Şimdi Ara

Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
1
Favori
39.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xp için ses olayını çözüp anlatabilecek kimse yokmu ??
  • arakdaslar bayadır bekledipğim bioshock oyunu 2 dvd olarak elime ulastı oyunu sorunsuzca Packard Bell MB-85 'ime deaman tools ile kurdum oyuna giriyorum menü açılıyo new game diyip zorluk seviyesini seçiyorum sonra loading doluyor kısa bi video giriyo araya sonra ucak düsme sesleri geliyo tam oyuna geçicekken siyah ekran geliyo ve öyle kalıyo :S.Sebebi nedir yada ne olabilir? patch falan mı gerekli . şimdiden tesekkürler iyi günler...
  • ben de oynuyorum ama dediğin sorun olmuyor, yüklerken patch yapmıştı kendisi
    internetten araştır shader 2.0 patch diye bir dosya var, eski kart sahipleri için onu dene bir çözüm oluşturur belki ama kalite düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga164

ses sorunu yaşayanlar pm atsın driverları göndereyim
    upload ile uğraşacak vaktim olmadığı için

PM attık,MSN listemize ekledik.Bi cacık yok...
  • tolga164 çok enteresan bi kişiliksin harbiden, postlarında bi obsesiflik var, gerçekten çalıştırdığından bile şüphe etmeye başladım
    çok işim var meşgul bir insanım ayaklarını bırak da ya bi link gönder, ya upload et, ya da böbürlenmeyi bırakıp sus
  • arkadaşlar bu forumu açan kişi olarak buralarda sadece bilgi paylamışımı yapılmasını istiyorum lütfen kötü düşüncelerinizi buraya yazı olarak dökmeyin şimdiye kadar süper bir gurup olarak birbirine lafatan olmadı lütfen bundan sonrada olmasın gerekli ilgiyi tüm arkadaşlardan bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum.....

böyle bir mesaj attığım içinde özür diliyorum tüm arkadaşlardan sadece temenni teşekkürler.......
  • arkadaşlar bu 1gb robson nedir yahuu ? bende aldırdım aletten ama askerdeyim şimdi nedir ne değildir anlayamadım ürüne lime geçmediği için ?
  • specops
    Robson kod adlı NAND flash hafıza ön-bellek. Windows Vista ile gelen ReadyDrive, ReadyBoost ve SuperFetch özellikleri sayesinde %20 hızlı sistem açılışı ve 2 kata kadar hızlı program açılışı ön görülmektedir. Intel şimdilik iki adet seçenek ile 1GB ve 512MB lık iki farklı NAND önbellek sunmakta. Bu hafızalar çok kullanılan dosyaları depolamakta ve hardiskten çok daha hızlı bir şekilde işlemciye sunmakta. Bu sistemin şimdilik eksiği işletim sistemleri için sürücü olarak görünmekte ve işletim sistemlerin bunu desteklemesi bir miktar zaman alabilecektir.

alıntı..

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 10 Kasım 2007; 13:53:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: olc

Arkadaşlar xp için ses olayını çözüp anlatabilecek kimse yokmu ??

sunu denedinizmi? http://r apid share.com/files/68724402/sp34386.exe.html linkteki http:// ile .com arasidaki ismi bitişik yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 10 Kasım 2007; 14:32:34 >
  • Vİstanın Ruhuna Fatiha

1)http://www.des-tech.com/showdriver.aspx?prdId=NBPBEAMB85P006
    adresinden Xp Sürücülerini İndirin
    2) Bilgisayarınızı açın bu sırada F2 tuşuna basarak Bayos a girin .
    3) Advanata kısmına geçip( ikinci Bölüm ) AHCI kodunu artı veya eksi tuşunu kullanarakDisable yapın .
    4) Xp Cd ni takın F10 komutuyla bayostan çıkın.
    4) Bilgisayar yeniden başlayınca XP kurulumu için standart uygulamaları gerçekleştirin.
    5) Eyer sürcü konusunda sorun yaşarsanız aşağıdaki adresten daha güncellerini indirip deneyin.Aşağaıdaki adreste bulunan sürücüler pek çok sorunumu çözdü.Örneğin bilimyen aygıtı - JMicron eSATA Controller Driver- Yükleyerek çözdüm.Şu makineyi XP de ful donanım olarak kullanıyorum. Birtane bilinmeyen aygıt kaldı onunda TV kartıyla ilgili olduğına eminim
    6)http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=platform_ares_gp&t=2007

Şunu çok net olarak söyleyebilirim makine Xp de çoook daha hızlı ve donanımdan tam verim alıyorsunuz.

