Şimdi Ara

PACKARD BELL TK85-F4085-JO-001TK I5-480M/4GB/500GB/15.6/FREEDOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
20.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci : INTEL CORE I5-480M 3 MB L3 cache 2.66GHz
    Bellek (Mb) : 4GB DDR3
    Ekran Kartı : GT 420M 1 gb
    Ses Kartı : tek hoparlör
    Ağ Kartı : 10/100/1000
    Sabit Disk (Gb) : 500 GB
    Optik Sürücü : DVD-RW
    Pil Tipi/Ömrü : 6 cell Primary Battery
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15,6 LED (1366 x 768)
    İşletim Sistemi : Free DOS
    Boyutlar : 381 mmx253mmx25mm
    Geliştirilmiş Portlar : 3 USB2.0
    Wireless : WIFI 802.11B/G/N
    Webcam : 1,3 MP
    Nümerik Klavye: VAR
    TV OUT : HDMI
    VGA OUT: VGA (D-Sub)
    Kart Okuyucu : 2-in-1
    Ses bağlantısı: tek hoparlör
    Renk: SİYAH
    Ağırlık : 2,65 kg
    Garanti : 24 AY

http://www.netsiparis.com/detay/11201253193/NOT-PACKARD-BELL-TK85-F4085-JO-001TK-I5-480M-4GB-500GB-15-6-FREEDOS

Fiyat : 709,00 $ + KDV
    KDV Dahil : 1.303,45 TL
    Havale %4 İndirim : 1.251,32 TL
    Tek Çekim %3 İndirim : 1.264,35 TL

SİPARİŞİNİ DÜN VERDİM ARKADAŞLAR.. FORUMDA ARADIM AMA BU CİHAZLA İLGİLİ NET BİR KONU YOK. ALMADAN ÖNCE ARADIM AMA BULAMADIM.. BENDE ÜYE OLUP BU KONUYU AÇAYIM, DENEYİMLERİMİ YAZAYIM DEDİM.. ÜRÜN GELDİKTEN SONRA BAKALIM NE tecrübe edeceğim.

Caps lock için özür dilerim. Kullanan varsa lütfen bilgi paylaşssın sevgiler selamlar......

• Sanırım kimsenin ilgisini çekmedi cihaz.. HP DV6 alacaktım fakat ekran karıncalanması vs gibi konular kafamı allak bullak etti.. Keşke kullanan birileri birşeyler yazsaydı..
  • Bu üründeki kampanya bittikten sonra önerilebilir:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115285
  • Ürün gelince detaylı fotograf ve değerlendirmesini yapacağım daha önce kimse yapmamış siparisi gectim..
    HDD 500 bunda Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 420M öbürünün sizin onerdiğinizin ATI HD 5650 karsilastirmasini yaptim yabanci sitelerde, ikisi de eş değer görülmüş aşağı yukarı.

Ön bellek PB'nin L3 bu L2.. Farklar var, ufak tefek, bir deneyelim bakalım.. :)
  • Arkadaşlar cihaz elime geçti, işletim sistemsiz olarak.. Cihazın kurulumunu ve ayarlarını tammaladım..

Gerekli incelemeleri vaktim oldugunda yapacağım..

İlk izlenim %100 üzerinden %95..
  • ne kurdun dostum işletim sistemi olarak bende kayınbiradere bakıyorum da
  • Win 7 Ultimate kurdum.. %30 ve %40 arasında derecesi..
    Fan soğuk üflüyor, hiç ses çıkmıyor..
    10 saat sarj ediyorum su anda, şarj islemi bitsin, fotolayıp print screen alıp paylaşacagım..
  • BEN DE ALALI 1 HAFTA OLDU BAYA GÜZEL MAKİNE FAKAT ANLAYAMADIĞIM NOKTA 2 EKRAN KARTI GÖZÜKÜYOR.AMA 1. OLARAK İNTELİN EKRAN KARTINI

GÖRÜYOR. ODA DAHİLİ RAM DEN YİYOR. EKRAN ÖZELLİĞİ YÜKSEK İSTEYEN PROG. VE OYUNLARDA NVİDİA 1 GB EKRAN KARTI DEVREYE GİRİYORMUŞ. VE

BİZ BUNU AYARLIYAMIYORUZ. YANİ OTOMATİK OLARAK YAPIYOR . MANUAL OLARAK YAPMIYORMUŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atraides

BEN DE ALALI 1 HAFTA OLDU BAYA GÜZEL MAKİNE FAKAT ANLAYAMADIĞIM NOKTA 2 EKRAN KARTI GÖZÜKÜYOR.AMA 1. OLARAK İNTELİN EKRAN KARTINI

GÖRÜYOR. ODA DAHİLİ RAM DEN YİYOR. EKRAN ÖZELLİĞİ YÜKSEK İSTEYEN PROG. VE OYUNLARDA NVİDİA 1 GB EKRAN KARTI DEVREYE GİRİYORMUŞ. VE

BİZ BUNU AYARLIYAMIYORUZ. YANİ OTOMATİK OLARAK YAPIYOR . MANUAL OLARAK YAPMIYORMUŞ.

Evet dostum aynen dediğin gibi, Directx kurulumlarını da mutlaka yap.. ekran kartını güncel tut sürekli..
    İleri teknoloji olmasından dolayı diye düşünüyorum. ayrıca şöyle düşünelim..

