Şimdi Ara

Page Fault in Non-Paged Area (Mavi Ekran Hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılışta mavi ekran hatası alıyorum.Bilgisayar açılmadan bu hatayı alıyorum. Page Fault in Non-Paged Area..Geri kalan kısmı mavi ekran hatalarının aynısı...Yeni donanım yüklenmesinde sorun yaşanmıştır falan..

Hiçbir modda açamadım bilgisayarı..(Güvenli Mod , VGA, vs..) Kurtarma CD si ile chkdsk yaptım..Yine olmadı..Napabilirim ? Nasıl çözebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum...

• muhtemelen driver ları yüklerken çakışma olmuş ve sisteme zarar vermiş. Eğer xp cd si ile tekrar başlatıp repair den fixboot yaparsan belki çözer. Olmadı tekrar formatlamayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

muhtemelen driver ları yüklerken çakışma olmuş ve sisteme zarar vermiş. Eğer xp cd si ile tekrar başlatıp repair den fixboot yaparsan belki çözer. Olmadı tekrar formatlamayı dene

1 senedir format atmıyorum..Yeni donanım da yüklemedim..Driverların hepsi yüklüydü..Fixboot da yaptım olmadı..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felah92 -- 11 Ocak 2008; 17:19:39 >
  • Sorun ekran kartında Yeniden tak çıkar düzeltir. Ramleri de takıp çıkarman iyi olur. Ondan sonra formatı bas Tertemiz bir şekilde kullanmaya başla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harbi Öküz

Sorun ekran kartında Yeniden tak çıkar düzeltir. Ramleri de takıp çıkarman iyi olur. Ondan sonra formatı bas Tertemiz bir şekilde kullanmaya başla.

Sorun Laptop'ta ama Nasıl çıkartıcam ekran kartını, RAM i Başka bi çözüm yolu olamaz mı ?

Teşekkürler..

• O zaman ramlari çıkartacaksın dostum Onları çıkarmak basit. Çünkü donanımsal bie sorun var. Yazılımla olacak iş değil.
  • quote:

O zaman ramlari çıkartacaksın dostum Onları çıkarmak basit. Çünkü donanımsal bie sorun var. Yazılımla olacak iş değil.

Hiç Laptop açmadım Servisine yollamak en iyisi heralde... Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: felah92

quote:

O zaman ramlari çıkartacaksın dostum Onları çıkarmak basit. Çünkü donanımsal bie sorun var. Yazılımla olacak iş değil.

Hiç Laptop açmadım Servisine yollamak en iyisi heralde... Teşekkürler..

Katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.