Şimdi Ara

Packard Bell TM85-JO-113TK ( İnceleme ) Intel Core i5 460M 2.53GHZ 3GB 500GB 15.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard Bell TM85-JO-113TK Intel Core i5 460M 2.53GHZ 3GB 500GB 15.6

Chip Seti : İntel
    İşlemci : 460M
    İşlemci Cache : 3 MB L2 Cache
    İşlemci Hızı : 2,53 Ghz
    İşlemci Platformu : İntel Core i5
    İşletim Sistemi : MS Windows 7 Home Basic
    Ekran Özelliği : 15.6 '' / 1366 x 768 WXGA
    Ekran Kartı : Nvidia GT 420M
    Ekran Kartı Hafızası : 1 GB
    Max Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ram Tipi : DDR3
    Sistem Belleği : 3 Gb 1066 Mhz
    Sabit Disk Kapasitesi : 500 Gb 5400 Rpm 8 Mb
    Optik Sürücü : DvD Dual Yazıcı
    Klavye : TR/Q
    Kablosuz İletişim : Wireless 802.11b/g/n
    Bluetooth Özelliği : Var
    Usb (Adet) : 3
    FireWire : Yok
    10/100 Ethernet : Var
    Paket İçeriği : Notebook
    HDMI : Var
    E-Sata : Yok
    Webcam : Var
    Parmak İzi Okuyucu : Yokl
    Yüz Tanıma :Yok
    Kart Okuyucu : 5-in-1 ( SD, MMC, MS , XD, MS PRO )
    Pil : 6 Hücreli
    Garanti Süresi : 24 Ay

http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-tm85-jo-113tk-intel-core-i5-460m-253ghz-3gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760395&categoryId=98

Fiyat : 799,00 USD +KDV
    İndirimli Fiyat : 599,00 USD +KDV
    TL Formatında Fiyat : 1.078,25 TL ( kdv dahil )
    Havale / Eft : 1.035,12 TL (KDV Dahil) + Kargo Bedava

ürünü alalı 2 gün oldu arkadaşlar gerçekten benim açımdan süpriz oldu aslında başka bir model düşünüyorudm vatandan dahi almıştım ama ürün paketlenme aşamasında arızalı olduğu ortaya çıktı ve alamadım eve giderkende kipada bunun core i3 işlemcilisi vardı 1,099 tlye ama girip bakmadım kipadan elektronik ürün alınırmı diye Allahtan almamışım hepsiburadanın kampanyası gözüme çaprtı ve hemen aldım..Ayrıca 100 tl de hediye çeki kazandım

Ürünü sipariş ettim 2 gün sonra geldi hemen açtım kutusu gayet normal abartılı büyük değil sırasıyla herşeyi çıkardım baktım laptop yok gibime geldi meğer en alta usulca duruyormuş pamuk bezi gibi birşeyin içinde çıkarır çıkarmaz packard bell kalitesi ve tasarımı gözümü aldı..Hemen Masaya koydum kesinlikle hiç bir jilatini çıkarmadım sadece mouse ışıkların ve mouse tarafının bulunduğu yerin jilatinni söktüm nedenine gelince sürekli koluma takılıp zaten çıkıcaktı kötü görünyüye sebep olmaya gerek yok.Evdekilerede söyllememiştim hepsi için süpriz oldu gerçekten bilgisayarın usulca her kısmını taktım ve açtım 40 dk kadar kurulum sürdü ve windows 7 home basic açıldı..

Gerçekten harika bir şıklık besliyor packard bell hele windows arka planlarındaki kendi ismiyle beraber yer alan resimler harika ürünle sanki özdeşik gibi duruyor..

Üründe ilk önce gelen ücretsiz norton antivirüsü kaldırdım gerek yoktu hemen orjinal nod32 kurdum ayarlarımı yaptım internet bağlantımı sağladım..Gerçekten internette gezinmek için harika bir alet siteler kasıntısız olarak açılıyor adeta sörfün keyfini yaşıyorsunuz..

