Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
5
Favori
77.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thefurious67

Arkadaslar Yann Tiersen - Sur Le Fil şarkısını bir dinlermisiniz baştan sonuna kadar sizdede son sesde cızırtı yapıyormu acaba?

Hocam buradan dinledim cızırtı yok bende.

http://www.youtube.com/watch?v=gKqHjFtX7iE
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

home basıc 64 bit yuklu makıneme dun ultımate 64 kurdum..yenı programların 64 bıt desteklı olmasınada ozellıkle dıkkat etttım..

sonuc:
    makıne ınanılmaz fark ettı arkadaslar yuklemeyenler kesınlıkle yuklesın farka ınanamayacaksınız..
    makıne ıcın yorum yapmak gerekırse..
    ben 1480 vatandan aldm ılk cıktıgında o zamanlar bıle fazla tereddut etmemıstım kı artık fıyatı cok daha uygun..ısınma problemı yok sarjı dolu ıken normal kullanımda 3saat cıvarı gıdıor-kasa kalıtesı bence gayet ıyı-ozellıkle oyunlarda cok ıyı guncel olan yukledıgım tum oyunları sorunsuz ve yuksek ayarlarda takılmadan oynatıyor-ekran led hd-
    wıreless ıyı cekıyor-ramların farkı nette cok fark edılıor..

alacak olanlara ozellıkle bu fıyatlara kesınlıkle tavsıye edıyorum..

Oyunlarda ısınma nasıl ? Medal of honor kurdum full ayarlada çalıştırıyor fakat makina çok ısınıyor normalmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pannekamp -- 21 Ekim 2010; 21:00:20 >

• Yeni Bios güncellemesi gelmiş 2.02
  • quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

Yeni Bios güncellemesi gelmiş 2.02

Ne içeriyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

quote:

Yeni Bios güncellemesi gelmiş 2.02

Ne içeriyor ki?

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ

• Bu yeni bios ile sanki fan daha sessiz ve sıcaklıklar daha düşük.
  • quote:

Bu yeni bios ile sanki fan daha sessiz ve sıcaklıklar daha düşük.

fan daha sessiz çalışıyor bu biosda.. ama benim asıl farkettiğim işlemci performansını çok daha optimum ve güzel olarak kullanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

quote:

fan daha sessiz çalışıyor bu biosda.. ama benim asıl farkettiğim işlemci performansını çok daha optimum ve güzel olarak kullanıyor...

Bana yine fan sesi çok geliyo gibi geldi
  • quote:

quote:

quote:

Bana yine fan sesi çok geliyo gibi geldi

bios updatesiz ilk hali kadar sessiz değil.. ama eskisi kadar da çok çalışmıyor sanki :) en önemlisi ben balanced konumda çekrdek hızlarını düşürdüğümde bzen takılmalar olabiliyor ve çekirdek hızını artırmakta geçikebiliyordu ama artık çok daha seri bir bilgisayar oldu bence...

• cance fabrika çıkış bios versiyonunu biliyomusun ?
  • quote:

cance fabrika çıkış bios versiyonunu biliyomusun ?

bu sizin laptopu ne zaman aldığınız ve fabrikadan ne zaman çıktığı ile ilgilidir... ben yaklaşık 3 ay önce aldım... o zaman içinde 1.06 vardı bios... sonradan alanlarda belki daha yüksek bir sürüm çıkabilir... ama beta olmadığı sürece bir üst dürüm biosu yüklemek çok daha iyidir...
  • Catalyst 10.10 çıkmış arkadaşlar.
  • quote:

Catalyst 10.10 çıkmış arkadaşlar.

bugün üst üst updateler oluyor :) teşekkürler hemen indirip deniyorum...
  • bu modelden arkadaşımda da var ısınma ve ses dışında problemi olmadığını söylüyor. almaya değer mi hâlâ kararsızım
  • Bende çok şükür ısınma problemide yok ses problemide sadece oyunlarda mesela medal of honor da ısınıyor tırsıyorum 10 dk oynayıp çıkıyorum
  • quote:

Bende çok şükür ısınma problemide yok ses problemide sadece oyunlarda mesela medal of honor da ısınıyor tırsıyorum 10 dk oynayıp çıkıyorum

ne anladık biz şimdi bu işten o zaman değil mi? bu modeli oyun f/p diye öneriyorlar. 10 dakikalığına mı bütün her şey günlük 1-2 saat FIFA 11'de neler olur acaba merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

Bende çok şükür ısınma problemide yok ses problemide sadece oyunlarda mesela medal of honor da ısınıyor tırsıyorum 10 dk oynayıp çıkıyorum

ne anladık biz şimdi bu işten o zaman değil mi? bu modeli oyun f/p diye öneriyorlar. 10 dakikalığına mı bütün her şey günlük 1-2 saat FIFA 11'de neler olur acaba merak ediyorum

hçibirşey olmaz... benim bilgisayar aldığımdan ber açık yani 3 ayı geçti... toplamda 1 gün kapalı kalmıştır belki... sürekli de hd filmler izliyorum ve bazı çizim programları kullanıyorm... hçibirşey olmadı çok da fazla ısınmıyor... ama laptopu standda kullanıyorum belkide bundan dolayı daha kolay soğuyordur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

hçibirşey olmaz... benim bilgisayar aldığımdan ber açık yani 3 ayı geçti... toplamda 1 gün kapalı kalmıştır belki... sürekli de hd filmler izliyorum ve bazı çizim programları kullanıyorm... hçibirşey olmadı çok da fazla ısınmıyor... ama laptopu standda kullanıyorum belkide bundan dolayı daha kolay soğuyordur...

Hocam oyun farklı oluyor benimde gece acık bırakıyorum sabah buz gibi gram ısınma yok ama oyuna girince başlıyor ısınmaya.

• ekleyin benide pazartesi almıştım aleti çok memnunum.
    ama 1 sorum var oyunlarda sol taraf wasd nin olduğu yer ısnıyor bunu çözmenn yolu varmı?

edit: ben ilk yüklü gelen biosu kullanıyorum direk sonu mu yüklücem yoksa sırayla mı yüklücem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLtRaMaRiNe -- 23 Ekim 2010; 11:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

ekleyin benide pazartesi almıştım aleti çok memnunum.
    ama 1 sorum var oyunlarda sol taraf wasd nin olduğu yer ısnıyor bunu çözmenn yolu varmı?

edit: ben ilk yüklü gelen biosu kullanıyorum direk sonu mu yüklücem yoksa sırayla mı yüklücem?

direk en sonuncuyu yükleyebilirsin... ısıyı azaltmanın en etkili yollarından biri fanlı stand kullanman... fanlı kullanmasan bile stand kullan ki daha rahat soğutsun laptopun altında hava boşluğu kalsın...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.