Şimdi Ara

Packard Bell TJ65-DT-008TK - Yeni F/P Canavarı mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar posta kodu hatası için packard bell e mail attım ve gelen mail şu;;

------------------------------------------------------------------------------------

Hello, Thank you for contacting Packard Bell.

Regarding your enquiry,
    This is a problem we are aware of and are currently working to resolve.

Sorry for any inconvenient

Regards
    Nick

Packard Bell Customer Services Team

-------------------------------------------------------------------------------------

manası onlarda bu problem üzerinde çalışıyorlarmışş:D:D
    sorunun çözümünü bilmiyorlarmış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur129

merhaba arkadaşlar benim bilgisayar yarın geliyor,ilk geldiğinde neler yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar sırasıyla anlatırlarsa sevinirim.recovery disk oluşturacam mı?bana bilgisayar hazır mı gelecek yoksa programını ilk ben mi kuracam.driver lara neden ihtiyaç duyuyoruz.üzerindekinleri tanımıyor mu?
    teşekkür ederim...

Öncelikle hayırlı olsun.

Notebook'u nereden aldınız acaba Vatan Computer'dan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Cyclone -- 16 Eylül 2009; 18:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pheaselegen

Söylediğin oyunları sorunsuz oynatabilirken GTA IV''te takılmasını anlamıyorum. GTA'da da herşey iyi gidiyor ne zaman eleman hareketlense takılmaya başlıyor. Muhtemelen donanımsal bir problem değil ama...Bakalım artık...Posta kodu sorununu ben de yaşadım. Ne yazarsam yazayım orada hata verdi...

bundan 2 ay önce teknoloji televizyonu'nu izliyordum en güncel işlemci ve ekran kartın dan oluşan bir pc ve playstatıon 3 incelemesi yapıyolardı test olarakta GTA IV' vardı oyunun bazı bölümlerinde pc de bazı takılmalar olduğunu söylüyorlardı ama ps3 de böle bir sorununun olmadığını hatta grafiklerinde daha üstün olduğunu bunlara ben gözlerimle şahit oldum
  • gta4 ü yarın alacagım ama crysis biraz önce bitti neredeyse hiç takılma yaşamadım ayarlar cozunurluk 1366 *768 , aa 8x ti dier ayarların hepsi oyuncu ayarında idi . prototypeda ise hiç hiç takılma yok onun ayarlara pek bakmadım gerçi ama görüntü baya ii idi.

ama su video izlerken takılma olayını bir türlü cozemiorum derdi ne bunun offff:(

bu arada casperla bunun arasında kalan arkadas ramleri hiç kafasına takmasın ekran kartında packardbell cok önde ona göre hem ileride yatmezse ramleri yeniler ama ekran kartını yenileyemez.

ben ayrıca bir şey sormak istiorum bunu alırken birde acer laptop aldım onun ramler 800mhzlik onunkileri cıkarıp buna taksam kendim garanti bozulur mu serviste mi taktırmalıyım illaki
  • evet vatan comp. aldım,ilk geldiğinde neler yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim..
  • beyler son olarak sunu soruorum bu bahsettiğimiz PACKARDBELL mi yoqsa
    SAMSUNG R620 FS03TR C2Dhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11201275035
    bu mu LÜTFEN YARDIM EDİN ACİLLL oyun için alıcam ona göre cvb verin
  • @tugberk481
    Duyduğum kadarıyla samsunglarda win 7 ye ücretsiz geçiş yok Türkiye de ama samsung kullanıcıları şikayet maili göndericekler ne kadar etkili olur bilemem.. Packerdbell de varmı win 7 geçiş? Eğer varsa PB tavsiyemdir..
  • ManJaQ_Blade
    win 7ye geçiş yoq ama problem deil yeterki oyunları takılmadan oynıyayım hangisi daha iidir bu konuda
  • laptobu alacak olan arkadaslar hıc dusunmeden alabılırler kı ben suana kadar elımden en az 20 tane laptop gectı 1. onerım acer dır sımdı de acer bunu satın aldı ve bende packard bell e gectım her ne kadar aldıgım netbook un ıslemcısın den memnun olmasam da ısımı goruyor bu F-P canavarı laptop a gelıce mahallede herkese bunu tavsıye edıyorum suana kadar 2 kısı aldı ve gayet memnun bence stoklar da varken acele edın cunkı bır gelen bır daha gelmıyor acer 5930 lar da kapısıla gıdılmıs ve bıtmıstı ılk cıktıgı zamanlar world kart dakı kampanya da mukembel bence kacırmayın derım

