Şimdi Ara

Pagerank Güncellemeleri Sonunda Gerçekleşiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sonunda Pagerank Güncellemeleri Yapılmaya Başlanıyor.. 15 Temmuz İtibariyle Başlanacak ve 30 Temmuza Kadar Sürebilir.. Herkese Hayırlı Olsun

• hayırlı olsun da kardeş.
    sen nerden duydun
  • ya arkadaslar ben siteyi yeni actim backlink im cok az o yuzden iwebtool olcmuo gpr mi yinede backlink im az olsada pagerank imin artma ihtimali var mi ?
  • kesin birşey yok bunlar sadece tahmin geçen güncellemelere bakılarak aradaki farkı hesaplayıp söylenen tarihler bunlar. ama büyük ihtimalle bu hafta yada ağustos başı yada ortasında güncelleneceği kesin.
  • pagerank imin 0 dan kurtulmasi icin backlink imin 100 den fazla olmasi gereiyormu yoksa backlink im az olsada artar mi ?
  • tabiki backlink kazanman lazım pr nin artması için ama sadece o da yeterli değil.. Özgün içerik , sitene ne sıklıkta içerik eklediğin , tekil hitin fln hepsi etkilemektedir.. Bu Arada Bunlar Tabiki Kesin Tarih Değil Arkadaşlar Ama Büyük İhtimal.. Agustosu Bulmaz Bence Guncellemeler Temmuzun Sonuna Bitmis Olur
  • inşllh hilarytrnin bayapı bi yükselecek backlinkim az fakat içerik ve hitler çok güzel gidiyor 2 hafta olmasına rağmen tekil hit ortalama 1000
  • arkadaşlar ben siteyi açalı 2 ay oldu hala pagerank im gözükmüyor yani 0 felan de değil hiç yok sitem ii de ziyaret alıyor. sorun nedir sizce
  • zaten değerler 2 3 ayda bir güncelleniyor sabret yakında güncellenecek..
  • bende yaklasik 6-7 aydir bekliyorum.
  • sadece iwebtool sağlam bi kaynak değil

http://link.ezer.com/tools/pagerank_prediction.asp

buradan da gpr nizi takip etmenizi öneririm..
  • 6 7 ay beklemen imkansızcünkü nisanda güncellendi en son :) İnş Agustosa Sarkmaz Güncellemeler :S
  • Hayırlısı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: super1m

6 7 ay beklemen imkansızcünkü nisanda güncellendi en son :) İnş Agustosa Sarkmaz Güncellemeler :S

yanlışın var mayısta güncellendi
  • Pagerank 'de degısıklık olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TG23

Pagerank 'de degısıklık olan varmı??

hayır yok daha doğrusu güncellemede yok sadece fake pr ler yavaş yavaş güncelleniyor o kadar
  • Link Link Degişimi diye parcalamıyalım kendımızı o zaman
  • fazla link değişimi ve toplistlere ekleme sandbox a düşersin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.