Traktör kullandıgım icin köyde, arazi vitesi ve yol vitesi vardır..

Arazide başka yolda başka vites kullanılır..

Yani gerekmediği için ileri teknolojiyi kullanmaya gerek yok. Bence daha iyi bir özellik bu.

Peki performanstan memnun musun? Ses biraz kabız edici, onda da realtek ve intel in ses kartı var 2 ses kartı mevcut yine, ama tek haporlor olmasından dolayı ses iyi degil. apple in kulaklıgını takınca harika ses verimi alıyorum ama kendi haporlaru cins sanki biraz..

• dün ilk defa bir oyn yükledim. command conner 4 güzeldi bi problem olmadı. oyunu açar açmaz işlemci fanı devreye girdi. işlemci baya ısındı. bu benim ilk dizüstü bilgisayarım acaba diğer dizüstü bilg. böylemidi. bide bu ekran kartı ilk başta beni korkuttu. seçim yapamadığım için şüpeye düştüm. acaba nvidia çalışıyormu diye devreye giriyormu. ama en cok hoşuma giden kısım kasası. tuş dizilimi çok güzel birde plastik yapısı dalgalı gibi elini değdiğin zaman iz bırakmıyor. aynısından kardeşimede aldık hayırlısı olur inşallah. sonrada pes 11 yükleyecegim bakalım
  • İşlemci ısısını ölçen progmalarla kontrol edin. Değerler normalse sorun yoktur. Isıdan kaynaklı sorun olursa kendini kapatır veya işlemci hızını düşürür ve performansın düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atraides

dün ilk defa bir oyn yükledim. command conner 4 güzeldi bi problem olmadı. oyunu açar açmaz işlemci fanı devreye girdi. işlemci baya ısındı. bu benim ilk dizüstü bilgisayarım acaba diğer dizüstü bilg. böylemidi. bide bu ekran kartı ilk başta beni korkuttu. seçim yapamadığım için şüpeye düştüm. acaba nvidia çalışıyormu diye devreye giriyormu. ama en cok hoşuma giden kısım kasası. tuş dizilimi çok güzel birde plastik yapısı dalgalı gibi elini değdiğin zaman iz bırakmıyor. aynısından kardeşimede aldık hayırlısı olur inşallah. sonrada pes 11 yükleyecegim bakalım

PES11 'de ne oldu.. Açıklar msın, seri işlem yapınca isisi 40 dereceye çikiyor ama sonra düşüyor.. Gerçekten ses 0..

Ürünü inceleyip bir gurup kuralım. TK85 kullananlar diye..

• Bende kuzenim için arıyorum bir notebook. Bu ilgimi çekti. Fiyatına göre çok iyi bir ürün. Sizlerin ayrıntılı incelemesini bekliyorum açıkçası. Bu arada bilgisayarlarınız hayırlı olsun arkadaşlar ;)
  • aynen arkadaşlar bu fiyata gayet iyi duruyor..bende laptop almak zorundayım...mühendislik programlarım için..onun dışında oyun fln pek oynamam..belki pc exc. oyunları fln oynarım..sizce ekran kartı yeterli mi bu durumlar için? ayrıca marka olarak iyi midir?ben pek anlamam da bu laptop firmalarından
  • açıkçası pes 2011 kurmadım fakat eminim oynatır. şu sıralar bizim yerli işletim sistemi pardus 2011 merak saldım. biraz onla uğraşıyorum. ve laptopa adam

akıllı sogutucu arıyorum . internette gördüklerim en fazla üç fanlı tek fanlı büyüklerde var fakat ben kendim yapacagım çünkü o fanlar laptopun altındaki

ızgaralara denk gelmiyor.vakit bulamıyorum. şu anda geçen zaman bide askerde geçseydi ne güzel olurdu.
  • aynı laptop ı ben de kardeşime aldım. ekran kartı olarak sizlerin de dediğiniz gibi 128mb lık intel i görüyor. siz hangi driver ı yüklediniz ?
  • evet kardeş 128lik inteli görüyor. nvidia nın driverını nvidia com dan yükledim. driverını yüklesende farketmiyor ilk önce inteli görüyor. bunu sen ayarlayamıyosun ağır programlar veya oyunda devreye giriyor. mantığını anlayamadım
  • atraides ben de nvidia nın sitesinden yükledim driver ı. cidden baya saçma olmuş bu iş, kardeşim pes11 i yüksek detaylarda oynayamadağını söylüyor :) ekran kartı performans listesinde de hiç de kötü değil ekran kartının durumu. acaba biz mi yanlış yapıyoruz, anlayamadım.
  • bu laptoptan bende aldım iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum nvdia nın sitesinden yazılımı indirdim kabul etmiyor hata verip kapanıyor benmi yanlış driveri yukluyom acaba
    birazdan setupdan intel ekran kartını kapatmayı deniycem bakalım napcak :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbreakabl

bu laptoptan bende aldım iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum nvdia nın sitesinden yazılımı indirdim kabul etmiyor hata verip kapanıyor benmi yanlış driveri yukluyom acaba
    birazdan setupdan intel ekran kartını kapatmayı deniycem bakalım napcak :p

bu cihazın driverihttp://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-420m-us.html budur. buradan kurmayı dene bakalım hocam. intel kartını nasıl kapatacaksın nvidia yı etkinleştireceksin bilgin var mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.