bu arada acer halen 1 onerımdır ancak suan F-P acısından cok ust duzey bır laptop cıkarmadılar beklemedeyız. :D

SAYGILAR
  • bilgisayarı açtığın zman otomatik olarak kendi kuruo herşeyi bişey yapmana gerek yok :)
  • merhaba arkadaşlar....

2 gün boyunca packard ve acer konularını okuduktan sonra gönlüm packarda kayıyor gibi...ctesi vatana gidip yerinde inceleyeceğim ikisini de...

TJ65 t9600 işlemcili modelin wireless ekran kartı ralink sanırım, olumsuz olarak nitelendirilmiş...çok mu kötü, yani salondaki modemden oturma odasında bağlanamaz mıyız internete...?

acer 5739g'de e sata çıkışı var benim için önemli çünkü desktopta da e sata var... ama modemim 4 port olduğu için eternet kablosuylada aktarım yapabiliyorum...

ayrıca PBin ekran kartı acerınkinden ne kdar güçlüdür? birisi 100 serisi diğeri 200...??

beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim...
  • valla samsung ile packard bell arasında packard belli seçerim işlemci farkları ekrankartı farklarından daha büyük zaten aslında ekran kartınn ne kadar ii oldugunu daha tam bilmioruz notebookcheckdeki değerler tahmini tam kesin deil büyük bir ihtimalle daha ii sonuclar elde edecek

bu arada benimkinin işlemcisi kendinden hep yüzde 5 overclock lu gozuor hızım 2926 mhz :D

ya su video işini cozecek baba yiğit yok mu ya:)
    bilgisayarın dier sahipleri de aynı sorunu yaşıorlar mı
  • bende de packard bell'in imzamdaki modeli var ve gercekten cok memnunum. isinma sifir, gurultu sifir. gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim bu markayi.
  • beyler ekran kartı ne zmn belli olur tahminen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukanzicukaranzi

slm arkadaşım. o takılma benim de dikkatimi çekti. ama şöyle bişe var. flv player diye bi program var video'mu onda izlerken taıklma oluyor. hatta takılma demiyelim de ekran tutula tutula ilerliyor. özellkle kamera dönerken yani örneğin birinin etrafında dönerken tutularak yani takıla takıla dönüyor.
    ama aynı video yu total player de izleyince sorun olmadı. yani garip ama sanırım bu laptop flv player le anlaşamıyor. hatta aynı video yu youtube'de de bulup izledim orda da takılmıyor.
    dolayısıyla bunlardan yola çıkarak bu laptobun bazı palyerlerle anlaşamadığnı söyleyebilriz. çoık ilginç bi problem ama nedenini ben de bilmiyorum.
    sizde takılma nerelerde oluyor. her zaman her video da oluyor mu.

• quote:

valla samsung ile packard bell arasında packard belli seçerim işlemci farkları ekrankartı farklarından daha büyük zaten aslında ekran kartınn ne kadar ii oldugunu daha tam bilmioruz notebookcheckdeki değerler tahmini tam kesin deil büyük bir ihtimalle daha ii sonuclar elde edecek

bu arada benimkinin işlemcisi kendinden hep yüzde 5 overclock lu gozuor hızım 2926 mhz :D

selamlar...gt240ın güncel driverı çıktığında muhtemelen ati4650yi geçecektir (şahsi fikrim)

wireless kartı hakkında ne diyorsunuz?? benim emektar lenovo n200den kötü müdür?...benim aradığım standart bir apartman dairesinde salondaki modemden oturma odasından bağlanabilir miyim?

ayrıca ctesi vatana gideceğim...orada acer ve pb'i inceleyip kararımı vereceğim...

