Şimdi Ara

Packard Bell TS11HR-500TK İncelemem [SS'ler Gelecek.] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acer Eskiden iyidi eski kasalarından kullanmıslığım vardı ancak artık pert :) packerdbell türkiyede piyasa yapma aşamasında o yüzden fiyatları çok iyi bundan 1 2 yıl sonra fiyatları çok farklı olacak
  • Enteresan bir durum,neden böyle bir strateji izledi acaba bu ACER denen firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 22 Ağustos 2011; 7:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilqin

Acer Eskiden iyidi eski kasalarından kullanmıslığım vardı ancak artık pert :) packerdbell türkiyede piyasa yapma aşamasında o yüzden fiyatları çok iyi bundan 1 2 yıl sonra fiyatları çok farklı olacak

farklı olacak derken ???
  • evet fiyatları şimdiki gibi ucuz olmayacak piyasa yapmaya çalışıyorlar suanda
  • arkadaşlar bende ne zamandır bu laptopu inceliyorum bugun yarın alacam fakat bunun birde 603tk modeli var 2gb gt540m ekran kartlı ve 6 gb ramli olanı diğer bütün özellikleri aynı fiyat olarakta 1390tl ye 1550tl sizce aradaki bu 160tl için 603tk serisi alınırmı?
  • Dünden itibaren bende bu yavrunun kullanıcısıyım terübelerimi aktarırım zamanla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dee.Jay

Dünden itibaren bende bu yavrunun kullanıcısıyım terübelerimi aktarırım zamanla :)

Hayırlı olsun. Yorumlarını bekleyeceğim,
  • beyaz rengi de varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

beyaz rengi de varmı bunun

Var.

Ayrıca laptop hoşuma gitti dizaynı falan klavyesini beğendim güzel ses kalitesi çıkarıyor. Şu ana kadar oyun yüklemedim performansı ne ölçüde olacak bilmiyorum oyunlarda. Onuda yükleyince söylerim. Bu arada ısınma namına birşey olmadı laptopta hiç oyunlarda ki durumu ilerki günlerde söylerim.
  • bende de bu notebooktan var. win7 home premium ile gelmişti bende win7 ultimate 'e çevirdim. fakat sonra şöyle bi sorun ortaya çıktı. f tuşlarını kullanamıyorum.

mesala sayfayı yenilemek için fn+f5 tuşuna basmak gerekiyo. direk f5 tuşuna bastığım zaman ekran kapanıyo(normalde fn + f5 ile olması gerekirken).

yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • arkadaslar bana bu modelin hotkey programı driveri lazım birtürlü bulamıyorum
  • goldda kampanya vardı 1200 tlye aldım bu özellikte bir laptop 1200 tl ye bi daha karşıma çıkmaz diyerek.2 hafta oldu bi problem yok şuana kadar.ısınma sorunuda yok ama daha oyunlarda deneme fırsatım olmadı.
  • bende ts11hr 609 modeli var ..2gb ekran kartı 6gb hafıza var valla oyunlarda options menüsüne bile girmeme gerek kalmıyor bütün grafik ayarları fullde oyun oynarken takılma nedir hiç bilmedim vallahi :)
  • ts 11 500 kullanıcısıyım bende gayet memnunum valla kaliteli bir ürün
  • benim bir sorunum var oda şu,
    bilgisayarda win7 home oldugu için format atıp sorunsuz bir şekilde win7 64bit ultimate kurdum ancak win7 sadece ses kartını tanıyor diğer donanımları görmüyor tek tek hepsini pb sitesinden indirim xp gibi yüklemek zorunda kaldım yani wirelessten tutunda toucpade kadar..neyse bi şekilde hallettimm cok problem değil ancak sadece ethernet controlleri yükleyemiyorum cünkü onun driveri PB sitesinde de yok ve yükleyemedigim içinde bilgisayarım LAN bağlantısını görmüyor ve yerel ağ bağlantısı yapamıyorum sadece wirelessten bağlantı saglayabiliyorum.bu sorun sizce neden olabilir ve nasıl cözebilirim? belki 100 defa win7 kurdum ama böyle birşey başıma hiç gelmedi.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilqin

Arkadaşlar Yaklasık Olarak 6 Yıldır Packerbell Kullanıcısıyım ve bilgisayar donanımcısıyım bugüne kadar büün marka model bilgisayarlar elimden geçmiştir. Eski bilgisayarımı satıp bu modelden aldım 1170 liraya geldi bana ve gayette memnunum genelde çizim yapılıyor bilgsayarda 3d max (eşim Kullanıyor) ve arada oyunda oynuyorum bir çok marka bilgisayar kullandım bugüne kadar emin olun packerdbell in hiç bir eksiği yok performans olarakta acer dell ve asus u tepe taklak yapar donanım olarak parçaları uyum içerisinde tek eksiği bence ses olayı biraz kısık kalmıs ancak arkadaşın dediği gibi cızırtı vs ses olayları yok şarjı 1.5 saat gidiyor oyunlarda 3 3.5 saatte normal kullanım olarak baya iyi bence sormak istediğiniz birşey varsa notebook la ilgili cevaplarım ...

1170 tl ye nereden aldınız?

• bende golddan 1 ay önce 1200 tlye aldım kampanya vardı.İndirimdeyken alırsanız çok iyi olur normalde 1200 tlye böyle özellikleri olan bi laptop zor bulunur diye almıştım ben direk memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NeverminD_

bende golddan 1 ay önce 1200 tlye aldım kampanya vardı.İndirimdeyken alırsanız çok iyi olur normalde 1200 tlye böyle özellikleri olan bi laptop zor bulunur diye almıştım ben direk memnunum

Goldun internet sitesinden 3 kasim gunu bu urunu aldim 34 gun oldu gondermediler siz sanslisiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.