da windows system32 winload.exe hatası veriyor diskin içindekileri kurtarmam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selamlar bende recovery management programını sildim tekrar yüklerim diye malesef windows 8 de gömülü olarak geliyor.servise verdim tekrar sistem orjinal olarak yüklendi ama malasef recovery geri gelmedi.servisi aradım yurtdişından gelen orjinal cd ile yükleme yapıldı dedi ama yine de rocovery geri gelmedi.yapack bişey yok yani
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bu olayı yaptığımızda harddisk D deki veriler de silinir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.