Daha sonra hemen oyun yüklemeye başladım şansıma fm 2008 çalıştı ama türkçe yapan programı desteklemediği için w7 hayal kırıklığı yaşadım.Neyse daha sonra gta san andreas yükledim en yüksek çözünürlüğe getirmeme rağmen ekran yanlarınsa siyah boşlular kaldı ama kafama takmadım ve geniş ekranda gta san andreas keyfi başkaymış süper..

Daha sonrada pes 2011 yükledim ve en yüksek çözünürlükte yüksek ayarlarda harika derecede oynadım kesinlikle kasma ve takılma yok gönlünüz rahat olsun.Ekran kartı seçimi konusunda gerçekten şüpheliydim gt420m mi yoksa ati hd 5650 mi diyemi ama şimdi iyiki nvidia almışım diyorum zaten ekran kartı bellektende yiyerek toplamda size 2.2 gb bir ekran kartı sağlıyorki bu ekran kartıyla her oyundan harika bir performans almanız mümkün..

Daha sonra nba2k11 yükledim ama daha açmadım bugünde onu deneyip sonuçları yazarım..

Genel anlamda özetime gelirsek ürün harika muhteşem birşey fan sesi duymuyorsunuz az ısınıyor ve görsellik konusunda muhteşem..

Sadece ekran sanki bana biraz fazla parlak gibi geldi sanki biraz daha koyu olsa fena olmadı yada ben yıllardır masaüstüne alıştığım içinde öyle gelmiş olabilir yada netbooka alıştığım için..

Birde windows 7 home basic harika ama sanki windows 7 ultimate yada windows xp kursammı diye düşünüyorum..

Bu arada ürünün içinden 3 adet cd çıktı hepsininde seri noları aynı galiba fazladan sürücü cdleri yolladılar

Bu arada arkadaşlar ürün gelir gelmez maalesef elimde dvd olmadığından backup alamadım şimdi backup alsam yüklediğim oyunlarıdamı yedekliyecek bu çözemedim..Ayrıca yılllardır xp kullanıyorum w7 biraz garip geldi bana görsellik açısından 10 numara tamam ama ne yapsam bilemedim bazıları diyorki xp yükleme bu aletler w7 için yapıldı xp de performans vermez diyorlar

Ne yapıcağımı şaşırdım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim ve ayrıca ürünün resimlerini 1-2 gün içinde eklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxSMan -- 2 Mayıs 2011; 18:14:53 >

• ustacım inceleme için teşekkürler. aynıısndan bende bugün aldım ve elimde şuan cihaz. o dediğin cdler boş. bide sıkıntım var. wireless driveri lazım bana bulamadım netten. packard bellin kendi sitesindeki driver uymuyor.
  • Ben de ürünü bugun aldım. Yarın obursu gun elimde olur. Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxSMan

Birde windows 7 home basic harika ama sanki windows 7 ultimate yada windows xp kursammı diye düşünüyorum..

Bu arada ürünün içinden 3 adet cd çıktı hepsininde seri noları aynı galiba fazladan sürücü cdleri yolladılar

Bu arada arkadaşlar ürün gelir gelmez maalesef elimde dvd olmadığından backup alamadım şimdi backup alsam yüklediğim oyunlarıdamı yedekliyecek bu çözemedim..Ayrıca yılllardır xp kullanıyorum w7 biraz garip geldi bana görsellik açısından 10 numara tamam ama ne yapsam bilemedim bazıları diyorki xp yükleme bu aletler w7 için yapıldı xp de performans vermez diyorlar

Ne yapıcağımı şaşırdım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim ve ayrıca ürünün resimlerini 1-2 gün içinde eklerim..

Üzerinde gelen işletim sistemini değiştirmeye hiç gerek yok. Recovery disk'in bilgisayar ilk aldığında oluşturulması tavsiye ediliyor ama bu şekilde backup alsan bile sonradan yüklediklerin backup'a dahil olmayacak. Kafam rahat olsun diyorsan fabrika ayarlarına dönerek de oluşturabilirsin.

• bende urunun aynısından aldım axess ıle ama ındırım cekı falan alamadım?? 100tl ındırım cekı sadece world kart ıcın mı gecerlıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.