Arkadaşlar Sonunda Pagerank Güncellemeleri Yapılmaya Başlanıyor.. 15 Temmuz İtibariyle Başlanacak ve 30 Temmuza Kadar Sürebilir.. Herkese Hayırlı Olsun
hayırlı olsun da kardeş. sen nerden duydun
ya arkadaslar ben siteyi yeni actim backlink im cok az o yuzden iwebtool olcmuo gpr mi yinede backlink im az olsada pagerank imin artma ihtimali var mi ?
kesin birşey yok bunlar sadece tahmin geçen güncellemelere bakılarak aradaki farkı hesaplayıp söylenen tarihler bunlar. ama büyük ihtimalle bu hafta yada ağustos başı yada ortasında güncelleneceği kesin.
pagerank imin 0 dan kurtulmasi icin backlink imin 100 den fazla olmasi gereiyormu yoksa backlink im az olsada artar mi ?
tabiki backlink kazanman lazım pr nin artması için ama sadece o da yeterli değil.. Özgün içerik , sitene ne sıklıkta içerik eklediğin , tekil hitin fln hepsi etkilemektedir.. Bu Arada Bunlar Tabiki Kesin Tarih Değil Arkadaşlar Ama Büyük İhtimal.. Agustosu Bulmaz Bence Guncellemeler Temmuzun Sonuna Bitmis Olur
inşllh hilarytrnin bayapı bi yükselecek backlinkim az fakat içerik ve hitler çok güzel gidiyor 2 hafta olmasına rağmen tekil hit ortalama 1000
arkadaşlar ben siteyi açalı 2 ay oldu hala pagerank im gözükmüyor yani 0 felan de değil hiç yok sitem ii de ziyaret alıyor. sorun nedir sizce
zaten değerler 2 3 ayda bir güncelleniyor sabret yakında güncellenecek..