• quote:

gta4 ü yarın alacagım ama crysis biraz önce bitti neredeyse hiç takılma yaşamadım ayarlar cozunurluk 1366 *768 , aa 8x ti dier ayarların hepsi oyuncu ayarında idi . prototypeda ise hiç hiç takılma yok onun ayarlara pek bakmadım gerçi ama görüntü baya ii idi.

ama su video izlerken takılma olayını bir türlü cozemiorum derdi ne bunun offff:(

bu arada casperla bunun arasında kalan arkadas ramleri hiç kafasına takmasın ekran kartında packardbell cok önde ona göre hem ileride yatmezse ramleri yeniler ama ekran kartını yenileyemez.

ben ayrıca bir şey sormak istiorum bunu alırken birde acer laptop aldım onun ramler 800mhzlik onunkileri cıkarıp buna taksam kendim garanti bozulur mu serviste mi taktırmalıyım illaki

Ekran kartımız da yenilenebilir MXMIII soketlere sahip.GT260M bile takabilirim.GT 200M serisi MXMIII soket türüne sahip

• wireles deneme şansım olmadı evimde wireles yok. ama şunu söyleyeyim. wireles kartı bence çok iyi. needen mi?
    şöyle bir analiz yaptım.
    bizim bina 5 katlı ve her katta 2 daire var.
    bizim evde wireless yok
    karşımızdaki evde wireless yok
    altımızdaki evde yok
    üstümüzde yok
    alt çaprazımızda yok
    ama süt çaprazımızda vaar
    bir de en altta yani 2 alt katta var hemde çapraz da
    üst katlarda kimde var bilmiyorum. ama
    iki üstümüzde kesin yok çaprazında belki olabilir
    yani sonuç olarak benim iki kat altımda ve iki kat üstümde sadece 3-4wireless olma ihtimali var.

ama gelin görünki benim laptopumşu an 9 tane wireless görüyor.
    2 tanesi 1 derce , 2 tanesi 2 derece 1 tanesi 3 derece çekiyor. diğerleri sıfır çekiyor ama agörünüyor
    yani sonuçta bana en yakın olan bir wireless üst çaprazımızda o da varmı ykmu ilimiyorum
    diğer en yuakını ise 2 kat altımızda çaprazımızda oda 1 çekiyor.

kat aralarındaki duvarların full beton olduğunu ve kalın olduğunu düşünürsek, ev içindeki duvarların da tuğla olduğunu ve ince olduğunu düşnürsek.
    bu wireless iyi demektir arkadşalar.

ha bu arada beliryteyim yanımızdaki arsa boş . en yakınımızdaki bina ile aramızda 7-8 mt vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozatmaca -- 18 Eylül 2009; 16:17:54 >

• --------------------------------------------------------------------------------

valla benim evde en köşe odada modem . bilgisayar heryerde cekior ama balkonda gidip gelior bağlantı .balkonla oda evin tam capraz köşeleri oluor. bir tanede acer var o cekior mesela orada ,kesinti olmadan en düşüktede olsa. gerçi alırken vatandakiler acer için çift anten falan die birşey dediler.

ben youtube da facebook da tam ekran video izlerken takılma oluor hemen hemen her video da. Genellikle 20. saniye cıvarında oluor ekran donuor esc ye basınca küçük ekrana alıp duzelior tekrar. film izlemeye kalkmadım daha hiç
    flv gom player falan da yüklemedim daha
  • bu video izlerken takılma her zaman mı oluyor? Bendede aynı laptop var ve böyle bir sorun olmadı hiç, hatta şimdi youtube ve facebooktan 2şer dakikalık video izledim denemek için hiçbi sorun yoktu. Firefox kullanıyorum bu arada
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.