İyi günler iyi çalışmalar.

• audio driver çalıştı mı?
    vista dandik, oyun vs çalışmıyo diyen insanlar vardı ama kullandıkça xp ne kadar dandikse vista da o kadar dandik, yani dandik ama xp den aşağı kalır yanı yok bi kere direk compatibilty var xp den al vistadan çalıştır, o açıdan xp ye pek gerek yok
  • Benim makinede ses çalıştı, sorun yok.
    Sistemlerin geçerliliği birazda alışmakla ilgili, yıllardır kullandığımız Xp bana daha rahat geliyor. Ama ilerde sorunları giderilmiş bir Vista olursa neden kullanılmasın. Hatta ben bu hafta sonu Pardus kurmayı deneyeceğim bakalım o nemene bir şeymiş.
  • Ses olayını hala çözemeyenler için;
    Aygıt yöneticisi - sistem aygıtları içinde PCI veriyolu sürücüsü yüklü değilse XP de ses kartı hiçbir şekilde görünmüyor.Eğer PCI veriyolu sürücüyü güncelle yapar ve tanıtırsanız,anında yeni donanım bulundu iletisi çıkıyor ses kartıyla ilgili.Daha sonra Conexsant Audio driver'ı setup yaptıktan sonra(Ben bunu çok önce yapmıştım XP yi kurduktan sonra) yeni donanım bulundu iletisini C nin içindeki C:pnp/audio klasörüne yönlendirerek yükleyebilirsiniz.

Çözemeyenler(benim gibi) muhtemelen bu sebepten yükleyemiyorlar

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 15 Kasım 2007; 0:34:13 >
  • sağol olc
  • Bişey değil dostum...Umarım faydam dokunmuştur.Xp ile vista arasında dağlar kadar fark var.Bi Dünya para verip performans beklentimi karşılamayan bir işletim sistemini kullanmak zorunda kalmak,verdiğin paranın hakkını almamaktır bence.2 gb ramin 1 gbtı ancak masaüstünü görebilmeme yetiyordu şükürler olsun ki güzelim xpmi kurdum sonunda.Açılması bile insanı kanser eder vistanın.Şimdi 30 saniyede masaüstündeyim.Bence herkes bu bilgisayarın hakkını alabilmek için xp ye geçmeli,kişisel fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 16 Kasım 2007; 16:59:02 >
  • ben de özür dilerim her neyse
    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532
    ben şuna bi saatimi falan ayırdım şimdi güzel vista
    pardus yükleyenler varsa onda da ses sorunu oluyo, eğer olursa haber verin
  • Bu makineye Pardus yökleyen arkadaşlar tecrübenizi bizimle paylaşırsanız sevinirim
  • güzel bir deneyimdi
  • iyi günler arkadaşlar
    dün bizim bi arkadaş golddan almış bu pbellin bu modelinden geldi bana 4gb ram 512 gt ekran karti var diyo?? sizce doğrumu
  • xp yi kurdum ama bende ne işe yaradığını bilmediğim pci bellek denetleyicisi sarı ünlem işareti var xp normal kullanıyorum bu sorunu nasıl halledebiliriz şu anda hem xp hem vista kullanabiliyorum açılışta hangi işletim sistemini seçeneği cıkıyor bunuda vistabootpro programı ile yaptım.
    1:programı çalıştıruyoruz
    2:üst köşede sistem boot loader e tıklıoruz
    3:windows vista boot loader seçeneğini tıklıyoruz
    4:aşağıda specific drive seçeneğini tıklayıp vista hangi diskte ise o harfi seçiyoruz
    5:en alt sol köşede install bootloader tıklayıp yeniden başlatıyoruz
    6:bilgisayar bu sefer vistada açılacak
    7:vistada açıldıktan sonra easy bcd 1.7.1 programını kuruyoruz
    8:programı çalıştırıp add/remove entries tıklıyoruz
    9:aşagıda ilk önce windows xp hangi drive ise onu tıklyayıp hemen üstünde type kutucuğunda xp seçiyoruz burada dikkat edmemiz gereken ilk önce xpnin hangi drive da olduğunu belirtmek
    10:en altta add entry tıklayıp en üst sağda save diyoruz.işlem tamamdır açılışta iki işletim sistemide görünüyor vistada bu şekilde turbo memory çalışmıyor ahcı mod biosta disable oldugundan dolayı ahcı modu enable yaptığımızdada xp mavi ekran veriyor saygılar.benim şu pcı bellek denetleyicisi olayına el atarsanız sevinirim bu bilgiler ustalardan alıntıdır programları google da aratıp kurabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.